Dodaj do ulubionych

Harmonet - problemy po raz 2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 11:30
Czesc. Zaczelam brac Harmonet jakies pol roku temu. Na poczetku mialam caly
miesiac krwawienie, ale ono ustalo. Przy drugim opakowaniu juz bylo wszystko
w porzadku. I nagle trach! Polowa cyklu a ja zaczelam krwawic. Co sie
dzieje??? Przez ok trzy czy cztery miesiace wszystko bylo w porzadku. Czy
ma to zwiazek ze stresem?
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Harmonet - problemy po raz 2 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 20:03
      ja biore harmonet od 19 dni i caly ten czas mam okres :( mozna to nazwac
      krwawieniem, nie wiem wzgledna rzecz, ale na pewno nie jest to plamienie w
      postaci jednej kropelki na dzien. Zobaczymy za 2 dni, czy cos sie zmieni, jak
      odstawie je na 7 dni.
    • Gość: ania Re: Harmonet - problemy po raz 2 IP: *.mcps.com 15.10.03, 22:12
      Ja rowniez mialam problemy z tymi pigulkami. Zaczelam je brac jako pierwsze
      pigulki w zyciu i przez pierwszy miesiac caly czas mialam krwawienie. Drugi
      cykl byl ok. Ale w trzecim miesiacu znowu mialam krwawienie. Zaczelam brac
      minulet i wszystko jest w porzadku od 2 lat.
      • Gość: Gabrysia Re: Harmonet - problemy po raz 2 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 10:29
        Ja też je biorę już prawie 4 miesiąc, na początku brałam inne i również miałam
        krwawienie, lekarz mówił, że to normalne, ale tylko za pierwszym razem.
        Proponuję Ci, żebyś udała się do ginekologa, na pewno coś poradzi i dostosuje
        pigułki do Twojego organizmu. Nie czekaj, aż Ci samo przejdzie. Lepiej nie
        eksperymenować z hormonami.
        Pozdrawiam :)
    • gnacior Re: Harmonet - problemy po raz 2 16.10.03, 10:06
      masz źle dobrany środek antykoncepcji. Należałoby udac się do ginekologa. Jeśli
      upłynąl okres 3 miesięcy od wzięcia pierwszej ( wtedy nie kwawiłaś,a teraz
      krwawisz) to prawie jestem pewna, że ginekolog zmieni ci tabletki. To tak jak z
      fryzurą, nie każda ci pasuje. Idź do lekarza. Pozdrowienia
    • Gość: Żyrafa Re: Harmonet - problemy po raz 2 IP: *.net.bialystok.pl / 10.0.3.* 16.10.03, 13:40
      a ja koncze jzu 3 opakowanie tyhc tabletek i jest zajebiscie!!zadnych problemow
      tylko biust sie powiekszył-ale to chyba dobrze:)
      PS ale lepiej idz do lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka