Gość: zuza Scruble :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 13:37 Praktyczne itd :) zawsze mozna pograc.. to zbliza ludzi :) mozna wziac na wakacje :) w plecak itd. Ile mozna grać w szachy? :()))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta bongo... IP: 82.160.16.* 15.12.03, 15:42 wiem że to be, ale mój chłopak sobie popala, czasem dość ostro. dlatego pomyślałam o bongu... Tylko gdzie to można kupić...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: bongo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:22 ja wiem ja wiem ja wiemmmmmmmmmm!od koloru do wyboru!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzia Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.pwsz.sulechow.pl / *.pwsz.sulechow.pl 15.12.03, 17:10 a ja wzielam mojego Misia na zakupy i tak dlugo chodzilismy po sklepach az sobie cos wybral.wbrew pozorom trwalo to bardzo krotko.a Misiek wybral sobie koszule w kratke z Wranglera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.pwsz.sulechow.pl / *.pwsz.sulechow.pl 15.12.03, 17:12 a ja wzielam swojego Misia na zakupy i tak dlugo z nim chodzilam pop sklepach az sobie czegos nie wybral.wbrew pozorom nie trwalo to dlugo.a Misiek wybral sobie koszule z Wranglera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patty Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: 64.36.223.* 16.12.03, 01:34 ja zamowilam kalendarz z moimi fotkami na przyszly rok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mito Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.scbiol.uhp-nancy.fr 16.12.03, 11:22 Czesc Kilka razy slyszalam na tym forum o robieniu kalendarzy z wlasnymi zdjeciami. Gdzie to mozna w Wawie zrobic i za ile? Bardzo fajny prezent; i choc w tym roku juz pewnie za pozno to pomysl przyda mi sie na przyszla gwiazdke. Dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa1 Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? 16.12.03, 12:10 Ja kupuje portfel. Myslalam tez zeby zrobic sobie zdjecie, ale jakis niebanalne, artystyczne i dac mu w ramce, ale gdzie to zrobic?:( Moze ktos pomoze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żancia Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.toya.net.pl 16.12.03, 18:29 zajebiste slipki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: 62.93.98.* 16.12.03, 22:57 A ja kupilam krysztalowa, zdobiona, ekskluzywna szklanke do whisky :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania:) Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.b.jawnet.pl 17.12.03, 17:51 CHCIALABYM KUPIC JAKIS SUPER KUFEL NA JEGO UKOCHANE(I MOJE TEZ:))PIWKO,TYLKO,ZE JAK JA POTRZEBUJE TO OCZYWISCIE NIGDZIE NIE MA ZADNYCH FAJNYCH.W JAKICH SKLEPACH SPOTKALISCIE FAJNE,DUZE KUFLE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.12.03, 17:55 kupiłam mu wode toaletową Soul z Oriflame, bo jestem konsultantką. oprocz tego fajną koszulę za 30 zl (okazja byla, utargowalam 9 zl bo byla uszkodzona, ale juz nie jest hehe)z gnieconego materialu do garnituru, bo pasuje mu, a idziemy na Sylwestra. No i jeszcze takiego łosia grającego, taki bajer. ale kiedys na rocznice slubu zamowilam kubek z naszym zdjeciem. mysle ze dobrym pomyslem tez jest ksiazka, jezeli facet lubi czytac, moj uwelbia hodowac roslinki, wiec kiedys dostal ode mnie ksiazke o kwiatach doniczkowych, baaardzo sie ucieszyl. na urodziny (bo ma w styczniu) dostanie rybki, bo zawsze o nich marzyl. To mu pozwoli sie odprezyc, bo duzo pracuje. To chyba wszystkie moje pomysly. Ewentualnie niesmiertelny sweter, kapcie, krawat. Nawet kolędy nagrane na płytę śpiewane przez siebie jak ktos ladnie spiewa bylyby ok, to zalezy od faceta. i od weny tworczej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tweed Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.acn.waw.pl 18.12.03, 17:02 Ja kupilam mu koszule i wode toaletowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 17:18 a ja mojemu mężowi zakupiłam wycinarkę do włosów w nosie!!!! Nie mogę doczekać się jego miny kiedy odpakuje prezent. No i oczywiście prezent taki na serio, który dostanie zaraz potem jak zrobi głupią minkę na widok pierwszego-zegarek. Taki wykumany z pamięcią na 30 numerów telefonów , wszystkimi strefami czasowymi itd. BARDZO KOCHAM MOJEGO MISIA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perł@ A mój facet dostanie.......... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 18:23 rózgę!!!!!!!!i mysle ze tego sie najmniej spodziewa he he he wiec bedzie niezla niespodzianka!!!!! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:15 A my się właśnie chyba rozstaliśmy i ryczę kiedy Was czytam, i wiem, że nie powinnam czytać, bo ryczę... Ale przez ponad trzy lata uwielbiałam wymyślać mu fajne prezenty. kiedyś wydrukowałam z internetu ściągnięty "przepis na najlepsze na świecie ciasto owocowe' i dałam do oprawienia w sosnową ramkę, "kartkę" z życzeniami wyciętą z pnia drzewa (uśmiech narysowałam szmionka), na imieniny ubrałąm mu samochód w balony przyczepione do wycieraczek, błękitnego bojownika w konaikówce, królika miniaturk, wymarzoną wodę toalteową - banalne, ale sie cieszył; uwielbiałam robić mu prezenty bez okazji - ale pamiętam zachwyt, kiedy w lesie zdjęłam z siebie wszystko i położyłam na mchu... fajnie było... wesołych świąt i cieszcie się, bo macie komu robić prezenty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: 80.51.55.* 18.12.03, 21:42 wydrukowałam z internetu ściągnięty "przepis na najlepsze na świecie ciasto > owocowe' i dałam do oprawienia w sosnową ramkę, "kartkę" z życzeniami wyciętą z > > pnia drzewa (uśmiech narysowałam szmionka), na imieniny ubrałąm mu samochód w > balony przyczepione do wycieraczek, błękitnego bojownika w konaikówce, królika > miniaturk, wymarzoną wodę toalteową - banalne, ale sie cieszył; uwielbiałam > robić mu prezenty bez okazji - ale pamiętam zachwyt, kiedy w lesie zdjęłam z > siebie wszystko i położyłam na mchu... masz strasznie fajne pomysly ja tez nikogo nie mam ale moze w przyszlym roku obie kogos juz sobie znajdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubek Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:13 A ja dzis wrocilam ze swiatecznych zakupow i generalnie jestem z nich bardzo zadowolona:) Miskowi kupilam sylwestrowa koszule (lekko mi zasugerowal ze w zasadzie nie ma w czym isc na Sylwka:P) i karnet do kina:) Ostatnio rzadko gdzies wychodzilismy, bo oszczedzamy na mieszkanie..a taki prezent pozwoli nam przynajmniej kilka razy pojsc na prawdziwa randke:) Czy tate tez zaliczamy do naszych facetow??Jesli tak to kupilam mu fantastyczny (i o zgrozo bardzo drogi) portfel. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
julka82 Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? 19.12.03, 10:41 ja kupiłam czapkę, pilotke z polaru, żeby Miśkowi nie zmarzły uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.man.rsk.pl 19.12.03, 18:04 mój Misiek jest strasznym łasuchem. na samą mysl o słodyczach ma uśmiech od ucha do ucha. Postanowiłam ze w tym roku (tez z powodu małego budzetu) sprawie Misiowi bardzo słodkie prezenty. Np. -ogromny słoik czekolady która poprostu uwielbia -dodatkowo upiekę jego ulubione ciasteczka ( wszystkie w światecznych formach tzn. aniołki , gwiazdki, choinki itp.)-wiem ze sie ucieszy bo bardzo je lubi i dzieli je sobie zeby starczyły jak naj dłużej :))))))))))))) - ostatnio tez jak byliśmy w mydlarni znalazł mydełko czekoladowe ktore bardzo mu sie podobało (bo przeciez tak słodko pachniałby po umyciu nim ;))) Myslałam tez o jakis słodkich boxerkach ale do końca nie wiem co mu jeszcze kupie Napewno bedzie to cos co bardzo lubi. Mój misio to takie duze dziecko wiec napewno ucieszy sie tez z resoraka albo czegos podbnego. Wiem napewno ze wszystkie jego prezenty zapakuje osobno tak zeby miał wiecej frajdy w ich rozpakowywaniu. Zycze wszystkim ciekawych pomysłów i udanych zakupów. Ps wesołych Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.12.03, 18:13 A ja kupilam buty i sweter ktore on sobie sam wybral, wole nie ryzykowac bo jak wczesniej sama cos wybralam to ten podlec oddal to do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliii a mojemu... IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 19.12.03, 19:16 chyba nic nie dam,bo on sam nie wie co mi dac i wolalby abysmy nei robii sobie prezentow,byky na mikolajki a na gwazdke nie musi byc,to przez to ze nei lubi bardzo gwiazdki.a ja tak lubie mu dawac preznty:) Wesolych świat dal wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: 82.160.16.* 19.12.03, 19:34 kupiłam mu wode toaletowa i zrobiłam z kolezanka zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamezna Wish List- amerykanski sposob IP: *.toya.net.pl 21.12.03, 04:55 W USA jest zwyczaj pisania "Wish List" czyli po prostu listy zyczen. Mozecie napisac tam duzo rzeczy, nie tylko to, co prawdopodobnie partner ci kupi, ze wzgledu np. na srodki finansowwe, ale zupelnie odjazdowe rzeczy, np. seks na stole albo wyjazd na Sylwestra w gory bez dzieci...moze uda mu sie spelnic wiecej niz oczekujesz...chociaz sie tego nie spodziewasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 10:58 kurtkę puchową Reebok'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzona Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: 82.160.16.* 22.12.03, 21:15 ja kupiłam mu wodę, o która sam prosił i zrobiłam sobie rozbierane zdjęcia. wywoływałam je dzisiaj... Wyszły naprawde dobrze. i strasznie seksownie. szkoda tylko że on ich nie dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygunia Re: Co kupujecie waszym mężczyznom na prezent?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 14:15 A ja kupiłam mojemu kofaniu czapkę i miśki haribo, które uwielbia:D i wiem że się strasznie cieszył:D a to najważniejsze hehe Odpowiedz Link Zgłoś