cubalonka 16.09.08, 02:12 Bardzo lubię się sama masturbować czy to jest normalne?(mam 19lat) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: masturbacja IP: *.ztpnet.pl 16.09.08, 02:52 Nie. Jak najszybciej udaj sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: masturbacja 16.09.08, 12:08 cubalonka napisał: > Bardzo lubię się sama masturbować czy to jest normalne?(mam 19lat) Nie słyszalam żeby ktoś kogoś masturbował. Ale może ja głupia jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubalonka Re: masturbacja IP: 80.50.54.* 16.09.08, 16:16 Nie słyszalam żeby ktoś kogoś masturbował. Ale może ja głupia jestem To widocznie mało słyszałaś,bo mnie czasami chłopak masturbuje wibratorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: masturbacja IP: *.ztpnet.pl 16.09.08, 16:44 > To widocznie mało słyszałaś,bo mnie czasami chłopak masturbuje wibratorkiem... Nie. On cie nie masturbowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: masturbacja IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.09.08, 11:06 to jak? turbował? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: masturbacja 16.09.08, 14:17 Jeżeli inne osoby nie proszą cię abyś przestała to wszystko w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: masturbacja IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.09.08, 11:06 muszę się temu przyjrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika a przez komputer z kamerką? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.09.08, 14:18 próbowałyście online z kamerką i jakimś misiem na drugim końcu kabelka? Odpowiedz Link Zgłoś
login_zajety Re: a przez komputer z kamerką? 22.09.08, 17:07 Ja próbowałem z dziewczynami. Bardzo fajne uczucie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noyer Re: a przez komputer z kamerką? 22.09.08, 22:31 masturbacja rozprasza naturalne talenty, ale zawsze robi się miło. polecam masturbację we dwoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
qee Re: masturbacja 23.09.08, 00:37 cubalonka napisał: > Bardzo lubię się sama masturbować czy to jest normalne? to jest normalne, ale nienormalne jest, żeby w tym wieku nie wiedzieć czy się jest dziewczynką czy chłopczykiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula69 Re: masturbacja 24.09.08, 13:48 ja tez lubie i nie widze w tym nic zlego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:01 a co robicie by zadowolic waszego faceta reka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: masturbacja IP: 195.205.202.* 03.05.09, 16:19 Gość portalu: koko napisał(a): > a co robicie by zadowolic waszego faceta reka? ja mojemu podaje ręką piwo, jest bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:51 nie przecze ale mozesz go tez zadowolic inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: masturbacja 04.05.09, 11:49 Seksuolodzy czesto mowia, ze nalezy kiedys sprobowac masturbacji, aby lepiej poznac swoje cialo. Tym bardziej kobiety, poniewaaz u nas nie ma tak prosto z ograzmem. a kiedy juz bedziesz wiedziala co sprawia Ci przyjemnosc, to wtedy bedzie prosciej jak faceta pouczysz:). Nie ma w tym nic chorego, problem pojawi sie dopiero gdy bedziesz z kims i zamiast wspolzycia bedziesz masturbowac sie ciagle. Wtedy powinnas/powiniscie pojsc do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Ja sobie wkładam świeczkę i robię to tak długo IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 12:56 aż świeczka robi się miękka :). Jak wy to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_romek870 Re: masturbacja 01.06.09, 14:45 Najlepiej na ten temat wypowiada się Zbigniew Liber :):D expertia.pl/zdrowie/material/21859 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 23:36 Masturbacja to seks, z kimś, kogo się kocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
endriumed Re: masturbacja 02.06.09, 07:26 Gość portalu: zadrzemiona napisał(a): > Masturbacja to seks, z kimś, kogo się kocha :) albo masz tak malo latek albo zamalo ksiazek sie czytalo Masturbacja (inaczej: onanizm, ipsacja, samogwałt[1]) – zachowanie seksualne polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych (penisa, sromu, pochwy), kończące się najczęściej orgazmem, w celu wywołania przyjemności seksualnej. Masturbacja u zwierząt została opisana u wielu gatunków, zarówno dzikich jak i tych udomowionych[2]. Masturbacja odbywa się bez udziału partnera lub przy jego wyłącznie biernym udziale. Istnieje pojęcie wzajemnej masturbacji, które dotyczy sytuacji z aktywnym udziałem partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona każdy mierzy własna miarą :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:09 zacytowałam tylko Woody'ego Allana: cytaty.eu/motyw/masturbacja.html Odpowiedz Link Zgłoś
endriumed Re: zadrzemiona 02.06.09, 17:45 nie chcialem cie obrazic poprostu podalem pojecie mastrubacji Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: zadrzemiona 03.06.09, 18:19 i udowodniles ze nie załapałes cytatu:) no coz..juz bedziesz wiedział;) Odpowiedz Link Zgłoś