Gość: ona IP: *.awacom.pl 19.11.03, 21:51 bylam u onkologa na badaniu piersi, mialo byc takie calkiem rutynowe, no ale cos chyba bylo nie tak skoro skierowal mnie na USG!!! czy mam powody do obaw??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
82misia Re: USG piersi w wieku 20 lat 20.11.03, 14:08 spokojnie! mnie wyslal ginekolog na usg bo niby cos tam wykryl a pozniej po badaniu usg okazalo sie ze nic nie bylo!!tez wtedy mialam 20 lat!! nie masz sie czego obawiac! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Glupia babo IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 17:43 kurwa czytam czasem te posty i sama nie wierze, co ty niemowa jestes czy co??? jak idziesz do lekarza i cos cie niepokoi to sie powinnas go o to spytac chyba co nie??? a nie poznije takie pierdoly wypisywac, skad ktos kto cie nie zna, nie widzi itp..ma ci pwoiedziec czy masz sie czego obawiac czy nie....pomysl troche dziewczynooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna wołga Re: Glupia babo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:25 To ty troche pomyśl.Po co sie czepiasz dziewczyny?Nie masz nic sensownego to lepiej siedź cicho i sie nie odzywaj.Ja na jej miejscu też miałabym obawy.Obyś ty nie miała w przyszłości takiego problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Glupia babo 20.11.03, 22:12 Pomysl troche xxxxxx. Po pierwsze slepe wierzenie lekarzom mozna przyplacic zyciem. Po drugie dziewczyna potrzebuje wsparcia - nie wiem jak mozesz tego nie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: USG piersi w wieku 20 lat IP: *.awacom.pl 20.11.03, 22:16 dzieki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: USG piersi w wieku 20 lat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 12:27 Nie martw sie, naprawde nie ma sie czego obawiac. Mysle ze w tym wieku to raczej rutynowe badania, bo ja tez w wieku 20 lat szlam na USG piersi i wszystko bylo ok. Lekarz stwierdzil mastopatie (taka juz wrodzona budowa piersi) i dlatego skierowal mnie na takie badania. Ale wszystko bylo ok. Nie martw sie, naprawde. Poza tym to przeciez bezinwazyjne, bezbolesne badanie. Na pewno bedzie dobrze. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistertornister a dlaczego od razu poszlas do onkologa? IP: *.cgi.rupa.it / *.rupa.it 21.11.03, 12:34 Czy skierowal Cie tam ginekolog? Czesto sie robi usg, bo czsami w piersiach moga sie zrobic "zraziki" (tak si na to mowi potocznie) - zgrubienia spowodowane zmianami hormonalnymi, ktore z czasem same znikaja. Nie martw sie na zapas, ale szalony\a xxx mial(A) RACJE. lEKARZA NALEZY SIE PYTAc!!! Odpowiedz Link Zgłoś