Dodaj do ulubionych

USG piersi w wieku 20 lat

IP: *.awacom.pl 19.11.03, 21:51
bylam u onkologa na badaniu piersi, mialo byc takie calkiem rutynowe, no ale
cos chyba bylo nie tak skoro skierowal mnie na USG!!! czy mam powody do
obaw???
Obserwuj wątek
    • 82misia Re: USG piersi w wieku 20 lat 20.11.03, 14:08
      spokojnie!
      mnie wyslal ginekolog na usg bo niby cos tam wykryl a pozniej po badaniu usg
      okazalo sie ze nic nie bylo!!tez wtedy mialam 20 lat!!
      nie masz sie czego obawiac!
      pozdrawiam
    • Gość: xxxxxxxx Glupia babo IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 17:43
      kurwa czytam czasem te posty i sama nie wierze, co ty niemowa jestes czy co???
      jak idziesz do lekarza i cos cie niepokoi to sie powinnas go o to spytac chyba
      co nie??? a nie poznije takie pierdoly wypisywac, skad ktos kto cie nie zna,
      nie widzi itp..ma ci pwoiedziec czy masz sie czego obawiac czy nie....pomysl
      troche dziewczynooo
      • Gość: czarna wołga Re: Glupia babo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:25
        To ty troche pomyśl.Po co sie czepiasz dziewczyny?Nie masz nic sensownego to
        lepiej siedź cicho i sie nie odzywaj.Ja na jej miejscu też miałabym obawy.Obyś
        ty nie miała w przyszłości takiego problemu..
      • anulex Re: Glupia babo 20.11.03, 22:12
        Pomysl troche xxxxxx. Po pierwsze slepe wierzenie lekarzom mozna przyplacic
        zyciem. Po drugie dziewczyna potrzebuje wsparcia - nie wiem jak mozesz tego
        nie rozumiec.
    • Gość: ona Re: USG piersi w wieku 20 lat IP: *.awacom.pl 20.11.03, 22:16
      dzieki ;-)
    • Gość: megi Re: USG piersi w wieku 20 lat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 12:27
      Nie martw sie, naprawde nie ma sie czego obawiac. Mysle ze w tym wieku to
      raczej rutynowe badania, bo ja tez w wieku 20 lat szlam na USG piersi i
      wszystko bylo ok. Lekarz stwierdzil mastopatie (taka juz wrodzona budowa
      piersi) i dlatego skierowal mnie na takie badania. Ale wszystko bylo ok. Nie
      martw sie, naprawde. Poza tym to przeciez bezinwazyjne, bezbolesne badanie. Na
      pewno bedzie dobrze. Trzymam kciuki.
      • Gość: magistertornister a dlaczego od razu poszlas do onkologa? IP: *.cgi.rupa.it / *.rupa.it 21.11.03, 12:34
        Czy skierowal Cie tam ginekolog? Czesto sie robi usg, bo czsami w piersiach
        moga sie zrobic "zraziki" (tak si na to mowi potocznie) - zgrubienia
        spowodowane zmianami hormonalnymi, ktore z czasem same znikaja. Nie martw sie
        na zapas, ale szalony\a xxx mial(A) RACJE. lEKARZA NALEZY SIE PYTAc!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka