Gość: Madzia IP: *.protonet.pl 05.08.03, 09:56 Słyszałam,że jest to bardzo mocny "lek" /lub antyperspirant/ przeciw poceniu. Czy nadaje się on również na pocenie dłoni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evvusia Re: Antidral 07.08.03, 10:48 Na odwrocie buteleczki napisane jest, ze nadaje sie pod pachy, do rak i nog, wiec z tego wniosek, ze sie nadaje. :-) Polecam go bardzo, jest skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Antidral IP: *.protonet.pl 07.08.03, 12:37 Posmarowałam ręce na noc i dzisiaj tak samo się ze mnie leje, jak wcześniej, o ile nie bardziej. Może to zaczyna działać dopiero po kilu dniach stosowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Antidral IP: *.protonet.pl 07.08.03, 14:40 Wczoraj kupiłam ANTIDRAL, posmarowałam na noc pachy stopy oraz dłonie. Nie jestem jednak pewna, czy moge go stosować jednocześnie na dłonie, pachy i stopy. Nie czułam żadnego pieczenia i swędzenia pod pachami i przyznam, że bardzo mnie to zaskoczyło, bo dużo się o tym naczytałam. Jeśli chodzi o dłonie /mój największy problem/ to rano czułam tylko jakby mi wbijano szpilki w ręce, jednak moje dłonie nadal są mokre, może nawet bardziej niż wcześniej. Troche mnie to zaniepokiło. Czy to oznacza, że na mnie antidral nie działa, a może tak było,ponieważ to był dopiero pierwszy raz, czy może efekt będzie widoczny dopiero za kilka dni?? Mam jeszcze jedno pytanie, czy można używać na dłonie zwykły antyperspirant do stóp?? Z góry dziękuje za odpowiedź! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Antidral 07.08.03, 18:03 Zaczyna działać po kilku razach, bo to lek apteczny, nie kosmetyk, aczkolwiek od razu może dać efekt przyjemnego, chłodzącego "ściągania". Ale jest faktycznie świetny. Nie stosuj dezodorantu do stóp na ręce - w ogóle nigdy nie stosuj kosmetyków do stóp na ręce. Podziału na "ręczne" i "nożne" nie wymyslono tylko w celu zbicia większej kasy - ja się przekonałam o tym... naręcznie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 18:55 A ile ten specyfik kosztuje??? jest na recepte czy mozna kupic normalnie w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Antidral 09.08.03, 12:48 Gość portalu: mała napisał(a): > A ile ten specyfik kosztuje??? jest na recepte czy mozna kupic normalnie w > aptece? Mozna normalnie w aptece kupic bez recepty i nie jestem pewna ile kosztuje, ale chyba ok. 20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Antidral IP: *.protonet.pl 09.08.03, 15:55 W aptece jest bez recepty i kosztuje około 13 zł. za 50 ml. Można również kupić ETIAXIL do stóp i dłoni, tylko nie wiem, ile kosztuje, wiem tylko,że jest droższy i jestem ciekawa, czy jak np. ANTIDRAL na mnie działa, to czy ETIAXIL będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Antidral IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 17:08 na mnie tak samo nie podziałał za pierwszym razem.Szczerze mówić zaczęło się jeszcza bardziej ze mnie lać i zniechęciło mnie to ale slysze że trzeba to używać często żeby podziałalo wiec tak chyba zrobie. Słyszałam że sok z cytryny pomaga na pocące się ręce,jeszcze tego nie probowałam robić ale ciekawa jestem czy ktoraś z was tak robiła:) Odpowiedz Link Zgłoś