czajnik5 24.03.13, 10:27 Witam. Odwiedziłem Pana stronę. Robi bardzo pozytywne wrażenie. Gratuluję i życzę dalszego rozwoju, pozyskania nowych wspólnot oraz powodzenia w działalności. Pozdrawiam, czajnik5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
highrise Re: Highrise.pl 24.03.13, 11:28 czajnik5 napisał: > Witam. > > Odwiedziłem Pana stronę. Robi bardzo pozytywne wrażenie. Gratuluję i życzę dals > zego rozwoju, pozyskania nowych wspólnot oraz powodzenia w działalności. > > Pozdrawiam, > czajnik5 Witam, dziękuję za życzenia. Stronka jednak wymaga ciągłej pielęgnacji, a na to niestety nie mam za dużo czasu. Strona jest pomocna w wyszukiwaniu dobrych wykonawców. Ostatnio, ogłosiliśmy konkurs na wymianę instalacji elektrycznej w budynku Balbinki 8 w Warszawie. Zainteresowanie robotą było bardzo duże. Wysłaliśmy kosztorysy ślepe drogą elektroniczną do 30 wykonawców. Oferty złożyło 13 wykonawców. Wspólnota uzyskała od wybranego wykonawcy bardzo dobrą cenę. Mamy nadzieję, że roboty zostaną wykonane dobrze. A przy tym dodam, że jest do sprzedaży strych w Dzielnicy Warszawa Wola. Trochę więcej na ten temat można przeczytać na naszej stronie. Jeszcze raz dziękuję za pochwałę i życzę Panu dużo sukcesów. SJ Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Highrise.pl 29.03.13, 12:25 Dodałem w moim blogu link do Pana strony, w zakładce "zaprzyjaźnione strony". Przepraszam, że nie zapytałem. Mam nadzieję, że się Pan nie gniewa. Pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
highrise Re: Highrise.pl 29.03.13, 19:15 Bardzo dziękuję za wyróżnienie, bo tak to odbieram. Dziękuję również za świąteczne życzenia. Panu i Innym - pozytywnie nastawionych do tego co nas otacza, do tego co robimy, nielubiących pustki, mądrych, życzliwych - życzę spokojnych i radosnych Świąt. Święta powinny być też czasem na przemyślenia nad tym co zrobiliśmy i co powinniśmy jeszcze zrobić dobrego dla siebie, najbliższych, firmy oraz innych osób. czajnik5 napisał: > Dodałem w moim blogu link do Pana strony, w zakładce "zaprzyjaźnione strony". > Przepraszam, że nie zapytałem. Mam nadzieję, że się Pan nie gniewa. > > Pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności z okazji zbliżających się Świąt Wielka > nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś