Gość: Ania IP: *.qdnet.pl 08.06.03, 11:59 Wczoraj podano we wieczornych wiadomosciach, ze frekfencja sobotnia ksztaltowala sie na poziomie 17%...Nie chce myslec, co bedzie jesli nie wejdziemy.Dlaczego ludzie nie chca glosowac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: 17% IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 12:35 Nic nie bedzie, jezeli referendum nie bedzie wiaqzace to glos rozstrzygajacy ma sejm... wcale zreszta nie zdziwiloby mnie gdyby referendum bylo powtarzane...do skutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: 17% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 19:10 Ja z kolei nie chcę myśleć co będzie jak wejdziemy... Jeśli to cię pocieszy, to ja byłam zagłosować :-) Na NIE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: 17% IP: 213.17.136.* 08.06.03, 22:11 bo wejście do unii byłoby najgorszą rzeczą jaką nasz kraj mógłby zrobić, no ale niestety głupków okazało się wiecej. ja zawsze marzyłam o połączeniu się z USA, a tak to teraz nawet fajki będą drogie, ponieważ będą w cenie unijnej:( czyli prawie 100% drożej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 17% IP: 80.48.243.* 09.06.03, 01:07 toż to mądre było, unia NIE bo papierosy drogie... no no :) byłam w komisji, większość głosów na NIE padało od osób, które usiłowały wytłumaczyć nam - młodzieży, że 'za komuny' było lepiej, a Hitler poradziłby sobie z dzisiejszym rządem. rzeczywiście, jak to napisala któraś z poprzedniczek - "głupków" nie brakuje, tylko po której stronie? i po tej i po tej. ja euroentuzjastką nie jestem, ale jaki mamy wybór? czy widzicie szansę na lepszą przyszłość jeśli niczego dzisiaj nie zmienimy? za 10 lat okaze się, czy decyzja była słuszna. dzisiaj nikogo nie obrażajmy bo na głupka mogę wyjść tak ja, jak i Ty. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 17% IP: *.crowley.pl 09.06.03, 17:25 Gość portalu: Misia napisał(a): > bo wejście do unii byłoby najgorszą rzeczą jaką nasz kraj mógłby zrobić, no ale > > niestety głupków okazało się wiecej. > ja zawsze marzyłam o połączeniu się z USA, a tak to teraz nawet fajki będą > drogie, ponieważ będą w cenie unijnej:( czyli prawie 100% drożej Buahaha...z tymi fajkami to dobre...Zebys ty mogla sobie palic tanie fajki to moje dziecko ma glodowac???Nie wiem jak bedzie po wejsciu do unii ale szczerze mowiac to nie wiem czy moze byc gorzej... A jezeli chodzi o USA to niedawno zobaczylismy jak oni nas kochaja(nawet nie mozemy sie starac o to zeby dostac szybciej wize...) Gdzie jest Polska a gdzie USA???Troche daleko!Trzeba najpierw zjednoczyc sie z sasiadami... Moze jestem naiwna ale mam nadzieje ze moze ktos sie zajmie tymi cwaniakami z rzadu i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: 17% IP: 194.68.23.* 10.06.03, 13:49 Mam nadzieje ze Polska wejdzie. Pomyslcie jak to dobrze bedzie jezdzic po Europie, pracowac, studiujac wszystko bedzie latwiejsze. Polska potrzebuje tego! To moja opinja! Kiedy macie glosowanie? (nie mieszkam w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś