gaga1209 31.01.08, 13:27 7 miesięcy temu robiłam sobie trwałą, włosy nie były popalon,e wszystko poszło bardzo dobrze, ale nadal bardzo mi wypadaja, za każdym razem całe pęki, co może pomóc? brałam skrzypo-vite, ale nie pomaga, odzywki tez nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonia21xx Re: wypadają mi włosy 31.01.08, 14:53 Może to niekoniecznie przyczyna trwałej? Włosy mogą wypadać równiez ze stresu, przemeczenia albo z powodu złego odzywiania. Jeli brałaś skrzyp i nie bardzo pomogło moze warto odwiedzic dermatologa? Przeciez on nie jest tylko od leczenia chorob skóry... A jezeli Twoje włosy są słabe daj im spokój z suszarką, kosmetykami do stylizacji i szarpaniem ich szczotką. Uzywaj delikatnych szamponów- np. ze skrzpem polnym z Laboratorium Kosmetyków Naturalnych Farmona. Nie ma w nim barwników ani srodkow spieniajacych. Na poduszke załóz atłasowa albo jedwabna poszewke- wtedy włosy tak mocno sie nie wycieraja i nie traca połysku.I wiecej warzyw, owoców i snu! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
naaranja Re: wypadają mi włosy 31.01.08, 15:50 odzywka WAX,mi to cudo pomoglo,dokladnie-cudo bo myslaam ze moim wlosom juz nic nie pomoze,wypadaly mi ich cale garscie,odkad zaczelam ją wcierac jest zdecydowana poprawa takze w wygladzie wlosow,sa gladkie i blyszczace,ja ją wcieram raz w tyogodniu i trzymam okolo 20min.jesli wlosy sa w tragicznym stanie mozan wydluzyc nawet do 30min to nie zaszkodzi wlosom,sprobuj tego a na dodatek lykaj witaminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: wypadają mi włosy IP: *.73.215.49.ip.tele2adsl.dk 04.02.08, 01:02 Zrób sobie poziom podstawowych badań hormonalnych, może być tutaj przyczyna.Może uda się zrobić takie badania na ubezpieczenie. Tabletki antykoncepcyjne, hormonalne mogą mieć wpływ na organizm,jeśli je stosujesz. Wszystkie mogą być możliwości, stres również. Może to potrwać trochę, zanim ustali się przyczyne prawidłową. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
poczesia Re: wypadają mi włosy 04.02.08, 10:02 Ostatnie 2 lata mialam straszne stresy, wlosy wypadaly mi garsciami,zarlam wszystkie polecane specyfiki, pilam ziolka,nacieralam,smatrowalam, plukalam i nic! jak tylko czas uleczyl rany, wyspokoilam sie, wyraznie odczulam to na moich wlosach,ktorych juz nie widac w stadach na umywalce podlodze, szczotce,grzebieniu,wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.m.n. Re: wypadają mi włosy IP: *.pools.arcor-ip.net 04.02.08, 18:41 Kup w aptece odzywke do wlosow Wax, a dokladnie " Treatment Wax " - odzywcza maseczka do wlosow, najbardziej oplaca sie kupic w wiekszym pojemniku (480g), mozna stosowac co 4 dni, ja osobiscie uzywam raz w tygodniu, sposob uzycia bedzie na opakowaniu :) jest bardzo wydajna, 1 lyzka na sredniej dlugosci wlosow ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wypadają mi włosy IP: *.icpnet.pl 04.02.08, 23:10 kup tabletki MERZ Spezial,produkcja niemiecka,nie ma lepszych.Dzialaja na wlosy ,paznokcie, cere.120 sztuk okolo 80 zl.Jest to kuracja po ktorej wlosy przestaja wypadac bez wzgledu na przyczyne. Strona na ktorej poczytasz o nich-po niemiecku -to www.merz-spezial.de Jest to firma farmaceutyczna (ten MERZ),znana na swiecie ,nie zadne laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
juelaa82 Re: wypadają mi włosy 04.02.08, 23:25 tak jak niektóre poprzedniczki polecam TREATMENT WAX.Jest i do ciemnych włosów i do jasnych.Mi włosy bardzo wypadałały po rozjaśniaczach.No tragedia ale na szczęśie ta odżywka mi zdecydowanie pomogła.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlochate wlosy:) Re: wypadają mi włosy IP: *.ksknet.pl 05.02.08, 00:56 a niby czemu zartujemy? ja te stosowalam WAX, i wlosy sa po nim jakies takie inne,,,,zywsze, bardziej puszyste, rosna nowe,,, tylko tzreba systematycznie stosowac. np raz w tyg poswiecic te pol godz do 40 min np w tym czasie przegladac forum ;) aha no i trzymac glowe w cieple pod folią owieniete recznikiem wtedy WAX sie lepiej wchlania:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
juelaa82 Re: wypadają mi włosy 05.02.08, 09:45 no dokładnie.Każdy ma różne zdania.Ja go wypróbowałam spodobał mi się wiec polecam innym.Po nałożeniu zakładałam reklamówke tzw"jenorazówke" trzymałam ok 20-30 min a między czasie to suszyłam suszarką żeby było ciepło.Dla mnie reweleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: wypadają mi włosy IP: *.73.215.49.ip.tele2adsl.dk 05.02.08, 21:48 Przypominam sobie, ja miałam zestaw ziól od zielarki, w których myłam włosy. Można taki zestaw ziół poszukać w zielarni. Tak czytam, wszystkie wskazówki są dobre. Tylko to wymaga czasu. Odpowiedz Link Zgłoś