mlody2009 11.01.09, 09:45 pierdzą, czy tylko te brzydkie? nie jestem sobie w stanie wyobrazic, że zgrabna, seksowna, ponętna pupa pierdzi, czy to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiu_3 Re: czy ładne dziewczyny też 11.01.09, 11:56 Oczywiście, że ładne nie puszczają bąków. Ponadto tylko te brzydkie się wypróżniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 12:24 xds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrioszka Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.who.vectranet.pl 11.01.09, 12:30 moja koleżanka puszcza śmierdzące bąki-cichacze w towarzystwie i ja już pare razy zostałam posądzona o ich autorstwo :(. ludziom trudno sobie wyobrazić, że taka ładna, malutka i eteryczna blondynka jak ona może robić Takie Rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalika Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.media4.pl 11.01.09, 13:25 co to za durne pytanie?! Kazdy człowiek puszcza baki to jest normalne , i NIE MA BRZYDKICH DZIEWCZYN! moga byc tylko zaniedbane;] Odpowiedz Link Zgłoś
oregano29 Re: czy ładne dziewczyny też 11.01.09, 14:10 no to z tego wynika, ze ktokolwiem, komu sie wymksnie, badz odwiedzi wc w celu wyproznienia jest brzydalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: czy ładne dziewczyny też 11.01.09, 15:33 w sumie to głupie dosyc jest, powiedzmy, że będe uprawial seks z jakąs dziewczyną, a jak już będzie po wszystkim i będziemy lezec w łózku to ona zacznie pierdziec, w filmach jakoś nigdy tego nie pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: czy ładne dziewczyny też 11.01.09, 16:26 Bo tego nie widać tylko słychać ;)) Na filmach puszczą muzykę i się zagłuszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W łozku to jeszcze insza inszość IP: *.cust.tele2.de 11.01.09, 21:40 Podobny efekt dzwiękowy daje powietrze wydobywajace sie z pochwy w czasie seksu (nie zawsze, nie z kazda kobieta, ale czesto). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona22 Re: W łozku to jeszcze insza inszość IP: *.lublin.mm.pl 12.01.09, 01:39 Albo nawet kilka minut po seksie, zwłaszcza takim intensywnym. Nie można tego ani kontrolować, ani powstrzymać, a to rzeczywiście mocno krepujące. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: W łozku to jeszcze insza inszość 29.07.09, 19:03 Ale na szczescie nie podobny efekt zapachowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy ładne dziewczyny też 29.07.09, 19:03 hahahaha Zabiłeś mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy ładne dziewczyny też 29.07.09, 19:04 A tak btw, mlody2009, może o swoim pierdzeniuporozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: czy ładne dziewczyny też 29.07.09, 21:36 pretensjaa napisała: > A tak btw, mlody2009, może o swoim pierdzeniuporozmawiamy? bardzo chętnie jeśli Cię ten temat interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy ładne dziewczyny też 29.07.09, 19:02 > i NIE MA BRZYDKICH DZIEWCZYN! moga byc tylko zaniedbane;] Taaa jasne, wmawiaj sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: czy ładne dziewczyny też 11.01.09, 21:18 Nie, wraz ze wzrostem atrakcyjnosci rosnie wydolnosc jelit :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Każde dziecko wie, że IP: *.cust.tele2.de 11.01.09, 21:43 wszyscy ludzie pierdzą - za wyjątkiem ksieży i zakonnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elee Re: czy ładne dziewczyny też IP: 93.159.133.* 12.01.09, 09:24 oczywiscie ze wszystkie pierdzą. nawet angelina jolie co dzien siada na klopie i wali kloca, wyobrazasz to sobie? bo ja tak:D Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: czy ładne dziewczyny też 12.01.09, 23:06 w sumie troche inaczej wszystko to sobie wyobrazalem, a teraz wychodzi na to, ze jesli bedziemy lezec w łozku w pozycji "na łyżeczki", to ona moze mi przez sen opierdziec czlonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W takim razie masz tylko jedno wyjście IP: *.cust.tele2.de 12.01.09, 23:44 umawiaj się z zakonnicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: W takim razie masz tylko jedno wyjście IP: *.aster.pl 13.01.09, 00:02 uważaj na zakonnice bo jak piardnie to ci jaja urwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljolka pierdołka Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 13.01.09, 00:04 a która będzie chciał leżeć z ak żałosnym typem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:51 :)))) biedny, opierdziany członek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 12.01.09, 23:53 jestem młodą ladną 19-latką i wcale nie pierdzę śmierdząco.mój klocek też jest ładny i bez odoru. Odpowiedz Link Zgłoś
sebersik Re: czy ładne dziewczyny też 23.01.22, 14:02 Kłamiesz. Baki i kupa na ogół zawsze śmierdzą, u wszystkich. Niektórzy próbują kłamać, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 13.01.09, 00:12 kto cię chłopcze wyrzeźbił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 13.01.09, 00:48 kup lalkę lateksową, onanisto.przestań się onanizować bo to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 13.01.09, 01:52 tylko brzytkie prostaku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik87 Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:37 mysle ze zadales bardzo infantylne pytanie:)jasne ze pierdzą:P nawet czesciej niz te mniej atrakcyjne,bo szczuple kobiety czesto walczac z nadwaga zazywaja srodki przeczyszczajace... Odpowiedz Link Zgłoś
looneczka Re: czy ładne dziewczyny też 13.01.09, 22:03 możliwe i prawdziwe nawet. fizjologia człowieka jest jaka jest i dotyczy wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czy ładne dziewczyny też 13.01.09, 22:18 no co ty - ładne dziewczyny s.r.a.j.ą fiołkami, a pierdzą chanel nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jade na wakacje Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.portnet.pl 21.01.09, 16:48 Ładne dziewczyny nie puszczają bąków, one puszczają ... motylki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.tczew.net.pl 05.02.09, 23:56 Wszyscy pierdzą, mało tego robią kupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 06:06 Oczywiście, że nie pierdzą tylko wydalają skoncentrowane gazy, które odkupuja od nich firmy chemiczne i produkują różne odświeżacze powietrza, nie sikają tylko produkują wysokogatunkowy stężony płyn zapachowy, który firmy kosmetyczne przerabiają po rozcieńczeniu na wody toaletowe używane przez Ciebie, nie robią kupy, tylko specjalną maź używaną do produkcji kremów. Ty młody, Ty jesteś nie tylko młody2009 ale głupi że i 2009 Ci nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
doti0708 Re: czy ładne dziewczyny też 06.02.09, 11:36 O kurcze, ale się uśmiałam......a z drugiej strony jestem załamana, bo ponoć jestem ładna, więc nie powinnam......nie to ja jednak należe do tych brzydkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIKI Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 06.02.09, 13:21 ALE PIERDZISZ CZY NIE ODPOWIEDZ. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: czy ładne dziewczyny też 11.02.09, 01:39 mlody2009 napisał: > pierdzą, czy tylko te brzydkie? nie jestem sobie w stanie wyobrazic, że zgrabna > , seksowna, ponętna pupa pierdzi, czy to możliwe? bueheheheheheheheheheheheh!!!!! Pewnie, ze nie. Damy.. posiadaczki ponętnych pup nie pierdzą, nie sikają.. ba! nie chodzą do toalety! :P Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: czy ładne dziewczyny też 11.02.09, 14:46 erillzw napisała: > posiadaczki ponętnych pup nie nie sikają.. ba! nie chodzą do > toalety! :P a niech sobie sikają, chodzą do toalety i robią kupę, co mnie to obchodzi? przy tym nie muszę byc, co innego z pierdzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: czy ładne dziewczyny też 11.02.09, 22:09 mlody2009 napisał: > a niech sobie sikają, chodzą do toalety i robią kupę, co mnie to obchodzi? prz > y tym nie muszę byc, co innego z pierdzeniem A co jak się okaże że własnie tak postępują ponieważ czynności fizjoligiczne są takie same u każdego bez względu na fizjonomie to co? Zdruzgoce się Twoj swiatopogląd? Zamkniesz się w domu i będzie kontemplował niesprawiedliwość tego świata? Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy ładne dziewczyny też 29.07.09, 19:12 A moze to one sie boja, ze je opierdzisz? He? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonie Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.03.09, 10:27 > Damy.. posiadaczki ponętnych pup nie pierdzą, nie sikają.. ba! nie chodzą do > toalety! :P tylko noszą toalety..eleganckie oczywiście..-idż do łóżka z modelka,która zjada listek sałaty na dzień,a ewentualne gazy ulatują z niej na wybiegu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: czy ładne dziewczyny też 20.03.09, 10:56 Gość portalu: nonie napisał(a): > -idż do łóżka z modelka,która zjad > a listek sałaty na dzień,a ewentualne gazy ulatują z niej na wybiegu.. no wlasnie, wszystko zalezy od diety, ladne dziewczyny nie obzerają sie, dzieki czemu nie produkują gazów, to by potwierdzalo moje przypuszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 19.03.09, 23:28 przestań dmuchać lateksowe lalki z sexshopu,a zacznij współżyć z żywymi kobietami to zobaczysz że też mają potrzeby fizjologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: czy ładne dziewczyny też 20.03.09, 09:35 nie mierz wszystkich swoją miarę zboczurze, to że ty zabawiasz sie gumowymi lalkami nie oznacza, ze wszyscy tak robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładna_ Re: czy ładne dziewczyny też IP: 94.254.197.* 20.03.09, 18:35 Nie trzeba być szczupłym, by być ładnym. Ja do brzydkich nie należę, do szczupłych(szkieletonów) też nie, brzuszek mały mam, fast-foody lubię i też pierdzę:) a nie ma osoby, któraby nie pierdziała, to naturalny odruch jak np. ziewanie ale da się to kontrolować i jeśli dziewczyna jest kulturalna to nie sfajda Ci się w łóżku (poza tym mnie by było wstyd, bynajmniej na początku znajomości, później to już się z tego partnerzy śmieją). Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy ładne dziewczyny też 29.07.09, 19:14 BYNAJMNIEJ TO NIE TO SAMO, CO PRZYNAJMNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa50 Re: czy ładne dziewczyny też 05.07.10, 20:48 Tragedia. Pozostawiam to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx mega post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:42 a widziałeś kiedyś "komedię nie tylko dla idiotów" to co tam zobaczysz cię zszokuje:) Tak.... naprawdę te super pupcie pierdzą, a nawet powiem więcej, one też robia kupę:D!!! Papież, Sylwester stalone, noami cambel, sandra bullock oni też pierdzą:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.aster.pl 23.03.09, 21:10 takie pytanie może zadać tylko osobnik z sieczką we łbie zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: czy ładne dziewczyny też 26.07.09, 15:23 nie. ładna się nie załatwia, nie sika, nic nie robi. przewaznie chodzi w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA:D Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 17:03 Jeszcze tak głupiego człowieka nie widziałem... Każdy pierdzi, tak jesteśmy stworzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA:D Re: czy ładne dziewczyny też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 17:04 Tak głupiego jak młody2009. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: czy ładne dziewczyny też 31.05.10, 19:34 Muszę Cię zmartwić, ale tu natura nie odpuściła nikomu :D Odpowiedz Link Zgłoś