Dodaj do ulubionych

slodka linda niebieskie oczko to matka joanna od a

IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 07.09.03, 17:12
..niołow, na 100!
Obserwuj wątek
    • lara_od_demonow Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna 07.09.03, 20:52
      tez tak sądze,to widac... ale co z tego...
    • slodka_linda_niebieskie_oczko Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna 07.09.03, 21:49
      Kochanie jesteś genialna rozszyfrowałaś mnie jadę do Wenecji popełnić
      samobójstwo bo tylko tam mogę umrzeć.Niestety nie jestem Joanną i żałuję,że jej
      nie ma....buziaczki
      • Gość: he he albo jestes nią albo jestes jeszcze głupsza IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 07.09.03, 22:47
        • Gość: Wredny matkojebca Re: albo jestes nią albo jestes jeszcze głupsza IP: *.futuro.pl 07.09.03, 23:25
          Pewnie ze to ona , odrazu to wiedzialem , nie odkrylas Ameryki :)))
          • slodka_linda_niebieskie_oczko Szerloku,niestety... 08.09.03, 03:02
            Następny Holmes gratuluję przenikliwości,niestety odrazu się
            pomyliłeś...buziaczki
            • Gość: ligia Re: Szerloku,niestety... IP: 80.51.11.* 08.09.03, 09:10
              a jak wam mowilam ze matka joanna jest zakompleksiona nastoatka ktora lubi
              zwracac na siebie uwage to sie wszystcy oburzyli no wiec macie jej nowe oblicze
              a nawet jesli to nie jest ona to nastepne potwierdzenie tezy ze i na tym
              swiecie musza istniec glupi ludzie ;P
              • Gość: Irena Re: Szerloku,niestety... IP: *.acn.waw.pl 08.09.03, 14:26
                Gość portalu: ligia napisał(a):

> a jak wam mowilam ze matka joanna jest zakompleksiona nastoatka ktora lubi
                > zwracac na siebie uwage to sie wszystcy oburzyli no wiec macie jej nowe
                oblicze
                >
                > a nawet jesli to nie jest ona to nastepne potwierdzenie tezy ze i na tym
                > swiecie musza istniec glupi ludzie ;P

A ty jesteś pewna ,że jesteś jedyna mądra i wszystkowiedząca w tym
                towarzystwie?Wystawiasz tym co napisałaś opinię samej sobie,zastanów się.
      • Gość: kati Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna IP: *.local.ies.co.pl 08.09.03, 15:18
        kolejna beznadziejna prowokatorka..o rany kobieto...mogłabys wymyslic jakies
        ciekawsze tematy do rozwazan przez reszte forum..przejzalam prawie cale
        forum....i stwierdzam ze styl wypowiedzi i tematyka sa identyczne...nawet
        sposob pisania nicka jest bardzo charakterystyczny...słodka lindo jestes juz
        nudna z tym swoim ekshibicjonizmem.daj pole do popisu innym.........pa
    • Gość: stokrotka Re: slodka linda niebieskie oczko to matka joanna IP: *.nysa.ws 08.09.03, 13:52
      Ale o co chodzi??????????
      • Gość: pysia DO IRENY IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 14:55
        kim jestes? ciagle stajesz w obronie Lindy ? Albo jestes ta samą osobą w 2 lub
        3 nickach albo kolejna wybawicielka męcznniczych zakonnic i niebieskich oczek
        ;;;;
        uhhh
        • Gość: ligia Re: DO IRENY IP: 80.51.11.* 08.09.03, 22:19
          wcale nie jestem wszystkowiedzaca i nie uwazam sie za madra tylko zwrocilam
          uwage na to ze kiedys na tym forum probowalam wyjasnic ludziom ze sie myla i
          nie powinni wierzyc we wszystko to co mowi siostra joanna ale mnie zakrzyczano
          teraz tylko znow chcialam ludzi ostrzec ale chyba oni tego nie chca
          przynajmniej ty ireno przykro mi ze odebralas to w negatywny sposob a jesli
          chodzi o moja opinie to tak naprawde wcale mi nie zalezy bo najwazniejsza jest
          dla mnie opinia moich bliskich i przyjaciol a nie ludzi ktorzy we wszystko
          wierza (nieobrazajac wszystkich mowie tylko o niektorych) pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka