ghostdogg 16.09.08, 14:10 Dziewczęta jak to z wami jest? w temacie śniadań w wielkiej metropolii - Wolicie parówki z wody czy kiełbasę pod stołem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: pytanie egzystencjonalne IP: *.ztpnet.pl 16.09.08, 14:45 Ja z prowincji, o co chodzi z ta kielbasa pod stolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihas Re: pytanie egzystencjonalne IP: 62.95.110.* 16.09.08, 14:48 pewnie o to, ze pod stolem smakuje lepiej, szczegolnie na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pers Re: pytanie egzystencjonalne IP: *.acn.waw.pl 16.09.08, 14:52 chodzi o to czy wolisz na sniadanie parowki z wody, czy wolisz zostac złapana za włosy, wciagnieta pod stol gdzie czeka na ciebie tłuste pęto kielbadrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Kuciapińska Re: pytanie egzystencjonalne IP: *.aster.pl 16.09.08, 16:06 I jedno i drugie jest zbyt kaloryczne więc ja zamiast śniadania uprawiam trochę sportu. Szczególnie polecam szarpanie sztyletu, lub chapanie dzidy. Całuje w kosmaty pierścien K.K. Odpowiedz Link Zgłoś