Dodaj do ulubionych

PENIS A USTA

IP: *.visp.energis.pl 15.06.03, 23:20
Wiem że, mój chłopak bardzo chce żebym pieściła jego penisa ustami. Ja jedna
mam opory - w pewnym sensie się boję ale z drugiej strony chciałabym
chciałabym to zrobić. Dziewczyny czy mozecie mi napisać jak to jest ? I jak
to robić żeby było mu dobrze.
Obserwuj wątek
    • ryanoconnell Re: PENIS A USTA 16.06.03, 00:29
      Proponuję, byś poczytała archiwum, bo ten temat już był dobrych kilka razy
      poruszany. Powiem tylko, że jak nie chcesz to tego nie robisz. Jak uznasz, że
      możesz i chcesz - robisz. Simple as that. Nic na siłę (może tak zmienić nazwę
      forum z Cosmo na nic na siłę? ;).
    • ladyinred2 Re: PENIS A USTA 16.06.03, 11:01
      Jak zrobić by było mu dobrze? Tego nie da się napisać chyba, nie wiem czy są
      nawet jakieś podręczniki na ten temat. Ilu facetów tyle indywidualnych odczuć.
      Po prostu zrób to, jeśli się już na to zdecydujesz (nic na siłę) i obserwuj
      swojego mężczyznę. Mowa ciała naprawdę dużo mówi. Po jego reakcjach poznasz
      czy mu jest dobrze, czy nie. A zapewniam - poczuje się jak w niebie!
      • Gość: facet Re: PENIS A USTA IP: *.acn.pl 16.06.03, 21:48
        Tylko nie zębami, błagam nie zębami.
    • Gość: dd Re: PENIS A USTA IP: *.cafebitone.gdynia.pl 16.06.03, 21:49
      SRAMMMMMMMMMMMMMM
    • Gość: Blue Valentine Re: PENIS A USTA IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.03, 23:23
      Wiesz, jesli masz straszne opory, to nic nie rob. Ale jesli to dziala na
      zasadzie "chcialabym a boje sie", to sprobuj - to naprawde wspaniale, kiedy
      mozesz swojemu ukochanemu sprawic przyjemnosc. Chyba kazdy facet to lubi...
      Jak to robic? Coz, zdaj sie na kobieca intuicje :) i niech on ci powie, jak mu
      jest najlepiej. A potem powinien ci sie odwdzieczyc tym samym :)). Pozdrawiam.
    • Gość: kobietka Re: PENIS A USTA IP: *.max.pl / 192.168.1.* 18.06.03, 16:24
      Beata, nie boj się niczego, to naprawde fajna rzecz dla obojga. poradzisz sobie
      intuicyjnie bedzie dobrze
    • Gość: on Re: PENIS A USTA IP: 80.51.236.* 19.06.03, 18:26
      Tylko nie jak pies aport.....
    • Gość: Gosia Super IP: 10.200.53.* 19.06.03, 18:30
      To jest WSPANIAŁE!!!

Oboje to uwielbiamy!
      :-))))

Och... ale mi się zatęskniło!
      Do domu...
    • Gość: MArek Re: PENIS A USTA IP: *.futuro.pl 19.06.03, 19:06
      Ten temat juz przerobiono , poszukaj to znajdziesz wypowiedzi na ten temat ,
      zreszta bardzo smieszny to problem , ale rozumiem ze nawet najmniejszy problem
      moze byc dla innych duzy.Jedyne co moge ci powiedziec to , przelam sie
      dziewczynko i zrob przyjemnosc swojemu misiowi :))
    • Gość: cindy Re: PENIS A USTA IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.03, 01:38
      Gość portalu: Beata napisał(a):

> Wiem że, mój chłopak bardzo chce żebym pieściła jego penisa ustami. Ja jedna
      > mam opory - w pewnym sensie się boję ale z drugiej strony chciałabym
      > chciałabym to zrobić. Dziewczyny czy mozecie mi napisać jak to jest ? I jak
      > to robić żeby było mu dobrze.

na poczatek sprobuj z facetem, ktory ma obrzezanego, ladnego i czystego czlonka
      i ktory wogole jest zadbany, bo jak pierwszy raz wezmiesz do buzi taki
      sflaczaly napledek a jak nie daj bodziu bedzie niedomyty, do zrazisz sie do
      konca zycia i bedziesz to robila dla innych a nie bedziesz odczuwala
      przyjemnosci, a pozniej zle wrazenie trudno bedzie zapomniec. Obrzezany i
      zadbany jest najlepszy, i facet powinien cie pociagac, nie zmuszaj sie na sile,
      zadbaj o nastroj na poczatek, nie musisz wkladac od razu go do buzi, ale
      najpierw glaskaj go dlonia, liz, piesc uda, podbrzusze, az sie posuniesz dalej..

----
      mesko-damskie pogaduchy-->> sport, solarium, perfumy, co nosicie w torebce,
      test dla kochankow, zapach mezczyzny, balsamy, w co dzis jestescie ubrani
      www.space.pl/cgi-bin/net/forumdisplay.cgi?action=topics&number=104&SUBMIT=Id%BC
      • Gość: jam Re: PENIS A USTA IP: 80.48.243.* 20.06.03, 09:19
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Wiem że, mój chłopak bardzo chce żebym pieściła jego penisa ustami(...)

Gość portalu: cindy napisał(a):

> na poczatek sprobuj z facetem, ktory ma obrzezanego, ladnego i czystego
        czlonka i ktory wogole jest zadbany, bo jak pierwszy raz wezmiesz do buzi taki
        > sflaczaly napledek a jak nie daj bodziu bedzie niedomyty, do zrazisz sie do
        > konca zycia i bedziesz to robila dla innych a nie bedziesz odczuwala
        > przyjemnosci, a pozniej zle wrazenie trudno bedzie zapomniec. Obrzezany i
        > zadbany jest najlepszy, i facet powinien cie pociagac, nie zmuszaj sie na
        sile,(...)

a czy mówią ci coś określenia: "mój chłopak" "wierność" albo "sex z miłości" ?
        ahahahaha
        dziewczyna pójdzie do knajpy, stanie na srodku i krzyknie: "słuchajcie czy ktos
        tu ma czystego zadbanego obrzezanego członka (bo chcialabym nauczyć się robić
        loda) ? :D
        • leilla Re: PENIS A USTA 20.06.03, 16:37
          poczekaj , to samo przyjdzie...
          powodzenia
    • Gość: ZIUTKA Re: PENIS A USTA IP: *.mtnet.com.pl 20.06.03, 18:22
      JA TERAZ KOCHAM TO ROBIC.JEZELI BARDZO KOCHASZ SWOJEGO CHLOPAKA NIE OPIERAJ
      SIE,SPROBOJ A NAPEWNO BEDZIESZ W PELNI ZADOWOLONA,A TAKZE TWOJ PARTNER.JEST TO
      MOZE TROCHE ODPYCHAJACE,ALE CALKIM PRZYJEMNE.NAPRAWDE WARTO.
      • Gość: liviaa19 Re: PENIS A USTA IP: *.csk.pl 21.06.03, 12:31
        hmm.... widze że sie bardzo tego boisz.moge ci tylko powiedziec ze nie masz
        czego.jesli czujesz ze chcesz to zrobic to poprostu to zrób.nic
        strasznego.wrecz przeciwnie-niesamowite uczucie,nie tylko dla niego,dla ciebie
        tez.jesli chodzi o sposób,to zdaj sie na swoją intuicje.bądz delikatna,bo to
        bardzo wrazliwe miejsce :))jesli twój chlopak cos do ciebie czuje to to
        doceni.faceci to uwielbiaja.tobie tez sie to spodoba jak spróbujesz.tylko sie
        nie boj.kazdy ma swoj pierwszy raz.postaraj sie aby twoj byl wyjatkowy:))
        serdecznie pozdrawiam
        • Gość: Marek Re: PENIS A USTA IP: *.futuro.pl 21.06.03, 13:43
          Dobre , a gdzie ona teraz tu bedzie szukac zydkow , to tylko oni maja ptaka
          bez napletka.
          • Gość: Marek Re: PENIS A USTA IP: *.futuro.pl 21.06.03, 13:44
            I jeszcze jak ktos tu napisal , jest tez miejsce na uczucie , czy moze sie
            myle?
          • Gość: Spoza Re: PENIS A USTA IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 21.06.03, 15:01
            Nie mówi się "żydek", tylko "Żyd". A poza tym obrzezanie z przyczyn
            higienicznych jest podobno coraz częstsze.
            A co do uczucia, to akurat odpowiadająca popełniła faux pas, ale nie jej
            wina... Może nie rozumie ludzi, dla których seks jest uprawianiem MIŁOŚCI.
            • Gość: Agnieszka Re: PENIS A USTA IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 18:34
              Moim zdaniem Miłóść Francuska jest bardzo wyrafinowana sztuką. Polecam kamasutrę. Tak wspaniałej szkoły całowania penisa nie znajdziecie nigdzie indziej. Aż mozna się oblizać. Chciałabym zauwazyć, że nie jest to takie proste. Rzeczywiscie można kogoś urazić lub rozśmieszyć (łaskotanie). Ale to kwestia informacji od partnera i doswiadczenia. Nie moana zapomnieć o całej powierzchni erogennej faceta do całowania i lizania. ja nie jestem zboczona ani nie jestem nimfomanka ale wydaje mi się, ze mogę słuzyć radą. Oczekujmy i w druga strone zaangazowania, wspaniałych dotknięć meskich warg. Polecam każdej kobiecie. I podkreslam to nie żaden wstyd pragnać czegoś dla siebie. O rany, seks jest wspaniały!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka