asdaa 25.05.08, 08:44 Mój facet twierdzi, że podczas szalonego seksu penis w stanie wzwodu może się złamać. Czy to prawda????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Pomóżcie 25.05.08, 10:57 ciekawy temat, google daje odpowiedz: penisinfo.republika.pl/budowa.htm "Mało kto wie, że zbyt gwałtowne manipulowanie członkiem (swoim lub cudzym), może doprowadzić do złamania. Szarpanie, wykręcanie, odchylanie w kierunku krocza grozi pęknięciem ciała gąbczastego. Samo pęknięcie jest przeżyciem bardzo nierzyjemnym. Słychać wtedy odgłos, podobny do zerwania struny, całe ciało przeszywa ostry ból i następuje natychmiastowa utrata erekcji. W ciągu kilku minut, pojawia się silny obrzęk o barwie ciemnofioletowej. Czasami, pęknięcie jest tak silne, że krew wydobywa się z cewki moczowej. Nie będę Was torturował dalszymi, drastycznymi opisami. Dość powiedzieć, że w ramach pierwszej pomocy pomaga ściskanie (ręką) trzonu penisa przez ok. 15 minut i zimne kompresy z lodem. Te 15 minut powinny wystarczyć na pokonanie drogi do najbliższej kliniki urologicznej. Pęknięcia (czy złamania) penisa nie należy nigdy lekceważyć, nawet jeśli byłby to przypadek łagodny, połączony tylko z obrzękiem. Statystyki zaś mówią, że do złamania dochodzi najczęściej podczas masturbacji (43%), a dopiero potem podczas stosunku (28%) lub nawet podczas snu (11%)." Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Pomóżcie 25.05.08, 10:59 tu tez www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5743&alt=66 i tu pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82amanie_pr%C4%85cia i jeszcze wieeeeeeeele stron o tym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdaa Re: Pomóżcie IP: *.bsk.vectranet.pl 25.05.08, 17:24 Dzięki za ionformacje. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś