Gość: palaczka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.03, 20:42 jaki ma wpływ palenie papierosów na funkcjonowanie organizmu podczas przyjmowania pigułek? dodam że mam 19 lat i palę dużo tzn. 1,5 paczki dziennie. dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: papierochy a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 13:35 Poradz sie lekarza, ja slyszalam ze przy przyjmowaniu tabletek anty. nie mozna palic papierosów, ze wzgledu na uklad krazenia. Moga powstac zakrzepy co zwieksza mozliwosc pojawienia sie roznych chorob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.03, 13:45 czy jest tu jakiś lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGUANA Re: papierochy a tabletki IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 09:19 nie powinnas palic, to grozi zakrzepom krwi, zylakom ogolnie i innym swinstwom. nie pal, bo to brzydko poza tym wyglada. kobieta powinna byc supteolna i pachnaca, a nie wygladac jak parowoz. sama biore tabletki i nie pale, bo dla mnie wazniejsze jest moje zdrowie i niezachwianie rownowagi dxzialania tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Po co ci tabletki skoro niewelujesz działanie pap. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 14:45 ierosami! Przy tabletkach można palić do 8 papierosów dziennie.. chyba że dostaniesz silne hormony... polecam pójście do gabinetu :) Pamiętaj, że silne hormony... beda działały na twój organizm: ból piersi, nerwowość, a przede wszystkim moze zachamować libodo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iqssya Re: papierochy a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 19:47 tak do osmiu dziennie... ale uwazaj na cere moze sie popsuc... Odpowiedz Link Zgłoś
milana2 Re: papierochy a tabletki 06.12.03, 02:36 Jestes jeszcze mloda. Najwieksze zagrozenie wystepuje u palaczek po 35-tym roku zycia. Zaczelam brac tabletki po drugim dziecku w wieku 28 lat i lykalam je przez 8 lat, palac przy tam duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.12.03, 12:52 czyli że nie mam się czego obawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
milana2 Re: papierochy a tabletki 06.12.03, 14:26 Gość portalu: palaczka napisał(a): > czyli że nie mam się czego obawiać? Tego nie napisalam, bo kazdy organizm reaguje inaczej. Ale nie myslalam wtedy o zagrozeniu, chociaz wiedzialam, ze moze to byc grozne. Palenie wogole nie jest zdrowe :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grotie Re: papierochy a tabletki IP: 217.153.130.* 06.12.03, 15:06 Ja paliłam dużo i brałam tabletki i po roku trafiłam do szpitala z zagrożeniem życia, żyły miałam tak zapchane skrzepami, że szok. Jak dasz radę to rzucaj palenie, ja niestety cały czas palę a pigułek nie mogę brać do końca życia. Mam 20 lat. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.12.03, 20:22 Teraz to mnie wystraszyłaś! Jakie miałaś objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palaczka Re: papierochy a tabletki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.03, 17:37 co jeszcze u siebie drogie palaczki zaobserwowałyście? Mam częste omdlenia czy to przez pigułki i papierosy?? Odpowiedz Link Zgłoś