mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 13:42 Tak, miewamy. Moja kochanka zajmuje kierownicze stanowisko, więc po 17-ej, kiedy biuro pustoszeje, zamykamy się w jej gabinecie i zabieramy się za siebie. Wczorja było na biurku (chyba klawiatura się popsuła przu okazji), czasem na podłodze, czasem na fotelu. W sumie to dużo różnych, ciekawych możliwości. Kłopot tylko kiedy sekretarka nie śpieszy się z wyjściem do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 13:44 Czasem tylko się zastanawiam jak to będzie po... Chyba pracę po prostu zmienię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Czy macie romans w pracy ? IP: *.crowley.pl 09.09.03, 14:02 Ja nie mam, ale tak się zastanawiam... W sumie tyle się o tym pisze, tyle się mówi... Chyba niemodna jestem, może powinnam zadziałać, żeby nie wypaść z obiegu ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 14:15 Gość portalu: kohol napisał(a): > Ja nie mam, ale tak się zastanawiam... W sumie tyle się o tym pisze, tyle się > mówi... Chyba niemodna jestem, może powinnam zadziałać, żeby nie wypaść z > obiegu ;)... W sumie świetny patetnt na nudę w pracy. No i żona/mąż raczej się nie dowie - wszystko odbywa się w casie, kiedy i tak nie ma Cię w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Czy macie romans w pracy ? IP: *.crowley.pl 09.09.03, 14:21 mike_mike napisał: > W sumie świetny patetnt na nudę w pracy. No i żona/mąż raczej się nie dowie - > wszystko odbywa się w casie, kiedy i tak nie ma Cię w domu... Wiesz, myślę, że to jest bardzo cosmo-pomysł ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 14:29 Gość portalu: kohol napisał(a): > mike_mike napisał: > > > W sumie świetny patetnt na nudę w pracy. No i żona/mąż raczej się nie dowi > e - > > wszystko odbywa się w casie, kiedy i tak nie ma Cię w domu... > > Wiesz, myślę, że to jest bardzo cosmo-pomysł ;D Problem tylko wtedy, kiedyt wpadniesz w taki układ jak ja. Ona jest dyrektorem, żeby zerwać naszą wspólną przygodę musze najpierw inną pracę znaleźć. Ona jest bardzo zaangażowana i mogłaby się odgrywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: Czy macie romans w pracy ? IP: *.um.wroc.pl 09.09.03, 14:27 w pracy odpada,bo co bedzie jak minie?Idziesz patrzysz sie na faceta i Ci glupio bez wzgledu na to kto "odpuscil"sobie,zamienic na przyjazn ?-nie da sie.kiedys mialam romans-tylko calowalismy sie-ale glupio mi bylo pozniej-jak sie urwalo-zostaje jakis niesmak do tamtej osoby i do siebie samej wrecz obrzydzenie-zwlaszcza jak jest sie w zwiazku.ochyda.sprobowalam romansu w pracy-nie smakuje.Poza tym-wyobrazam sbie ze facet to samo robi ze swoja polowka pozniej ze mna?-fuj(chyba ze nie robi :)). Tlumaczenie:to dlatego ze mialam problemy z moim zyciem osobistym,kompleksy i chcialam sobie udowodnic ze jestem lepsza od jego zony-KRETYNSTWO.Wydaje mi sie ze romanse w pracy powstaja gdy nie czujemy sie doceniani przez nasza polowke, a kolega/kolezanka w pracy czadzi nam jace to jestesmy cudni(nawet nie bezposrednio-np poprzez zainteresowanie nasza osoba)i tak sie zaczyna.Jest to strasznie glupie i niedojrzale zachowanie.W tej chwili bardzo sie tego wstydze.PS.Chyba ze ktos lubi ten sport.I nie rani nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś