Dodaj do ulubionych

PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 11:41
Kochałam sie z facetem dwa razy z gumą... i dwa razy pękła! jestem na
tabletkach hormonalnych czkolwiek teraz musimy stosowac dodtakowe
zabezpieczenie :( znacie firme któa nie pęka????????????? plis
odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.241.75.* 05.12.03, 12:39
      a prezerwatywy jakiej firmy do tej pory używałas?
    • Gość: Kir Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 12:46
      Wszystkie pękają jeżeli źle się ich używa czy za długo się ich używa tylko
      jedne wcześniej a drugie później.
      Normalna prezerwatywa starcza na ok kwadrans intensywnego uzywania.
      Potem trzeba ją zmienić na inną bo się przetrze.
      Albo kobieta jest za sucha i cały poślizg odbywa się na nawilżaczu jaki jest na
      gumce, a jest go mało i szybko się wyciera.
      Można kupić grubsze prezerwatywy - chyba dla gejów. Ale nie dostaniesz ich w
      kiosku czy na stacji benzynowej tylko raczej w seksshopie lub może w aptece.
      Można wybierać markowe produkty np durex extra safe - chyba niebieskie. Sa
      mocniejsze niż zwykłe ale tylko trochę. Unimil też takie robi. Osobiście uważam
      że te durexowskie są całkiem mocne ale nie zawsze wygodne. I też trzeba
      pamiętać że nie starczają na nie wiadomo ile czasu - wcześniej czy później
      trzeba je wymienić.
    • Gość: zuza Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 15:18
      i co? tylko dwie osoby używają gum??????
    • Gość: edi Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl 05.12.03, 16:57
      nam jeszcze nigdy nie pękła ale raz się zsuneła i została w mojej pochwie a jak
      wam pękła to jakieś jej resztki nie zostały w tobie?
    • Gość: Elvis kto smaruje tej jedzie IP: *.dialsprint.net 05.12.03, 17:39
      ;-)
    • kimmay Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 13:37
      Nigdy tak nie mialam i mam nadzieje, ze to mi sie nie prztrafi!
      Wspolczuje :)
    • Gość: Kamila Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 08.12.03, 16:45
      Zuza mnie jeszcze nigdy w zyciu nie pekła gumka. A uzywam je bardzo
      czesto.nalepsze sa DUREX z czerwonym samochodem.polecam
      • wcalenietakimaly Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 23:27
        Gość portalu: Kamila napisał(a):

> Zuza mnie jeszcze nigdy w zyciu nie pekła gumka. A uzywam je bardzo
        > czesto.nalepsze sa DUREX z czerwonym samochodem.polecam

Wlasne grunt to dobry samochod i koniecznie czerwony. Ja mam teraz czerwonego
        Jaguara i nigdy guma mi nie pekla. Poprzednio mialem Chevrolete i zdarzyl sie
        koszmar na autostradzie strzelila guma przy szybkosci 140 km/godz. Kurcze
        myslalem ze bede placil alimenty, ale dziewczyna chyba od razu ze strachu
        poronila.
        • j_u Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.03, 19:12
          Eee, co to za sila wystrzalu... golebia bys tym nie zabil...
          ;)))
    • Gość: zuza Dziękuje! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 23:25
      uzyjemy teraz durex!!!! bo nie mozna przeciez zyc bez sexu :))))))))
      • pimpus_sadelko Re: Dziękuje! 09.12.03, 00:28
        Gość portalu: zuza napisał(a):

> uzyjemy teraz durex!!!! bo nie mozna przeciez zyc bez sexu :))))))))

z kilkoma komórkami za to jak widzę można świetnie. gratuluję.
    • Gość: skurczybyk Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 09.12.03, 12:22
      Sie nie w supermarketach, bo to największe g.... (jak wszystko zresztą), tylko
      w aptece albo w sexshopie
    • Gość: Dziubek Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:54
      Tylko Durexy arouser!!(czarne z czerwonym samochodem:) Sa najlepsze...Nam dwa
      razy poszly durexy czerwone,ale chyba dla tego, ze...byly za ciasne!! Sa dosc
      drogie szczegolnie w aptekach ale jezeli w Waszym miescie jest siec sklepow
      Rossmann to wybierzcie sie tam- to prawie 2.50zl oszczednosci na paczuszce:)
      Nie plecam gumek z kiosku: slyszalam o babci ktora notorycznie takowe
      dziurawila szpileczka:P hehe buziaki
      • sahteen Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.03, 15:36
        Jak kiedys uzywalam gum z jednym chlopakiem to dwa razy uzylismy durexa ale on
        nie byl z niego zadoolony i poszedl do sexshopu.Tam facet polecil mu jakies
        gumki.One sa powszechnei stosowane na zachodzie.Sa tam bardziej popularne od
        durexow.Nie znam nazwy ae byly rewelacyjne.Sa pakoane w takie prostokatne
        paczuszki nei kwadratowe tak jak durex tylko prostokatne.Sa zlote, czerwone
        wszystko zaleyz jaka was interesuje polecam wam tak ze srodkiem opozniajaca
        erekcje super sprawa -polecam.

P.S.Polecilam je wszystkim moim kolezankom i zadnej jeszcze nie pekla
        • j_u Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.03, 19:13
          Przeprowadzilas ankiete na przerwie w szkole???
          • triss_merigold6 Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.03, 20:45
            Prędzej Ci serce pęknie niż prezerwatywa marki Olla gum.
            • m.malone Re: PĘKAJĄCE GUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.03, 02:03
              Teraz trzeba zmieniać na zimowe!
              A Ty Triss skąd znasz taka starożytną markę:

"bez forsy nie ma radości
              bez Olla nie ma pewności":)))
              Pozdrowienia MM
    • Gość: zuza buahahahahaha IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 20:43
      nie robiłam ankiety :)))))) jestemw w eieku kiedy mozna o tym rozmaiwac.... :)
      a co?? ty robiłes?
    • Gość: zuza Hmm my kupiliśmyw sklepie :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 20:44
      Moze za długo leżały za ladą????
    • Gość: zuza :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 20:46
      szczerze mówiąc nie lubie gum..... są one niewygodne.... jest sttres ze pęknie
      itd. nawet jakbym chciała odstawic tabletki... to yhm... zostaną mi gumy...
      sex straci sens bo bede wiecznie zesteresowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka