Dodaj do ulubionych

zostawil mnie dzis

27.04.07, 18:55
niewiem czy to tylko moja wina...
wiem ze w duzym stopniu tak ..jak z kims jestem jest dla mnie calym
swiatem...moze dlatego mowi ze jestem natarczywa...ciamajda...moze jestem po
prostu brzydka...juz drugi raz mam to samo- nie udaje mi sie ulozyc
zycia...choc bardzo tego chce...jestem beznadziejnia nie nadaje sie do
zwiazkow...nikt mnie nie chce jestem beznadziejnia i nic tego nie zmieni
nienawidze siebie...i to tez jego wina bo wciaz wytykal mi moje wady i wierze
w nie sa teraz dla mnie najwazniejsze
zakapleksil mnie i odchodzi
jestem po prostu beznadziejna
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 19:00
      Dlaczego dalas to sobie wmowic?
      Bo jakis dupek ci to powiedzial?
      A gdzie poczucie wlasnej godnosci?

Zamiast sie uzalac - wez sie w garsc.... Widac kolejny raz trafilas na
      niewlasciwego faceta... uwierz, ze gdzies tam czeka na ciebie ten "właściwy" i
      on cie doceni... ale najpierw musisz uwierzyc sama w siebie.
      • Gość: amoremio6 Re: zostawil mnie dzis IP: *.ip15.fastwebnet.it 27.04.07, 20:40
        tego kwiatu to pol swiatu pamietaj,nie zalamuj sie dziewczyno glowa do gory
        jutro nowy dzien i nie daj sobie wpierac tych wszystkich rzeczy,bo idealow nie
        ma.powodzenia w znalezieniu tego jedynego.trzymaj sie pa.
        • jaona27 Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 21:00
          faceci to barany,to to sobie powtarzaj teraz!
      • muzapoety Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 21:48
        dalam sobie to w mowic'bo on jest bardzo stanowczy
        uwazal ze to smieszne i lubil jak sie denerwuje kiedy mowil mi ze jestem gruba
        nie docenial tego ze sie wystroilam dla niego ..ogladal sie a innymi bez
        czelnie nie ukrywal sie z tym , dogryzal mi w najmniej oczekiwanej sytacji,
        momentami traktowal mnie jak dziecko...i przez to pewnie taka ciamajda
        bylam ...tylko przy nimi ....
        itd. a wiem ze lubi bardzo szczuple dziewczyny jak cos zjadlam to mi wyliczal
        kalorie....mam 162cm i 60 kg
        i uwaza ze ma racje..moja racja byla gowno racja....
        • agatka_to_ja Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 22:05
          i ty sie dawalas tak traktowac?

nigdy nie zrozumiem takich kobiet.. zero jaj, zero mózgu...

czasami mi wstyd, ze przedstawicielki mojej plci daja sie tak traktowac...
          wstyd i hanba...
    • Gość: szmeksik Re: zostawil mnie dzis IP: *.lan.net.pl 27.04.07, 19:05
      "jak z kims jestem jest dla mnie calym
      > swiatem...moze dlatego mowi ze jestem natarczywa..."-sama sobie
      odpowiedzialas na pytanie dlaczego cie zostawil
      • agatka_to_ja Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 19:48
        Tez racja... niestety mozna kogos zaglaskac na smierc....

a takie ZBYT dobre, uczynne, troskliwe osoby najczesciej dostaja bolesnego kopa
        w tylek...

Trzeba miec w sobie troche egoizmu i zdrowego rozsadku, nawet w milosci..
      • muzapoety Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 21:41
        w rzecz w tym ze dla niego ( jego zdaniem) bylam natarczywa........
        choc teraz jak juz przeszly mi emocje to uwazam ze napisanie dwoch smsow
        dziennie i jeden telefon to nie straszna rzecz...jezeli sie jest z kims i sie
        go kocham no i moze krotka rozmowa prze gg chodzi jednak o to ze on NIECHCIAL
        zemna gadac na gg przez telefon bo uwazal ze nie ma oczym, oczywiscie wyszlo po
        czasie ze jednak mial mi co opowiedziec, ciagnela go za jezyk bo tesknilam i
        uwazam ze po dwoch dniach rozlomki mozna tesknic bylam o niego zazdrosna ale
        tylko dlatego ze on prowokowal mnie..robil to swiadomnie...
        a i jak on to powiedzial OGRANICZALAM choc robil sobie co chce a to ja rzucilam
        palenie bo mi kazal ( on pali) i niechodzilam na dyskoteki choc wiedzial ze
        lubie tanczyc nie spotkalam sie z przyjacielem bo go nie lubi
        jezeli naprawde uwazasz ze go ulizalam rzuc pierwszy kamien
        • Gość: szmeksik Re: zostawil mnie dzis IP: *.lan.net.pl 27.04.07, 21:57
          nawet jak sie kocha trzeba myslec racjonalnie,z tego co piszesz wynika ze on
          Ciebie nie kochal i to ze wydzwanialas uwazal za narzucanie sie.W tym wypadku go
          rozumiem bo tez mialam kiedys taka sytuacje i po prostu draznilo mnie kiedy ja
          nie mialam jakiejkolwiek ochoty na rozmowe a ten ktos do mnie wydzwanial i pisal
          smsy.Ciagnelas go za jezyk a moze on nie mial na to ochoty ale Tobie bylo
          wszystko wolno bo go kochalas i tesknilas.I nie win go teraz za to ze kazal
          Tobie rzuc palenie,nie chodzilas na dyskoteki i co najgorsze przez niego olalas
          przyjaciela bo masz swoj rozum i nie trzeba bylo tego robic.Nigdy nie rozumialam
          dziewczyn ktore dla faceta olewaly przyjaciol-dno
        • Gość: szmeksik Re: zostawil mnie dzis IP: *.lan.net.pl 27.04.07, 22:04
          i co to jest ta rozlomka??
        • agatka_to_ja Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 22:06
          Nie, moja droga, ty dalas sie traktowac po prostu jak SZMATA.. no i tak on cie
          traktowal....

pogratuluj sama sobie....

i skoncz to uzalanie sie nad soba... jestes zalosna.. KAZAŁ ci ktos z nim byc??

mamy plakac? nad czym?
          nad jego chamstwem? czy nad twoja glupota?
          • Gość: no Re: zostawil mnie dzis IP: 213.17.152.* 27.04.07, 22:23
            wez wyluzuj kobieto,widocznie jestes wyrafinowana ze nie mozesz dostrzec
            uczuc,czasem czlowiek bladzi,uczy sie,wiec szanuj innych-a ty pewno zdradzasz
            meza z kompem,jakbym byl zonaty to wieczory spedzalbym z kobieta na rozmowie...
          • Gość: ewa Re: zostawil mnie dzis IP: *.chello.pl 27.04.07, 22:24
            agatka
            ty to co najwyzej mozesz radzic co zrobic jak sie komus wino na dywan rozleje
            ty jestes prosta tak ze az boli
            wez sobie pierwszy lepszy podrecznik do psychologii
            powodow dla ktorych ktos jest od kogos uzalezniony, dla ktorych nie widzi ze zle
            sie go traktuje albo widzi ale nie jest w stanie tego przerwac jest cale mnostwo
            z taka osobą sie rozmawia, prowadzi terapie-pokazuje co to jest godnosc i
            szacunek do samego siebie i uczy zyc w normalnych ukladach.
            jakbysmy sie tak wszyscy zachowywali jak ty to nikt nie pomagalby ofiarom
            przemocy, bitym zonom, zdradzanym kobietom-po prostu uslyszalyby od nas ze są
            glupie szma>ty i niech spadają bo nie bedziemy sie tu nad ich glupotą zatrzymywac
            ty dziecko jestes tak mloda i glupia ze to az zadziwiające. gdzies ty sie
            uchowala? czytasz ty cos? poza forum? jakies studia skonczylas? na jakichs
            warsztatach bylas? rozwijasz ty sie? czy ty gadasz tylko to forum i opowiadasz
            takie glupoty??
            • Gość: ewa Re: zostawil mnie dzis IP: *.chello.pl 27.04.07, 22:29
              i przepraszam za bledy ale sie zdenerwowalam tą calą agatką
            • agatka_to_ja Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 22:31
              och, wspolczuja sie znalazla.......... samarytanka hahahahaha

Sorry, ja jej wspolczuje, ale co? mam pisac ciagle, ze ona nie jest
              beznadziejna tylko cudowna? I ze bedzie dobrze?

bedzie dobrze, jak ona sie wrzmie za siebie..

A co do mnie - studia skonczylam, czytam wiele, z psychologii mialam 5 w
              indeksie, wiec czep sie kogos innego.
            • Gość: szmeksik Re: zostawil mnie dzis IP: *.lan.net.pl 27.04.07, 22:40
              to po co sie udzielasz w watku?jezeli autorce potrzebna jest terapia to sie tu
              nie produkuj
    • Gość: no Re: zostawil mnie dzis IP: 213.17.152.* 27.04.07, 19:48
      ciesz sie,jestes sama,wiesz jakie to cudowne,nikt tobie nad uchem nie
      gramosi,mozesz chodzic wlasnymi sciezkami
      • muzapoety Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 21:42
        z tego sie akurat ciesze
        i wiesz co coraz bardziej bo dociera do mnie ze on traktowal mnie jak zabawke
        • Gość: no Re: zostawil mnie dzis IP: 213.17.152.* 27.04.07, 21:58
          to teraz skup sie na poszukiwaniu obiektu pozadania
          • Gość: szmeksik Re: zostawil mnie dzis IP: *.lan.net.pl 27.04.07, 22:38
            nawet nie dawaj jej takich rad bo znowu bedzie kogos zameczala swoja osoba bo
            teskni i kocha...buhahhaha
    • elamodela Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 20:25
      > zakapleksil mnie i odchodzi
      > jestem po prostu beznadziejna

TY jestes beznadziejna? zastanow sie kobieto..
    • nietykalna123 Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 20:31
      Pewnie jesteś młoda i uczysz się życia dopiero.Wszyscy bywamy
      czasem okropni, a Ty pewnie nie trafiłaś jeszcze na właściwego faceta.
    • Gość: no Re: zostawil mnie dzis IP: 213.17.152.* 27.04.07, 22:35
      malo prawdopodobne-co babci to swiete slowa-wiec poprzestane tylko,co by bylo
      gdyby
    • summerlove Re: zostawil mnie dzis 27.04.07, 23:05
      muzapoety, to nie Ty jestes beznadziejna, tylko on. facet jest cholernie
      zakompleksiony i musial to na kims wyladowac. a Ty akurat bylas pod reka. daruj
      sobie to uzalanie bo to Ci nic nie da. olej kretyna i pokaz mu jak bardzo sie
      mylil. niech zobaczy jaka jestes cudowna, a on to zwykle g...
    • Gość: ewa Re: zostawil mnie dzis IP: *.chello.pl 27.04.07, 23:09
      nie przeceniaj sie agatko
      madry czlowiek glupocie nie poswieca zbyt duzo czasu
      tak wiec o zadnej biografii nie ma mowy
    • Gość: n76 Tu mówi męski szowinistyczny głos! IP: *.centertel.pl 27.04.07, 23:13
      Dziewczyno,
      nie ma znaczenia czy jesteś młoda czy nie. To jeden z Twoich lepszych dni w
      życiu. Facet, który nie szanuje kobiety, bez względu na to czy jest z nią pół
      życia czy po prostu będzie się bzykał z nią tylko jedną noc - JEST DUPKIEM.
      Taki DUPEK jest na tyle prymitywną wersją faceta (to jak Windows98 do Visty), że
      dla podbudowania własnego marnego ego zaniża wartość kobiety, wmawiając jej
      jakieś przywary.
      I nie gadaj, że się nienawidzisz, tylko się trochę podmaluj i ruszaj w noc.
      Wyszalej się porządnie zanim nie znajdzie się książę z bajki. A przepis
      znajdziesz tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=61494145&a=61494145

• butterflymk Re: zostawil mnie dzis 28.04.07, 15:00
      Najgorsze jest to beznadziejne uczucie zawodu.
      Po prostu zawiodłas się na nim.
      Jak to jest że ludzie sie kochają, są dla siebie wszystkim
      a za chwilę nie wiadomo dlaczego robią sobie przykrości zachowując się żałośnie?
      Musisz zakodować sobie dwie sprawy:
      1 jest Ci smutno bo tak się stało
      2 nie możesz absolutnie Twoją osobę w jakikolwiek sposób obwiniać z tym co się
      stało.
      Beznadziejni są faceci któzy tak się zachowują,na pewno zdajesz sobie z tego
      sprawę dlatego nie poddawaj się temu mimo że jest Ci źle ...
      • clauditka Re: zostawil mnie dzis 28.04.07, 17:28
        więcej nie pisz ze jesteś beznadziejna, ja tez tak myślałam jak spotkało nie
        cos podobnego, tez maiałam dupka zamiast faceta, ale teraz wiem jak mam
        postępowac w nowym związku i wiem czego oczekiwac i po tym niemiłym
        doswiadzczeniu jestem ciut mądzrzejsza mozna tak powiedzieć, bo nigdy nie
        wpakuje sie w związek z beznadziejnym facetem , który nie potrafi szanować
        kobiety!
        i kropka:)
    • lady_milka Re: zostawil mnie dzis 28.04.07, 18:41
      mnie moj mezczyzna zostwil 2 dni temu, dopiero teraz zaczynam sobie to powoli
      uswiadamiec, nigdy mi nie mowil ze jestem brzydka czy gruba, mowil o tym jaka
      jestem dla niego wyjatkowa rysowal przedemna wspolna przyszlosc i czwartkowego
      wieczoru powiedzial ze nasze drogi juz sie rozchodza. wybral kariere
      pozostawiajac mnie ze zlamanym sercrm i brakliem powodow by wstac rano z
      lozka.
      G.G. Marquez powiedzial kiedys "Nikt nie zasluguje na Twoje lzy, a ten kto na
      nie zasluguje napewno nie doprowadzi Cie do placzu"
      • Gość: captiva Re: zostawil mnie dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 03:09
        A jestem samotna od około godziny.Czekałam 3 tygodnie na jego przyjazd,a jak
        już wrócił to poszedł na imprezę z kolegami,beze mnie oczywiście.Zadzwoniłam i
        od słowa do słowa wyszło,ze to nie ma sensu,ze wiem jaki on jest bla bla bla.W
        sumie czułam duzo wcześniej,że mnie nie kocha,ale ciągnęłam to bo ja kochałam
        jego.Nie udało się...2,5 roku.Zaczynam od nowa.
    • dwudziestolatka1 Re: zostawil mnie dzis 01.05.07, 18:27
      Powiem tak..
      jeżeli wytykał Ci wady i nie potrafił ich zaakceptować to to nie była
      miłość..kiedyś ktoś mi powiedział ze miłość jest to zrozumienie drugiej osoby z
      zaakceptowaniem wszystkiego co tej osoby dotyczy..i prawdziwa miłść pokonuje
      każdą bariere..
      musisz siebie zaakceptować taka jaka jesteś..wtedy staniesz sie pewniejsza
      siebie i nie będziesz natarczywa tylko zakręcisz facetom w głowie tak ze to oni
      badą za Toba chodzic:)
      powodzonka
    • Gość: izaura Re: zostawil mnie dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:59
      przeczytaj sobie to co o nim napisałaś
      na prawdę chciałabyś z nim dalej być? mój facet sprawia że nie mam kompleksów a
      nie odwrotnie, mamy równe prawa, nie zabrania mi niczego co lubie robić itd
      podziękuj mu lepiej że sobie odszedł i w żadnym razie nie przyjmuj go spowrotem
      wyjdź gdzieś z przyjaciółmi, do kina, na imprezę, na basen, do kosmetyczki,
      fryzjera, solarium, na zakupy, gdziekolwiek, zajmij sobie czas, on nie jest
      jedynym facetem na świecie, wiem że to tak łatwo powiedzieć, sama cierpiałam
      bardzo swojego czasu, ale brak czasu na myslenie pomaga:)
    • Gość: Ewelina Re: zostawil mnie dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:36
      Proszę przeczytaj ta ksiazkę "Toksyczna Miłosc" Pia Mellody. Możesz ja kupic w
      empiku za jakies 2o zl. Mnie naprawde otworzyła oczy. Zycze Ci szczescia i
      napisz o swoich przemysleniach po przeczytaniu ksiązki.
      Pozdrawiam z Poznania.
    • ergiel Re: zostawil mnie dzis 02.05.07, 15:02
      Facet, który powoduje kompleksy u swojej kobiety, wytyka jej wady... Jest tylko
      dupkiem bez jaj, który: a)leczył na niej swoje kompleksy; b)nienawidzi kobiet;
      c) nie ma klasy; d)nadaje się do rozgniecenia nogą jak robak, którym jest.

Z prawdziwym mężczyzną czujesz się wyjątkowa, doceniana, często adorowana,
      bezpieczna, czujesz się pewnie siebie i czujesz się *piękna* (nie ma brzydkich
      kobiet - oprócz Marii Kaczyńskiej). Każda kobieta jest piękna, tylko: a) trzeba
      to umieć dostrzec (this separates boys from men); b) musi piękno tego rodzaju
      odpowiadać, jakie ona sobą reprezentuje.

Nos do góry i olej gnidę :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka