Gość: Annie IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 26.08.03, 18:56 On ma 205 cm wzrostu, ja 165 cm...czy to problem nie do pokonania? :( Wiem, że ludzie dość negatywnie reagują na tego typu pary. Proszę o rady! Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bibi Re: On jest za wysoki (?) IP: 62.233.186.* 26.08.03, 20:16 Myśle, ze najwazniejsze, aby różnica wzrostu Wam aż tak bardzo nie przeszkadzała...to co inni pomyśla, lub powiedza nie powinno być az tak ogromna przeszkodą, jeśli jesteście razem happy...ostatnio widziałam podobna parę w kościele...widziałam tez reakcję ludzi, ale oni zdawali się nie mieć problemu...to, ze On jest taki wysoki w stosunku do Ciebie nie wywiera większej reakcji niż widok grubeko faceta z anorektyczką, czy łysego 50-latka z 19-latką...lub pryszczatej dziewczyny z superprzystojnym Włochem...głowa do góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: On jest za wysoki (?) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 26.08.03, 21:38 Gość portalu: Bibi napisał(a): niż widok grubeko faceta z anorektyczką, czy łysego 50-latka > z 19-latką...lub pryszczatej dziewczyny z superprzystojnym Włochem... pryszczata dziewczyna to ja, a superprzystojny synWłocha i matkiPolki to mój 5letni były. Żadnej reakcji dziwnejnie widziałam a wyczulona jestem ! Co że 50-latek. koniecznie jest to facet nadający się do trumny? dlaczego zaraz łysy, dlaczego zdziadziały, ilu 50-latków znam którzy są bardziej przystojni od wielu moich rówieśników Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: On jest za wysoki (?) 27.08.03, 11:12 Ja jestem tą starszą i nikt się nie gapi on wygląda extra i to mnie cieszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: On jest za wysoki (?) IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 27.08.03, 14:18 Dzięki za dobre słowa :) Miłow wiedzieć, że nie wszyscy są tak ograniczeni, jak ludzie, których zdarzało mi się spotykać. Zwykła chamówa ale co tam. Racja nie będę się przejmowała. Zastosuję się do słów "głowa do góry" hehe :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: On jest za wysoki (?) 26.08.03, 20:19 Gość portalu: Annie napisał(a): > On ma 205 cm wzrostu, ja 165 cm...czy to problem nie do pokonania? :( Wiem, > że ludzie dość negatywnie reagują na tego typu pary. Proszę o rady! > Pozdrawiam gorąco! Co się ludżmi przejmujesz Boże jak ja bym chciała mieć takiego wysokiego mężczyznę zazdroszczę Ci,pewnie wszystko ma duże?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam' Re: On jest za wysoki (?) IP: *.tele2.pl 26.08.03, 21:40 Wiesz co,u mni ena osiedlu jest taka para.Chłopak jest 2 razy wyższy od dziewczyny.Wyglądają tak słodko!!!!!!:)Aż miło na nich popatrzeć.Tak naprawdę wzrost tu nie gra roli,bo oni są szczęśliwi ze sobą.To widać.Myślę,ze nie powinnaś tak się tym przejmować.Najważniejsze jest to,że wam ze sobą dobrze i wam to nie przeszkadza:)Reszta,niech zazdrości!!! Pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinred2 Re: On jest za wysoki (?) 27.08.03, 11:16 Czy to jest Twoj najwiekszy problem? Moze i najwyzszy, ale nie najwiekszy. Niczym sie nie przejmuj. Musicie slodko razem wygladac.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: On jest za wysoki (?) IP: 217.11.141.* 27.08.03, 11:31 no rzeczywiscie obrzydliwie musicie razem wygladac zostaw go dla wyzszej albo moze jeszcze urosniesz bo problem masz jak 12,13 latka dziewczynki jeszcze rosna w tym wieku albo madrzeja, zalezy na co natura nie poskapi Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: On jest za wysoki (?) 27.08.03, 11:46 Gość portalu: Annie napisał(a): > On ma 205 cm wzrostu, ja 165 cm...czy to problem nie do pokonania? :( Wiem, > że ludzie dość negatywnie reagują na tego typu pary. Proszę o rady! > Pozdrawiam gorąco! Przepraszam, ale co do tego ma reakcja ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: On jest za wysoki (?) IP: 212.160.182.* 27.08.03, 12:37 gdyby było odwrotnie, to byłby problem. Myśle, że różnica wzrostu między Wami nie przeszkadza ludziom, tylko... Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brojara Re: On jest za wysoki (?) IP: 213.17.199.* 27.08.03, 22:14 Rozumie Cie :) ja mam zaledwie 158 a moje kochanie 198 - nie robie sobie z tego problemów. A ludzie jak chca to niech sobie gadają (nie warto sie przejmowac). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś