Gość: polar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.03, 23:53 A co na to pewien Romek G. i Zygmunt W.? Teraz to pewnie do metra juz nie wsiadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T SC Re: Metro za pieniądze Unii? IP: *.mgt.pl / 192.168.1.* 14.06.03, 01:15 Gość portalu: polar napisał(a): > A co na to pewien Romek G. i Zygmunt W.? Teraz to pewnie do metra juz nie wsiad > zie A co to za jedni? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A tacy tam towarzysze, konfidenci bylej SB. Dzis 14.06.03, 01:19 robia rozne lewe biznesy za pieniadze kumpli z "jaczejki". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Metro za pienia˛dze Unii? IP: 141.2.200.* 14.06.03, 01:20 Gos´c´ portalu: T SC napisa?(a): > Gos´c´ portalu: polar napisa?(a): > > > A co na to pewien Romek G. i Zygmunt W.? Teraz to pewnie do > metra juz nie wsiad > > zie > > A co to za jedni? giertych i wrzodak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodak z Powisla Re: Metro za pienia˛dze Unii? IP: *.proxy.aol.com 14.06.03, 16:37 "Wykonczyc metro" w kierunku polnocnym? A co z poludniowym? Dlaczego nie do Piaseczna? Budowac dalej, byc moze naziemne lub w wykopie do pokrycia pozniej - tak taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Metro za pienia˛dze Unii? IP: 141.2.200.* 14.06.03, 01:21 Gos´c´ portalu: polar napisa?(a): > A co na to pewien Romek G. i Zygmunt W.? Teraz to pewnie do metra juz nie wsiad > zie wsiada, wsiada, pod warunkiem ze biskup poblogoslawi lub poswieci - nie wiem jaka jest rownica, choc jestem niby katolikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matros Re: Metro za pieniądze Unii? IP: *.gda.pl 14.06.03, 08:13 I znowu Warszawka wyciągnie wszyskie kasztany z ogniska. A może by tak wyremontować "drewniany pomost" czyli molo w Sopocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Metro za pieniądze Unii? IP: *.gda.pl 14.06.03, 08:21 Cała Polska buduje swoją stolycę. Z moich podatków zapłacą składkę do UE a fundusze strukturalne pójda do Warsiawki. Nic nowegoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Metro za pieniądze Unii? IP: *.u.mcnet.pl 14.06.03, 08:59 Chcialbym przypomniec ze to Warszawa miala w pierwszym dniu najlepsza frekwencje 32 procent! Warszawa widzi w Unii interes. A jesli reszta Polski sie na Unie wypinala (jakas marna frekwencja w centrum i na wschodzie) to niech sie nie dziwi, ze stolica zgarnie la creme de la creme! :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordian Typowe... IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.06.03, 05:44 Jeszcze pieniedzy nie ma na stole, a juz sobie wszyscy do gardla skacza, aj polacy, polacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras 2 IP: *.aq.upm.es 15.06.03, 22:31 niech ktos mi moze wytlumaczy co w takim razie z budowa drugiej linii metra Bemowo-Targowek, ktora miala sie ZAKONCZYC do 2010? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras 2 IP: *.aq.upm.es 15.06.03, 22:31 niech ktos mi moze wytlumaczy co w takim razie z budowa drugiej linii metra Bemowo-Targowek, ktora miala sie ZAKONCZYC do 2010? Odpowiedz Link Zgłoś
maastroop Re: Metro za pieniądze Unii? 16.06.03, 18:03 Metro w Warszawie to nie najlepszy pomysl.Bezplatna droga szybkiego ruchu z Krakowa w gory to znacznie lepszy pomysl zwlaszcza ze w Warszawie wogole nie bywam.Zeby podkreslic ze nie jestem wymagajacy zaznaczam ze nie musi byc taka jak autostrada szwajcarska,moze byc taka byle jaka jak np.Autostrada di Fiori z Genowy do Menton:))pozdrawiam.M Odpowiedz Link Zgłoś