Gość: padi IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 07.09.03, 17:12 ..niołow, na 100! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lara_od_demonow Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna 07.09.03, 20:52 tez tak sądze,to widac... ale co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_linda_niebieskie_oczko Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna 07.09.03, 21:49 Kochanie jesteś genialna rozszyfrowałaś mnie jadę do Wenecji popełnić samobójstwo bo tylko tam mogę umrzeć.Niestety nie jestem Joanną i żałuję,że jej nie ma....buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he albo jestes nią albo jestes jeszcze głupsza IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 07.09.03, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: albo jestes nią albo jestes jeszcze głupsza IP: *.futuro.pl 07.09.03, 23:25 Pewnie ze to ona , odrazu to wiedzialem , nie odkrylas Ameryki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_linda_niebieskie_oczko Szerloku,niestety... 08.09.03, 03:02 Następny Holmes gratuluję przenikliwości,niestety odrazu się pomyliłeś...buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligia Re: Szerloku,niestety... IP: 80.51.11.* 08.09.03, 09:10 a jak wam mowilam ze matka joanna jest zakompleksiona nastoatka ktora lubi zwracac na siebie uwage to sie wszystcy oburzyli no wiec macie jej nowe oblicze a nawet jesli to nie jest ona to nastepne potwierdzenie tezy ze i na tym swiecie musza istniec glupi ludzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Szerloku,niestety... IP: *.acn.waw.pl 08.09.03, 14:26 Gość portalu: ligia napisał(a): > a jak wam mowilam ze matka joanna jest zakompleksiona nastoatka ktora lubi > zwracac na siebie uwage to sie wszystcy oburzyli no wiec macie jej nowe oblicze > > a nawet jesli to nie jest ona to nastepne potwierdzenie tezy ze i na tym > swiecie musza istniec glupi ludzie ;P A ty jesteś pewna ,że jesteś jedyna mądra i wszystkowiedząca w tym towarzystwie?Wystawiasz tym co napisałaś opinię samej sobie,zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna IP: *.local.ies.co.pl 08.09.03, 15:18 kolejna beznadziejna prowokatorka..o rany kobieto...mogłabys wymyslic jakies ciekawsze tematy do rozwazan przez reszte forum..przejzalam prawie cale forum....i stwierdzam ze styl wypowiedzi i tematyka sa identyczne...nawet sposob pisania nicka jest bardzo charakterystyczny...słodka lindo jestes juz nudna z tym swoim ekshibicjonizmem.daj pole do popisu innym.........pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna IP: *.nysa.ws 08.09.03, 13:52 Ale o co chodzi?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia DO IRENY IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 14:55 kim jestes? ciagle stajesz w obronie Lindy ? Albo jestes ta samą osobą w 2 lub 3 nickach albo kolejna wybawicielka męcznniczych zakonnic i niebieskich oczek ;;;; uhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligia Re: DO IRENY IP: 80.51.11.* 08.09.03, 22:19 wcale nie jestem wszystkowiedzaca i nie uwazam sie za madra tylko zwrocilam uwage na to ze kiedys na tym forum probowalam wyjasnic ludziom ze sie myla i nie powinni wierzyc we wszystko to co mowi siostra joanna ale mnie zakrzyczano teraz tylko znow chcialam ludzi ostrzec ale chyba oni tego nie chca przynajmniej ty ireno przykro mi ze odebralas to w negatywny sposob a jesli chodzi o moja opinie to tak naprawde wcale mi nie zalezy bo najwazniejsza jest dla mnie opinia moich bliskich i przyjaciol a nie ludzi ktorzy we wszystko wierza (nieobrazajac wszystkich mowie tylko o niektorych) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś