Dodaj do ulubionych

Czy macie romans w pracy ?

IP: 62.93.97.* 09.09.03, 12:54
Obserwuj wątek
    • mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 13:42
      Tak, miewamy. Moja kochanka zajmuje kierownicze stanowisko, więc po 17-ej,
      kiedy biuro pustoszeje, zamykamy się w jej gabinecie i zabieramy się za siebie.
      Wczorja było na biurku (chyba klawiatura się popsuła przu okazji), czasem na
      podłodze, czasem na fotelu. W sumie to dużo różnych, ciekawych możliwości.
      Kłopot tylko kiedy sekretarka nie śpieszy się z wyjściem do domu...
    • mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 13:44
      Czasem tylko się zastanawiam jak to będzie po... Chyba pracę po prostu
      zmienię...
    • Gość: kohol Re: Czy macie romans w pracy ? IP: *.crowley.pl 09.09.03, 14:02
      Ja nie mam, ale tak się zastanawiam... W sumie tyle się o tym pisze, tyle się
      mówi... Chyba niemodna jestem, może powinnam zadziałać, żeby nie wypaść z
      obiegu ;)...
      • mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 14:15
        Gość portalu: kohol napisał(a):

> Ja nie mam, ale tak się zastanawiam... W sumie tyle się o tym pisze, tyle się
        > mówi... Chyba niemodna jestem, może powinnam zadziałać, żeby nie wypaść z
        > obiegu ;)...

W sumie świetny patetnt na nudę w pracy. No i żona/mąż raczej się nie dowie -
        wszystko odbywa się w casie, kiedy i tak nie ma Cię w domu...
        • Gość: kohol Re: Czy macie romans w pracy ? IP: *.crowley.pl 09.09.03, 14:21
          mike_mike napisał:

> W sumie świetny patetnt na nudę w pracy. No i żona/mąż raczej się nie dowie -
          > wszystko odbywa się w casie, kiedy i tak nie ma Cię w domu...

Wiesz, myślę, że to jest bardzo cosmo-pomysł ;D
          • mike_mike Re: Czy macie romans w pracy ? 09.09.03, 14:29
            Gość portalu: kohol napisał(a):

> mike_mike napisał:
            >
            > > W sumie świetny patetnt na nudę w pracy. No i żona/mąż raczej się nie dowi
            > e -
            > > wszystko odbywa się w casie, kiedy i tak nie ma Cię w domu...
            >
            > Wiesz, myślę, że to jest bardzo cosmo-pomysł ;D

Problem tylko wtedy, kiedyt wpadniesz w taki układ jak ja. Ona jest dyrektorem,
            żeby zerwać naszą wspólną przygodę musze najpierw inną pracę znaleźć. Ona jest
            bardzo zaangażowana i mogłaby się odgrywać....
      • Gość: lukrecja Re: Czy macie romans w pracy ? IP: *.um.wroc.pl 09.09.03, 14:27
        w pracy odpada,bo co bedzie jak minie?Idziesz patrzysz sie na faceta i Ci
        glupio bez wzgledu na to kto "odpuscil"sobie,zamienic na przyjazn ?-nie da
        sie.kiedys mialam romans-tylko calowalismy sie-ale glupio mi bylo pozniej-jak
        sie urwalo-zostaje jakis niesmak do tamtej osoby i do siebie samej wrecz
        obrzydzenie-zwlaszcza jak jest sie w zwiazku.ochyda.sprobowalam romansu w
        pracy-nie smakuje.Poza tym-wyobrazam sbie ze facet to samo robi ze swoja
        polowka pozniej ze mna?-fuj(chyba ze nie robi :)).
        Tlumaczenie:to dlatego ze mialam problemy z moim zyciem osobistym,kompleksy i
        chcialam sobie udowodnic ze jestem lepsza od jego zony-KRETYNSTWO.Wydaje mi
        sie ze romanse w pracy powstaja gdy nie czujemy sie doceniani przez nasza
        polowke, a kolega/kolezanka w pracy czadzi nam jace to jestesmy cudni(nawet
        nie bezposrednio-np poprzez zainteresowanie nasza osoba)i tak sie zaczyna.Jest
        to strasznie glupie i niedojrzale zachowanie.W tej chwili bardzo sie tego
        wstydze.PS.Chyba ze ktos lubi ten sport.I nie rani nikogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka