Gość: MISS IP: *.btk.net.pl 30.08.03, 12:15 JAK MYSLICIE PO JAKIM CZASIE CHODZENIA ZE SOBA NALEZY BRAC SLUB?SLYSZALAM ZE IM DLUZEJ ZE SOBA SIE CHODZI TYM TRUDNIEJ DOPROWADZIC DO SLUBU.POZDRAWIAM WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezolutny_wlodek Re: SLUB 30.08.03, 13:01 Ja wzialem slub tydzien po poznaniu. Co prawda nie pamietam jak ja poznalem bo bylem pijany, a wytrzezwialem jak wracalismy z podrozy poslubnej. Ciesze sie ze to tak sie szybko potoczylo, bo juz po 3 miesiacach urodzila mi syna - zawsze sie martwilem ze ciaza u kobiety trwa tak dlugo i te biedaczki kobiety tyle sie mecza, a tu sie okazalo ze krocej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Re: SLUB IP: *.btk.net.pl 30.08.03, 13:32 gratuluje Ci Wlodku i pozdrawiam Ciebie i Twoja nowa rodzine.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: SLUB IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.08.03, 14:30 nic nie należy. Wszystko zależy od Twojego widzenia rzeczywistości, a nie od należytej układanki ułożonej na podstawie niewiadomo komu potrzebnych wartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bochenkia Re: SLUB IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 31.08.03, 22:10 ja mysle ze 3 miesiace do pół roku, nie krócej nie dłużej bo to sie źle skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SLUB IP: *.acn.pl 31.08.03, 22:16 Zaraz "żle skończy":)))W moi przypadku kończy się to ślubem, a zaczęło się od "tego". Fakt faktem, ze byliśmy w sobie wcześniej szaleńczo zakochani, no ale jesli ślub to "zły koniec":)))to każdemu takiego "końca" życzę:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: SLUB IP: *.dedicate.pl / 192.168.1.* 30.08.03, 15:28 a ja się z tobą zgodzę. dzisiaj rano rozmawialam nawet na ten temat z moja mama i doszlysmy do wniosku, ze najlepiej jest wziąść ślub po 2-4 latach chodzenia. moj starszy braciszek chodzi z dziewczyną juz 7 lat, mieszkają razem, pracują razem i w ogóle wszystko robia razem, a na ślub nic się nie zanosi, ponieważ oni uważaja, że w ich sytuacji ślub nic nie zmnieni, że to tylko "papierek". ja tam sie z nimi nie zgadzam, ale sama widzisz, że im dłużej, tym trudniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Re: SLUB IP: *.btk.net.pl 31.08.03, 11:42 dzieki za wsparcie IKA.pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antilope jestem z facetem 3 lata IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 09:15 Jestesmy zareczeni,mieszkamy razem.Faktycznie:im dluzej tym trudniej,ale nie dlatego ze "to tylko papier",ale z powodu kasy.Gdybysmy mogli to od reki wyladowalibysmy w kosciolku.Przekonalam sie,ze wiele sie zmienilo od kiedy sie zareczylismy i wogole.Podchodzi sie do slubu inaczej.Twoja milosc sie nie zmieni niezaleznie od aktu zaslubin.Jesli naprawde oboje tego bedziecie chcieli to po prostu zaklepiecie date i tyle!Czas was nie zmieni bo"co prawdziwie sie zaczelo nigdy sie nie konczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antilope proba czasu..moze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 09:19 jeszcze cos:moj brat mieszkal z dziewczyna 5 lat, a razem byli 8 lat.mieli juz zamiar sie pobrac:wielka milosc i tak dalej...nagle ona wygrala wycieczke i cos jej odbilo bo poznala kolesia. Moze czas jest proba...co byloby gdyby patrzyli na to tak jak ty?Tzreba po 2-3 latach...Zdradzilaby go bedac jego zona...Moze lepiej sie nie spieszyc...Papier nie zmieni uczuc i nie da gwarancji.Musicie byc siebie pewni i wtedy sie pobrac. Odpowiedz Link Zgłoś