tygrysica6 20.11.07, 15:38 ze wasz zwiazek zaczyna sie wypalac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: Po czym poznajecie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.07, 17:17 dawno,nikt nie dokladal do ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna23 Re: Po czym poznajecie 22.11.07, 23:21 on jak przyjezdza to mowi ze jest zmeczony zaczyna sie nudzic w twoim towarzystwie krytykuje cie czepia sie szczegolow czujesz ze cos nie gra tylko jeszcze nie wiesz co to jest czujesz ze cos zle robisz i ze on jest niezadowolony jest bardzo duzo objawow nadchodzacego rozstania. te ktore opisalam odnosza sie do sytuacji- Ty kochasz, on-juz przestal i chce odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Po czym poznajecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:42 jak to przeczytalam to jakbym widziala zachowanie mojego ex na kilka tygodni przed rozstaniem :/ p.s. a wiecie co bylo powalajace? jak powiedzial mi ze nasz zwiazek sie zaczal bo nie potrafil byc asertywny, myslalam ze padne jak to uslyszalam. Ciesze sie ze to skonczyl, bo ja bym chyba nie miala odwagi i tyle sily. Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Re: Po czym poznajecie 24.11.07, 07:11 Z mojej strony zaczyna sie wypalac po siedmiu latach szczesliwego malzenstwa. Moj maz sie nie domysla.Nikt o mnie nie bedzie tak dbal. "Jak sie baby nie bije,to jej watroba gnije"mawial soltys we wsi. Mialby mnie gdzies to bym pielegnowala-taki gowniany charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna23 Re: Po czym poznajecie 24.11.07, 18:53 hihi zabawne te teksty naszych eks-ow na chwile przed rozstaniem co??? ja tez duzo rzeczy uslyszalam, duzo przez tego ch... wycierpialam ale ciesze sie bo teraz juz wiem jak sie zachowuje facet gdy chce zerwac, Ty tez to wiesz wiec cieszmy sie razem hihi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Po czym poznajecie 24.11.07, 22:07 a moj, po urodzeniu drugiego dziecka, powiedzial mi ze pizde mam jak worek... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Po czym poznajecie 24.11.07, 20:34 milosc zmienia sie w przyzwyczajenie. To jest taka okropna granica, ktorej nie da sie wykryc na czas. Zawsze jest za pozno... Po czym poznac? Po tym ze zaczyna Cie denerwowac, ze juz nie czekasz, nie tesknisz... Smutne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libre Re: Po czym poznajecie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.11.07, 23:13 Smutne ale życiowe, to prawda :/ o związek trzeba walczyć, dbać i pielęgnować i tak jak kwiat czasami opadnie, trzeba zadbać o niego jeszcze bardziej ale do tego potrzebne są 2 strony :) Ja już momentami mam dość tego świata, nie wiem w co wierzyć i czym się w nim kierować. Człowiek się stara jak może, angażuje, robi wszystko co może żeby było jak najlepiej a potem i tak wszystko szlak trafia. Odpowiedz Link Zgłoś