Dodaj do ulubionych

Taka mała pochwła!

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 08.12.03, 22:21
Wiecie co? To forum jest jakie jest! Problemy poruszane na nim również są
bardzo ambitne. Ortografia powiedzmy w normie. Ale przynajmniej jest troche
kultury. Wątki w których można zobaczyć przekleństwa są bardzo nieliczne.
Oczywiście pojawiają się wyzwiska itp. ale również w ograniczonych ilościach
co sie oczywiście chwali!-To nie jest parodia! Za uwagę serdecznie dziekuje-
pozdrowionka!
Obserwuj wątek
    • Gość: nafi Re: Taka mała pochwła! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 08.12.03, 22:29
      Naprawde nie żartujesz...?????!!!
      Chyba naprawdę jesteś tutaj tylko Gościem :)
      Pozdro.
      • Gość: >) Re: Taka mała pochwała! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 08.12.03, 22:31
        Ja tu jestem stałym bywalcem!
        • Gość: nafi Re: Taka mała pochwała! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 08.12.03, 22:34
          Nic nie rozumiem w takim razie... :)
          Nie ma co chwalić!! :)
          Chociaż może dobrze że nie jesteś pesymistą/ką :))))
          • Gość: >) Re: Taka mała pochwała! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 08.12.03, 22:39
            No przepraszam bardzo!
            A czego Ty się spodziewasz po zdemoralizowanych 14,15 i 16 latkach których
            jedyną lekturą jest Bravo Girl? Jak dla mnie to uważam że nie jest źle! I masz
            racje jestem obtymistką!
            • Gość: >) Re: Taka mała pochwała! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 08.12.03, 22:47
              Sorry jestem dyslektykiem!
    • reniatoja Re: Taka mała pochwła! 08.12.03, 22:33
      Ortografia w normie? Jakiej normie, nie badz smieszny. Z tych wszystkich zalet
      forum cosmopolitan jedyna pod ktora mozna sie podpisac jest to, ze malo
      przeklenstw, ale przy tej tematyce oslabiajacej to niewielki bonus, bo szybko
      sie rokompensuje "smialoscia" wypowiedzi i tak samo czlowiek w ostatecznym
      bilansie wychodzi stad - zaskoczony, rozbawiony, zniesmaczony.... wszystko
      rownoczesnie.
      • triss_merigold6 Re: Taka mała pochwła! 08.12.03, 23:02
        Zgadzam się, jedyna wątpliwa zaleta tego forum to mała ilość bluzgów. Poziom
        większości wypowiedzi jest żenujący, problematyka monotonna jak jesienna
        trzydniówka, ortografia i styl kwalifikują autorów/autorki do łopaty lub szkoły
        specjalnej dla upośledzonych umysłowo dzieci. Ja bardzo serdecznie współczuję
        sobie ponieważ mam przykrą świadomość, że większość cosmopolitanek zda zapewne
        maturę i pójdzie na studia, niektóre być może na mój wydział i będę miała do
        czynienia z galopującą głupotą i prymitywizmem.
      • betty-bt Re: Taka mała pochwła! 09.12.03, 00:48
        reniatoja napisała:

i tak samo czlowiek w ostatecznym
        > bilansie wychodzi stad - zaskoczony, rozbawiony, zniesmaczony.... wszystko
        > rownoczesnie.

zeby okreslic to, co czuje czytajac te smieci musialabym sie znizyc do ich
        poziomu. nie, tak niska nie bylam nawet jako niemowlak... FEEEEEEEEEE
    • pimpus_sadelko rozczarowanie... 09.12.03, 00:29
      myślałem że ktoś się będzie tu skarżył na małą pochwę, co pozwoli mi wylać
      kolejną porcję jadu.
      cóż za rozczarowanie.
      • Gość: >) Re: rozczarowanie... IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 09.12.03, 11:07
        hehe! sorry, przykro mi że zawiodłam! mam 19 lat i troszke inne problemy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka