Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 09:43 Cześć mam pytanie, czy można nałożyć dwie gumki na raz żeby być lepiej zabezpieczonym, czy to działa, ze strony technicznej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 17tka Re: podwójne gumki IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 11:19 TAK, TAK OCZYWISCIE.ZAOPATRZ SIE OD RAZU W PIELUCHY. JAK TY TO SOBIE WYOBRAZASZ?ZACZNIJ SIE KOCHAC Z JEDNĄ, A WTEDY ZROZUMIESZ, ZE Z ZADNEJ STRONY , ROWNIEZ TECHNICZNEJ TO NIE WYPALI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: podwójne gumki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 12:18 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > Cześć mam pytanie, czy można nałożyć dwie gumki na raz żeby być lepiej > zabezpieczonym, czy to działa, ze strony technicznej??? to najlepszy sposob aby prezerwatywa sie zsunela, dlatego radze ci nie probuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17tka Re: podwójne gumki-kroczyca IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 13:28 Wreszcie cos madrego.Gratulacje.Moze nie jestes taka straszna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: podwójne gumki-kroczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 14:18 Gość portalu: 17tka napisał(a): > Wreszcie cos madrego.Gratulacje.Moze nie jestes taka straszna???? wez daj spokoj z ta kroczyca dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17tka Re: podwójne gumki-kroczyca IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 14:42 > > wez daj spokoj z ta kroczyca dziecko teraz pisze nie chcac cie obrazac.ale pomysl byl smieszny, co????niech juz ta kroczyca zostanie, podoba mi sie.chyba, ze masz jakies zastrzezenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: podwójne gumki-kroczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 15:24 Gość portalu: 17tka napisał(a): > > > > > wez daj spokoj z ta kroczyca dziecko > teraz pisze nie chcac cie obrazac.ale pomysl byl smieszny, co????niech juz ta > kroczyca zostanie, podoba mi sie.chyba, ze masz jakies zastrzezenia:) k...a wyobraz sobie ze mam zastrzezenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17tka Re: podwójne gumki-kroczyca-juz kruczyca IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 18:55 oki,chociaz kroczyca duzo lepiej brzmi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: podwójne gumki-kroczyca-juz kruczyca IP: 80.48.243.* 17.06.03, 16:18 17ka - potrzebujesz starszej siostry czy brak ci przyjaciela? a moze sierota? Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: podwójne gumki-kroczyca-juz kruczyca 17.06.03, 16:21 17tka to chyba żeński odpowiednik nastoletniego jełopka wpadającego na kobiece forum, żeby napisać, że "rucha jeże" itp... :( Odpowiedz Link Zgłoś
nike32 Re: podwójne gumki 15.06.03, 13:37 witam! o ile dobrze pamietam, to na prezerwatywie, tj jej opakowaniu jest napisane, jak ja stosowac- nie ma zadnej wzmianki, ze zalozenie 2 na raz zmniejszy ryzyko zajscia w ciaze:P, co oznacza ze... ja bym na cos takiego nie wpadla, a ze zeslizgiwaniem to racja, nawet pojedynczo moze sie zeslizgnac :D a co dopiero 2 dobrze nawilzone prezerwatywy zalozone na siebie hehe niezle jaja, wtedy to dopiero zwieksza sie ryzyko wpadki hehe chyba ze w trakcie seksu chcecie szukac dwoch zaginionych prezerwatyw;-) juz lepiej sie zastanow nad swoimi pytaniami, czyz nie latwiej jest stosowac prezerwatywe i globulki??? albo po prostu tabletki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: podwójne gumki IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 15.06.03, 17:12 Nie każdy może... Powiedzmy, ja nikogo nie mam i mam czas na zastanowienie się (zamienię czas na szansę!!!). Ale jakby miało "przyjść co do czego", to sama będę kombinować przerażona. Dzieci nie chcę mieć wcale, a pigułek nie mogę stosować, bo jestem tęga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: podwójne gumki IP: 80.48.243.* 17.06.03, 16:20 Gość portalu: Spoza napisał(a): > a pigułek nie mogę > stosować, bo jestem tęga. i co w związku z tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: podwójne gumki IP: *.futuro.pl 16.06.03, 21:00 Jaki facet chcialby sie meczyc z 2 gumkami ? , bo ja napewno nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś