Gość: shame on you IP: *.dialsprint.net 24.10.03, 23:39 tylko ostatnie szmaty oblizuja fiuta facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ninka Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 23:55 Oj biedaczku a tobie to zadna nie chciała..... Odpowiedz Link Zgłoś
taknamoment Re: GARDZE LODZIARAMI..... 25.10.03, 00:57 to chyba ojciec prowadzący R. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: GARDZE LODZIARAMI..... 25.10.03, 01:01 Masz jakieś kompleksy?wstydzisz się swojego członka?mogę się pomodlić w intencji cudownego wydłużenia,chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amorek Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.88net.trzepak.pl 25.10.03, 01:17 Gość portalu: Ninka napisał(a): > Oj biedaczku a tobie to zadna nie chciała..... i musial sobie sam zrobic lodzio brodzio :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEronika Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.protonet.pl 25.10.03, 09:33 hehheh...jak sobie robil sam to zapewne jego kruczek to gimnastyka artystyczna....<olaboga>taki sprawny a taki glupi....coz sie dziwic kulturysci tez maja niskie IQ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh żałosne =_=' IP: *.chello.pl 25.10.03, 14:59 pewnie ma z 10 lat i nawet nie wie o co w tym chodzi ==' Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: GARDZE LODZIARAMI..... 25.10.03, 18:14 Kochany forumowiczu, Nie martw sie, kiedys na pewno jakas dziewczyna zrobi Ci loda. Jezeli do 40-tki nie uda Ci sie zadnej namowic (a to jest wielce prawdopodobne) to popros ktoregos z kolegow - podobno panowie sa w tym swietni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 16:41 piszesz tak bo zadna nie chciala dac ci tej rozkoszy, wspolczuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
karmin9 Re: GARDZE LODZIARAMI..... 26.10.03, 16:49 ja lubie jak mi lize to i ja mu oddaj to co wzielam i nie uwazam zeby to bylo zle, siusiak ta taka sama czesc ciala jak reka czy usta czy cokolwiek, chyba cie kiedys ktos zgwalcil skoro tak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: GARDZE LODZIARAMI..... 26.10.03, 18:47 Gość portalu: shame on you napisał(a): > tylko ostatnie szmaty oblizuja fiuta facetowi. w takim razie gdzieś tak 90% kobiet na świecie to szmaty... hmm... szkoda, co za brutalna prawda, ale zdanie twoje, skoro tak sądzisz... ja tam nic na ten temat nie powiem <nie lubie sie z wami dzielić, kolejny raz zaznaczam, że są tu wyjątki, z którymi da się pozartować ;P> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyle katarn Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:07 mowosz tak bo nigdy nie mialas okazji!! raz bys to zrobila to juz bys sie nie mogla oderwac od fiuta!!! nie krytykuj innych jesli nie wiesz o czym mowisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo/bajda Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.eu.org 26.10.03, 22:53 Chyba jesteś za młody żeby zrozumieć o czym piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shame on you Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.dialsprint.net 27.10.03, 23:30 ostatnie szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.eu.org 27.10.03, 23:48 Pojebaniec!!Ja gardze takim jak ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amorek Re: GARDZE LODZIARAMI..... IP: *.88net.trzepak.pl 28.10.03, 00:33 ej Ty psia kupo !! a ja to co ?? ja jestem facetem !! Odpowiedz Link Zgłoś