Dodaj do ulubionych

do dziewczyn

IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 20:05
czesc mam do Was male pytanie
zaczelam chodzic na aerobik, spotkalam sie jednak z opiniami ze kobiety ktore
przestaly po dluzszym czasie chodzic przytyly
ja nie chodze na aerobik zeby schunac ( no moze 2 , 3 kg ale nic wiecej)
teraz mam jednak obawy
czy moge prosic Was o odpowiedz na to pytanie ?? o waszych przypadkach?? z
gory dziekuje papa
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi1 Re: do dziewczyn IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 11.08.03, 20:24
      Ja chodze na silownie od 3 miesiecy i mam pieknie wyrzebione cialo chociaz
      wcale tak malo nie waze.Ta waga to poprostu tkanka miesniowa ,a nie tluszczowa.
      Nie ma sie wiec czym przejmowac.
      Pozdrawiam
    • anulex Re: do dziewczyn 12.08.03, 09:49
      Hm, powiem jak mi sie wydaje. Moze przybyc na wadze, ale wygladac bedziesz
      lepiej. Miesnie waza wiecej niz tluszczyk.
    • Gość: monika Re: do dziewczyn IP: rudna1.ul* / 192.168.0.* 12.08.03, 10:52
      to jest tak-zaczynasz ćwiczyć ,na początku zrzucasz tłuszczyk,rzeźbisz ciało-
      ogólnie waga albo lekko spada,albo pozostaje bez zmian(mieśnie są cięższe od
      tłuszczu).Potem organizm przyzwyczaja się do tego wysiłku i już nie reaguje tak
      szybko jak na początku.A gdy ćwiczyć przestajesz nie dostarczasz już
      organizmowi tego wydatku energetycznego i tyjesz.Jeśli ograniczysz wtedy
      dostarczane organizowi kalorie-nie przytyjesz,ale jeśli nie-pojawi się
      tłuszczyk.Ale warto ćwiczyć-bedziesz czuła się lepiej,przybędzie ci wiary w
      siebie i pewności co do atrakcyjności własnego ciała.Powodzenia.
      Tylko teraz masz inny problem-mało jest dobrych fitness clubów-takich,w których
      podczas ćwiczeń nie zniszczysz sobie kręgosłupa...:-(
      • Gość: rose Re: do dziewczyn IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 12:01
        moja trenerka mowi ze po miesiacu urlopu chudnie,ale to nic dobrego-po prostu
        przez ubytek miesni,ja Ci powiem ze od czasu jak zaczelam chodzic na aerobik to
        juz po miesiacu patrzylam w lustro z duuza satysfakcja(i patrze do teraz).Waga
        w ogole nie nalezy sie tu przejmowac(to tylko przyrost tkanki
        miesniowej),wystarczy popatrzec jakie ladne rzezbia nam sie miesnie,a poza tym
        pomimo lekkiego przyrostu wagi ...jestem szczuplejsza i spodnie sa luzniejsze:)
        Pozdr
    • Gość: Magda Re: do dziewczyn IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 12.08.03, 11:55
      Jeśli ktoś przytył po aerobiku, to chyba tylko dlatego, że sobie pofolgował z
      jedzeniem. Nie masz się czego obawić. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka