ishe 17.06.07, 18:24 Mam pytanie do mężczyzn i kobiet: Podobają Wam się tatuaże u płci przeciwnej? Jeśli tak, to w jakich miejscach na ciele najbardziej je preferujecie? Jaki macie stosunek do tatuowania ciała? Tatuaż - ozdabia czy szpeci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: Tattoo IP: *.ztpnet.pl 17.06.07, 22:21 Tylnipchacze i analne penetratory. Odpowiedz Link Zgłoś
1988m Re: Tattoo 17.06.07, 19:07 jestem kobieta.Lubię tatuaze u męzczyzn szczegolnie na plecach...u kobiet fajnie wygląda na kostce, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Tattoo IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:24 Jakiś mały,ładny,oryginalny tatuaż np. nad kostką, bądz na łopatce - TAK ale wydziarane na całym ciele niunie odpadają. Widze czasem takie...łapy jak u facetów lub lasek z pierdla...żygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: Tattoo 17.06.07, 19:38 Nie mam tatuażu, ale być może kidyś sobie zrobie, jeśli będe mieć taką potrzebę. U mężczyzn lubię na rękach, plecach,nogach ale oryginalne wzory, które mają jakieś znaczenie dla ich właściciela. Nie lubie szpanerskich, tandetnych tatuaży. Widziałam dużo ladnych u kobiet, szczególnie fajnie wyglądają wlaśnie nad kostką, na łopatce albo na dolnej części pleców. Jakiś niewielki, fajny tatuaż u dziewczyny może być. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Tattoo 17.06.07, 20:10 nie lubie tatuazy nie moge sie przekonac oczywiscie te mniejsze sa lepsze od tych na pol ciala... jedyny tatuaz jaki mi sie podobal to takie minimal slonce na karku pewnego kolesia dawno temu, jeszcze w szkole ale to moze dlatego ze koles mi sie podobal;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Tattoo IP: *.lan.net.pl 17.06.07, 20:24 w przypadku facetow podobaja mi sie tatuaze duze albo faceci ktorzy maja wydziarane np.cale rece u kobiet tez sa fajne ale nie na calym ciele oczywiscie kwaitki motylki tygryski itp.odpadaja Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Tattoo 17.06.07, 21:05 Tatuaz szpeci, nie podoba mi sie NIGDZIE (poza cialami "gwiazd estrady".. im to jakos pasuje...). Moim zdaniem tatuaze sa oblesne, nieladne, jakieby nie byly... A juz kompletna porazka to moim zdaniem panna mloda z tatuazem na lopatce czy ramieniu... bleeeeeeeeeeeeeeee..... albo kobieta z tatuazem na piersi... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:27 ja kiedys motylka widzialem na piersi-mi nie podobalo sie-ogolnie na nie, jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:19 Moj Mezczyzna ma pieknego tribala na ramieniu i bardzo mnie on kreci...ale tylko u niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ishe Re: Tattoo 17.06.07, 21:36 Widzę,że zdania są podzielone. Może ja dodam tak od siebie,że nie mam tatuażu ale chce sobie zrobić. Zastanawiam się tylko, czy to dobry pomysł. Teraz jestem młoda i wszystko spoko, ale co będzie za pare lat? Kurde napaliłam się strasznie, chce sobie zrobić na plecach. Sama nie wiem, dlaczego tak mi na nim zależy....Zastanawiam się też po co inni robią sobie tatuaże.... Dla siebie czy dla innych? Chcą żeby je podziwiano? Czy też robią wzory na ciele dla własnej świadomości,że je mają i są one ich częścią..... Chyba się wstrzymam z tym tatuażem.....jeśli mam potem żałować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:45 no to zalezy od preferencji osoby,ten kto jest wyzwolony to znaczy ze nie jest niczym ograniczony,a taki tatuaz ogranicza nasze cialo-bo sprawia ze stale z nim sie wiazemy,swego czasu pracowale z takim faciem co mial tatuaz na rece w alfabecie chinskim-zapytalem co to oznacza-nie wytlumaczyl mi-powiem wiecej ze gosc byl wyksztalcona osoba a to badziewie na calej rece bylo-chyba warto sobie zadac pytanie-po co mi takie badziewie-moze i to jest ladne-kazdy robi wedlug siebie-to jest pewna moda-a ze cos jest niedostepne i po czesci zakazane,robi sie cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:46 no zapomnialem dodac ze to muzyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Tattoo 17.06.07, 21:47 Gość portalu: no napisał(a): > swego czasu pracowale z takim faciem co mial tatuaz na rece w > alfabecie chinskim-zapytalem co to oznacza-nie wytlumaczyl mi a bo to glupio sie przyznac, ze ma na rece "sajgonki na wynos" albo "kotlet z psa na ostro" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:53 wiesz jak mnie zgasil,powiedzial ze zrobil to dla kobiety:)nie wspomne ze myslalem ze ma kolo 30lat,a mial ponad 40lat!!!swietny gosc,nasze losy na krotko sie spotkaly w dalekim swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Tattoo 17.06.07, 21:45 "kiedy kobieta ma 20 lat tatuuje sobie różę na piersi. jak ma 30 lat - roza wyglada jak tulipan... w wieku 40 lat - jak chryzantema...." pamietajcie o tym, ze nie dosc, ze SKORA SIE ROZCIAGA.. to jeszcze ZMIENIA SIE MODA... cos co teraz jest modne - zazwyczaj po kilku latach jest obciachem! Owszem, sa ludzie, ktorzy do smierci sa dumni i zadowoleni ze swoich tatuazy... ale czy za kilka lat nie zmieni sie wasze podejscie do zycia, swiata, mody??? Moze za klika lat nie bedziecie mogli patrzec na ten "wybryk fantazji mlodosci"? a co bardziej szpeci : tatuaz czy blizna po tatuazu? Odpowiedz Link Zgłoś
ishe Re: Tattoo 17.06.07, 21:59 Rezygnuje chyba z tego tatuażu....Agatka mnie przeraziła tym cytatem... ; ) Tak sobie właśnie myśle, po co mi on....nie czuje większej potrzeby jego posiadania. Chyba bardziej chciałam go mieć, dla tego by inni mogli go podziwiać,(albo i nie)niż dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:01 ty sie jeszcze zastanow,moze go zrob jednak,a rankiem wpadniesz w depresje,albo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:11 wyobraz sobie ze twoj chlopak,bedzie Cie tam calowac i piescic-swoiste centrum kultury:)mysle ze robic cos bez przekonania to idiotyzm-powiem ci,ze kiedys jak bylem mlodszy przycinalem szklo diamentem,a ze nie wiedzialem ze po nacieciu nalezy umiejscowic to na plaskiej powierzchni,to mam dwa przeciecia na prawej rece,o tyle dobrze ze mozna nosic zegarek-ale tak bywa jak cos sie wykonuje-ale to tez swoisty tatuaz-no i wiele innych mam-okaleczac sie samoistnie nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
ishe Re: Tattoo 17.06.07, 22:18 Też mam taki "tatuaż" na ręce. Kiedy w Świeta odkurzałam dywan po choinką,przejechałam sobie po ręce gwozdziem,który z niej wystawał....Często mi się inni pytają co mi sie stało i myślą,że sama się ciełam. Ta "dziara" mi chyba wystarczy hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Tattoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:23 takich tatuazy to mam sporo,no coz,kiedys duzo jadlem,wiec chcialem ukroic chleb no i noz odskoczyl w strone nosa,jeszcze wiele epizodow,ale jak to dziecko,wszedzie chce byc i cos zrobic,a teraz pamiatki,a nawet i na starosc jakies przygody-no ale tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Tattoo 17.06.07, 23:39 ja kocham wszystkie swoje blizny. tylko niektóre, te najfajniejsze, poznikały ; (( a były śliczne - kreseczka koło pępka i dłuższa kreseczka na ramieniu. nawet nie wiem jak się zrobiły. ale bardzo je lubiłam ;(( ale niektóre jeszcze mam ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
ishe Re: Tattoo 17.06.07, 22:07 Daruje sobie go jednak. Przemyśle to jeszcze. Nie chce potem żałować. Usuwanie tatuażu odpada,jest kosztowne i zostają blizny.... Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: Tattoo 18.06.07, 11:42 No to lepiej się wstrzymaj z tym tatuażem, skoro nie jesteś przekonana. Zrobisz go, kiedy będziesz pewna,że chcesz mieć go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Tattoo IP: *.icpnet.pl 18.06.07, 11:17 szpeci,wiec nie szpec sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena186 Re: Tattoo 18.06.07, 22:21 Nie znoszę tatuaży, może poznałam zbyt wiele wytatuowanych prostaczek i prostaków i zbyt bardzo cenię sobie naturalność i klasę, szczególnie u kobiet. Wzory wystające znad biodrówek albo kwiatek na kostce do wieczorowej sukienki to po prostu tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
ishe Re: Tattoo 18.06.07, 22:42 Tatuaż nie w każdej sytuacji dobrze wygląda. Jeśli ktoś lubi swój tatuaż i jest z niego dumny, to się go nie wstydzi. Ja przemyślałam sprawe i doszłam do wniosku,że go nie potrzebuje. Ale nie wykluczam, że go kiedyś zrobie. Jestem czasem niezdecydowana. Dziś mi się może podobać, jutro nie. Narazie mam ważniejsze sprawy na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ishe Re: Tattoo 18.06.07, 22:44 Ale oczywiście dziękuje za Wasze opinie, bo pomogły mi się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkagw Re: Tattoo 18.06.07, 23:15 Kiedyś marzyłam o tribalu na lędźwiach i kolczyku w języku. Kolczyk z języka skutecznie wybił mi z głowy mój chłopak, nawet i dobrze, bo doszłam do wniosku, że niepotrzebny byłby mi, a w końcu i tak więcej złego mogłabym z tego powodu mieć niż dobrego. A tatuaż.. podoba mi się nadal, ale dla mnie ogromnym minusem jest to, że całe życie żyje z tym, a na zniszczonym, starym ciele wcale nie będzie to wyglądało przyjemnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: Tattoo 18.06.07, 23:20 Hmmm. niewielkie tatuaże na ciele, zrobione dla samego siebie podobają mi się, o ile niosą ze sobą jakieś przesłanie. Tatuowanie dla mody to porażka. Nie podobają mi się np. wytatuowane skrzydła na plecach - szczególnie u mężczyzn. Czy też oszpecone tatuażem całe kończyny. Swoją drogą zawsze się dziwiłam mojemu ojcu, który w okresie narzeczeńskim z moją mamą, na lewej ręce wytatuował sobie napis "Kocham Cię Ela" i oprawił go w serce. Hmm.. szczyt głupoty czy pewności w związku z kochaną kobietą;) Odpowiedz Link Zgłoś
malutkagw Re: Tattoo 18.06.07, 23:26 hmmm... może wtedy były troszkę inne czasy i jak się kochało to już na zawsze? Przypomina mi to sytuację moich dziadków, którzy znali się 3 miesiące przed ślubem i żyli ze sobą do śmierci mojego dziadka czyli jakieś 45-50 lat. i to nie jest jedynym przypadek jaki znam, gdzie ludzie w tamtych czasach szybko się poznawali, brali ślub i...żyli długo i szczęśliwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.balinska Re: Tattoo 29.05.19, 12:31 Mi się podobają bardzo tatuaż, ale trzeba być na sto procent przekonanym. Ja poszłam za trendem i niedawno usunęłam w Clear Clinic. Bardzo się bałam, że będzie boleć, zrobienie bolało. Ale wszystko się obyło bez wielkich krzyków, no i obsługa bardzo profesjonalna, doświadczona. Odpowiedz Link Zgłoś