Gość: aga IP: *.btk.net.pl 12.08.03, 20:04 zawsze po tym jak kocham sie z mezem po pewnym czasie jego nasienie zaczyna mi wyplywac.czy wszystko jest w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyinred2 Re: plemniki 12.08.03, 21:54 Chyba raczej tak. U nas jest tak samo. Juz po prostu zaraz po stosunku moj ukochany wyciera mnie by nic nie zabrudzic Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba a czemu normalne ?? 12.08.03, 22:02 wystarczy stanąć na głowie byle nie za długo, bo do gardła spłynie Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: plemniki 12.08.03, 23:21 Musisz sie po stosunku mocno tak zasysnac. Powinno pomoc. Na glowe nie stawaj, bo mozesz sie udlawic. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: plemniki 13.08.03, 09:49 z mezem tak bywa, sprobuj jak bedzie z kochankiem Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: plemniki 13.08.03, 10:47 an_ni napisała: > z mezem tak bywa, sprobuj jak bedzie z kochankiem No własnie - to sposób na rozpoznanie męża. Jesli seks był po ciemku i nie wiesz z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: plemniki 13.08.03, 10:42 Gość portalu: aga napisał(a): > zawsze po tym jak kocham sie z mezem po pewnym czasie jego nasienie zaczyna > mi wyplywac.czy wszystko jest w porzadku? Może spróbuj z nie-mężem. Odpowiedz Link Zgłoś