Dodaj do ulubionych

sesja zdjeciowa

21.04.07, 17:36
Czy kobiety czesto decyduja sie na zrobienie sesji zdjeciowej? tzn..te ktore
sa slicznotkami z pewnoscia tak, mi chodzi o te zwykle,nie wyrozniajace sie z
tlumu. Nie uwazam siebie za piekna kobiete, chociaz slyszalam juz takie
opinie o mnie, jestem gruba kobieta :( (wciaz z tym walcze)...ale czasem
chodzi mi po glowie mysl ze moze jednak byloby fajnie zdecydowac sie na taka
sesje...chociaz to dziwne, bo osobiscie zawsze unikam fotografowania mojej
osoby...
Obserwuj wątek
    • Gość: mona Re: sesja zdjeciowa IP: *.toya.net.pl 21.04.07, 18:34
      Moim zdaniem sesje fotograficzne nie sa tylko dla ładnych kobiet,a poza tym
      przy dzisiejszej technice kazda moze byc ładna.Kazda z nas zreszta ma jakas
      zalete i nalezy tylko ja podkreslic, zreszta to fajna pamiatka takie zdjecia a
      moze nawet patrzac na nie człowiek bardziej sie polubi. Jestem jak najbardziej
      za.
    • Gość: anka Re: sesja zdjeciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:31
      Tez mysle, ze to fajna pamiatka. Ciekawa jestem ile kosztuje taka sesja np w
      Katowicach?
      • Gość: xxx Re: sesja zdjeciowa IP: 213.17.152.* 21.04.07, 20:19
        jestes fotogeniczna
    • agatka_to_ja Re: sesja zdjeciowa 21.04.07, 20:26
      Alez oczywiscie, ze nie tylko "pieknosci" moga sie fotografowac... Zdjecia to
      fantastyczna rzecz i warto miec jakies fajne fotki na pamiatke. Nie rozumiem
      osob, ktore wrecz uciakaja do obiektywu - to chyba jakies potworne kompleksy
      albo fałszywa skromnosc.
      Na pewno do takiej sesji trzeba miec troche odwagi, przekonania i entuzjazmu :)
      Dobrze tez miec dobrego fotografa , czyli takiego, ktoremu sie ufa i przed
      ktorym nie bedzie sie czuc wstydu i bedzie mozna sie fajnie bawic pozowaniem.
    • Gość: pawel Re: sesja zdjeciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 01:41
      grube jest brzydkie wiec nikt nie chce robic takich zdjec
      • summerlove Re: sesja zdjeciowa 22.04.07, 08:10
        Gość portalu: pawel napisał(a):

> grube jest brzydkie wiec nikt nie chce robic takich zdjec

ze tez chodza po swiecie takie debile
      • brunetka_28 Re: sesja zdjeciowa 22.04.07, 15:02
        Glupia uwaga...zapewne z ust jakiegos szczeniaka. Zatrzymaj się kiedys na ulicy
        i spójrz na przechodzące obok kobiety.Sama tak ostatnio zrobiłam. Mam kompleksy
        z powodu nadwagi (to prawda), ale kiedy spojrzałam na te młode kobiety, uwierz
        mi jedyne co miały w miare zgrabne to figurę, a twarz, makijaż-Boże, szkoda
        słow.Byłam naprawde przerażona. Ja mam nadwage, ale zwracam uwagę, to moja
        twarz,włosy,oczy,usta...zresztą, każdy ma kompleksy.
        • summerlove Re: sesja zdjeciowa 22.04.07, 21:11
          niejedna grubsza dziewczyna moze byc o wiele bardziej atrakcyjna niz te
          szczuple. bo wazniejsze jest zeby o siebie dbac, a nie to zeby byc szkieletem.
    • tomasz.akolinski Re: sesja zdjeciowa 22.04.07, 22:05
      fotografia, to próba zatrzymania chwili, to poszukiwanie piękna w układzie
      dynamicznym sylwetki człowieka, osobiście uważam, że warto spróbować. Pozdrawiam
    • Gość: LL Re: sesja zdjeciowa IP: *.icpnet.pl 25.04.07, 20:54
      osobiscie uwazam,ze brzydkich kobiet nie ma.Sa tylko te,ktore niedoceniaja
      swojego piekna.Chce przez to powiedziec,ze sesja zdjeciowa to swietny pomysl i
      napewno warto sprobowac.Zreszta to swietna pamiatka na pozniejsze lata:)Probuj!
    • nietykalna123 Re: sesja zdjeciowa 27.04.07, 20:50
      Brunetka, wyślij mi jakieś swoje zdjęcie na maila, podretuszuję
      je leciutko i zobaczysz różnicę. Czasami wystarczy dobrać odpowiednie
      światło i kolory, nic więcej.
      • Gość: ... Re: sesja zdjeciowa IP: 213.17.152.* 27.04.07, 20:54
        mozna cie dotknac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka