z1234567 26.03.08, 17:16 wyksztalciuch - to brzmi dumnie dla niedouczonych wierzacych w wyborcza... :-) sprawdzcie sobie znaczenie tego slowa tumany he he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sd czy jedynym sensem tych postów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 17:27 jest konieczność obejrzenia reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszek jakiej reklamy? IP: *.ds.pg.gda.pl 27.03.08, 07:35 to jaką ty masz przeglądarke że widzisz reklamy? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® Przedłuż sobie życie - zwal sobie! IP: *.skynet.net.pl 30.03.08, 17:36 1xdziennie - codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Przedłuż sobie życie IP: *.acn.waw.pl 26.03.08, 18:01 ha, a moze jakis odpowiednik dla kobiety? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Przedłuż sobie życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:13 domyśl się:) a w sumie to ciekawe, że pisanie o biuscie nie jest tabu, ale propozycja, żeby kobieta dziesięć minut dziennie podziwiała penisa w stanie erekcji jest raczej nie do pomyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny Re: Przedłuż sobie życie IP: 210.55.182.* 27.03.08, 07:10 hola hola nie przyrownujmy biustu do penisa, jak juz to biust do mulskularnego torsu z kaloryferkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
joladam3 Przedłuż sobie życie 26.03.08, 18:14 Nareszcie!I nie trzeba bedzie jak wariat latac 30 min. po lesie lub wyciskac poty w silowni...Spokojnie,przy piwku/tylko co na to KaczorBylyPremier?/,10 minut...A moga byc te od Dody albo Sonet? A jak sie czlowiek zapomni i popatrzy dluzej niz 10 minut to groza jakies komplikacje zdrowtne? Zawal albo wylew krwi - oczywiscie do mozgu? Ale fajnie! Zaraz skocze za rog, do sklepu...po piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Przedłuż sobie życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:41 Ja tam o swoje zdrowie dbam. A ile z tego radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Trochę dziwne IP: *.c201.msk.pl 26.03.08, 18:16 Z tą nauką to całkowicie się zgadzam, że wydłuża życie, natomiast co do tego wpatrywania się w biust, to chba jakieś bzdety godne raczej żałosnego tabloidu niż poważnego portalu internetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Awantury skracają życie IP: 192.231.41.* 26.03.08, 19:14 Gość portalu: Gargamel napisał(a): > Z tą nauką to całkowicie się zgadzam, że wydłuża życie, natomiast > co do tego wpatrywania się w biust, to chyba jakieś bzdety Myślę, że to skrót myślowy lub styl Gazety Wyborczej aby w artylule było więcej seksu. Chodzi o przyspieszone bicie serca i szybsze krążenie krwi. Są dane mówiące, że pasywny tryb życia skraca życie. Natomiast awantury podwyższające ciśnienie krwi do 240/150 też skracają życie znacznie zwiększając ryzyko zawału. Artykuł słusznie radzi aby nie tłumić w sobie negatywnych uczuć i mówić współmałżonkowi o naszych odczuciach. Ale robienie awantur jest korzystne jedynie dla dziennikarzy piszących o zgonach i aresztowaniach osób wywołujących awantury i pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
olga.3 Re: Przedłuż sobie życie 26.03.08, 19:20 wątpię w przedłużenie sobie życia przez kłócenie wątpię to można sie wykończyć psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay area thrasher Re: Przedłuż sobie życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 19:20 ja myślałem że o cycach napiszesz a ciebie widac jednak bardziej kręcą Jarek z Alikiem - ach wy PISiory ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-wykształciuch sami sobie zostawajcie wykształciuchami... IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.08, 19:36 ...nieoczytani mądrale pl.wikipedia.org/wiki/Wykszta%C5%82ciuch za dużo tvn24! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: sami sobie zostawajcie wykształciuchami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:16 ludzie mają różną percepcję, jedni zwróca w tym artykule uwage głównie na cyce, inni na wykształciucha. i kto tu jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Patrzeć na duży biust i obfite kształty??? IP: *.zone2.bethere.co.uk 26.03.08, 19:42 Przecież od tego pożygać się można! Nie każdy uwielbia patrzeć na tłuste kobiety, niektórzy wolą zgrabne szczupłe panienki (mimo że jest to niepoprawne politycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymi Przedłuż sobie życie IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.08, 20:25 taa, spodziewam się że dla panienek z małym biustem jeśli ich facet będzie sie 10 min dziennie gapił na duże cyce wzrośnie szansa na zdrową awanturę, albo na nowotwór w dłuższej perspektywie czasowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsf Ja wolal bym byc inteligentem niz wyksztauciuchem. IP: *.bredband.comhem.se 26.03.08, 21:36 Ale moze dla kogos bycie wyksztauciuchem to sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa niech żyją wykształciuchy IP: *.acn.waw.pl 26.03.08, 22:35 w sumie słowo wykształciuch jest dla mnie bardziej zaczepne niż obraźliwe; jak sam siebie tak nazywa, to rodzi pewien dystans i autoironię. lubię to słowo i wielu moich znajomych używa ich żartobliwym sensie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Przedłuż sobie życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:57 naukowcy po 147 latach badan odkryli, ze wpatrywanie sie we włochate trójkąty znacznie przedluża życie - trzeba sie wpatrywac przez 2h dziennie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzybowyALi Przedłuż sobie życie IP: *.jmdi.pl 27.03.08, 07:51 ...ludzie żyjący w związkach, w których tłumili negatywne emocje umierali dwa razy częściej niż osoby jawnie okazujące gniew... wiem ze to tylko takie sformułowanie, ale i tak jest śmiesznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibek Przedłuż sobie życie IP: *.224.broadband4.iol.cz 27.03.08, 13:19 kobiety, które późno urodziły pierwsze dziecko żyją dłużej. A może dobry stan zdrowia pozwala tym kobietom rodzić później dziecko? kobieta o słabszym zdrowiu po prostu nie zajdzie w ciążę, może mieć nawet problem z adoratorem. Powierzchowna interpretacja statystyki rozkłada mnie. Następstwo czasowe nie implikuje następstwa przyczynowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochas Przedłuż sobie życie IP: 78.16.175.* 27.03.08, 14:36 tylko nie pamela plizzz. Odpowiedz Link Zgłoś
cmos Przedłuż sobie życie 27.03.08, 16:32 dobrze że nie jestem pedałem jak PO-jeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Przedłuż sobie życie IP: *.chello.pl 28.03.08, 10:10 Ja tam wolę sobie przedłużać życie poprzez wspaniały seks z moją partnerką, a nie frustrowani sie poprzez patrzenie na biust. Przecież to masochizm?! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorrra Przedłuż sobie życie IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 28.03.08, 16:04 Coz z glupiiii artykul...szkoda czsu na czytanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Przedłuż sobie życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 13:27 Co do "10 minut dla zdrowia" - szkoda że to nieprawda, tylko tzw. urban legend. Nie istniała nigdy żadna Dr. Karen Weatherby, próżno efektów jej działalności naukowej szukać w bazie MEDLINE (www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/) czy samym New England Journal of Medicine (content.nejm.org/). Proponuję za to zerknąć na stronkę poświęconą tzw. Internet Hoaxes, czyli niesprawdzonym plotkom, łańcuszkom i innym takim: urbanlegends.about.com/library/weekly/aa072600a.htm Czego to my, faceci, nie wymyślimy by się usprawiedliwić :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Poema wiosenna o zdrowiu z cyca płynącym IP: *.punkt.pl 07.05.08, 12:25 Cycu! Mocy ty moja! ty jesteś jak zdrowie; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię nie dotknął, ni wzrokiem, ni ręką Dzień bez krągłości twej jest piekielną męką Dziś piękność twą w całej ozdobie widzę i opisuję Bo tęsknię po tobie... O piersi Bardotki w bardotce zamknięte Objąć okiem kształt sutka,to było wprost święto W świecie wolnym prężyła swe cyce dziewczyna Chłopom moc z cyców płynącą Odbierała żelazna kurtyna O umęczona Ojczyzno ty moja Nie było Hustlera, ani też Playboya. A ile szkód, klnę się na praszczura W zdrowiu samców wyrządziła paskudna cenzura? Godna Azji,Hunów,Wielkiego Mongoła Nieco póżniej przełamana cycem Merlin Monroła. Cyc ten walczył o prymat, tutaj wspomnę łaskawie Z piersią znanaj brunetki Elizabeth Krawiec I jak w każdym dziele patryjotyzm być musi Należy tu przywołać z niebytu cyc Kaliny Jędrusik, Który u nas wytyczał dekoltu granice I substytował nie tylko wyżej wymienione cyce. Jak krajobraz Mazur i czołowych moren Pośród jezior i żagli Młodzi winni obejrzeć piersi Zośki Loren W których jest zamknięta spaghetti uroda Przeciwieństwo tego co w cyc wpycha Doda Rozumiem wszak ten zabieg, gdy panna leciwa Gdy jędrności cycowi ku pępku ubywa Posłuchajcie rad starca co rad nie udziela Chrońcie dzierlatki swe cyce przed ostrzem skalpela Już bowiem od czasów Adama z domu Mickiewicza Dwie w Polszcze są znane funkcje podstawowe cyca O pierwszej ci wiedzą oseski,niebożęta, dziatki Dobrze ssać mleko z cyca własnej matki O drugiej zaś wiedzą młodzi i też staruszkowie Którym cyc nie raz zmieszał pustkę w ich głowie A to głównie za sprawą myśliwego wzroku Spowodował ukrwienie narządu, co im zwisa w kroku. Za sprawą zaś kobiety co rzadko jest nieprzewrotna Pojawia się dziś trzecia funkcja - podobno zdrowotna Owa baba zdrowia samczego nowe wytycza granice Każe 10 minut dziennie patrzeć w gołe damskie cyce. A co z rękami, językiem, zmysłem dotyku Nie ustaliła ich roli dla zdrowia wyniku? Wniosek z tej terapii płynie oczywisty Cyce cię zawiodą wprost do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś