Dodaj do ulubionych

Pierwszy okres z pigulkami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 17:36
Wlasnie konczy mi sie pierwsze opakowanie pigulek. Jek wyglada okres z
pigulkami, czy bole znikaja, czy rozni sie od zwyklego i kiede sie zaczyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: *.acn.pl 21.08.03, 17:40
      Mnie i tak czasem troszkę boli podczas okresu, ale to raczej malutko. Okres mam
      zawsze 3 dni po ostatniej pigułce.
      • Gość: kaka Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 17:41
        a moze sie zdazyc, ze okres sie nie pojawi???
        • Gość: Kasia Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: *.acn.pl 21.08.03, 17:43
          Raczej to się chyba nie zdarza. Nie martw się na zapas:)
    • Gość: MMPS Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 21.08.03, 21:11
      Ja dostaje okres zawsze w ten sam dzień i o tej samej godzinie. Wogule nie mam
      bóli. Niesamowity komfort.
      • Gość: gy Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: 80.48.243.* 21.08.03, 21:31
        u mnie bóle nadal silne, miesiączka obfita, 5 dni :(
        ale za to regularna, zawsze 3 dni po ostatniej pigułce koło godziny 12.00 :D
    • Gość: Misia Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: 62.148.85.* 21.08.03, 23:17
      mi się okres pojawił w czwartym dniu po połknięciu ostatniej tabletki, na
      początku trwał w sumie normalnie, jego obfitość troszkę się zmniejszyła,
      natomiast teraz już po kilku miesiącach stosowania mogę powiedzieć, że obfitość
      się dużo zmniejszyła, okres stał się bardzo regularny(zawsze dostaję w ten sam
      dzień i o tej samej godzinie), ale to zależy od organizmu kobiety pozdrawiam
    • Gość: Dorota Re: Pierwszy okres z pigulkami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 16:36
      Ja mimo przyjmowania pigułek mam niewielkie bole brzucha. Czasami na zapas
      przyjmuje tabletke przciwbolowa, ale poza tym okres jest bardzo regularny, trwa
      4-5 dni- czyli tyle tyle przed przyjmowaniem pigulek, a biore je juz 10
      miesiecy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka