Dodaj do ulubionych

papierochy a tabletki

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.03, 20:42
jaki ma wpływ palenie papierosów na funkcjonowanie organizmu podczas
przyjmowania pigułek? dodam że mam 19 lat i palę dużo tzn. 1,5 paczki
dziennie. dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: papierochy a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 13:35
      Poradz sie lekarza, ja slyszalam ze przy przyjmowaniu tabletek anty. nie mozna
      palic papierosów, ze wzgledu na uklad krazenia. Moga powstac zakrzepy co
      zwieksza mozliwosc pojawienia sie roznych chorob.
      • Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.03, 13:45
        czy jest tu jakiś lekarz?
      • Gość: IGUANA Re: papierochy a tabletki IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 09:19
        nie powinnas palic, to grozi zakrzepom krwi, zylakom ogolnie i innym swinstwom.
        nie pal, bo to brzydko poza tym wyglada. kobieta powinna byc supteolna i
        pachnaca, a nie wygladac jak parowoz. sama biore tabletki i nie pale, bo dla
        mnie wazniejsze jest moje zdrowie i niezachwianie rownowagi dxzialania
        tabletek.
    • Gość: Lekarz Po co ci tabletki skoro niewelujesz działanie pap. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 14:45
      ierosami! Przy tabletkach można palić do 8 papierosów dziennie.. chyba że
      dostaniesz silne hormony... polecam pójście do gabinetu :) Pamiętaj, że silne
      hormony... beda działały na twój organizm: ból piersi, nerwowość, a przede
      wszystkim moze zachamować libodo.
    • Gość: iqssya Re: papierochy a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 19:47
      tak do osmiu dziennie... ale uwazaj na cere moze sie popsuc...
      • milana2 Re: papierochy a tabletki 06.12.03, 02:36
        Jestes jeszcze mloda. Najwieksze zagrozenie wystepuje u palaczek po 35-tym roku
        zycia.
        Zaczelam brac tabletki po drugim dziecku w wieku 28 lat i lykalam je przez 8
        lat, palac przy tam duzo.
        • Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.12.03, 12:52
          czyli że nie mam się czego obawiać?
          • milana2 Re: papierochy a tabletki 06.12.03, 14:26
            Gość portalu: palaczka napisał(a):

> czyli że nie mam się czego obawiać?

Tego nie napisalam, bo kazdy organizm reaguje inaczej.
            Ale nie myslalam wtedy o zagrozeniu, chociaz wiedzialam, ze moze to byc grozne.
            Palenie wogole nie jest zdrowe :-)))))))
    • Gość: grotie Re: papierochy a tabletki IP: 217.153.130.* 06.12.03, 15:06
      Ja paliłam dużo i brałam tabletki i po roku trafiłam do szpitala z zagrożeniem
      życia, żyły miałam tak zapchane skrzepami, że szok. Jak dasz radę to rzucaj
      palenie, ja niestety cały czas palę a pigułek nie mogę brać do końca życia.
      Mam 20 lat. Pozdr.
      • Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.12.03, 20:22
        Teraz to mnie wystraszyłaś! Jakie miałaś objawy?
    • Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.03, 17:37
      co jeszcze u siebie drogie palaczki zaobserwowałyście? Mam częste omdlenia czy
      to przez pigułki i papierosy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka