j666 14.10.14, 09:14 Nowa firma księgowa proponuje, aby wspólnota przeszła na oprogramowanie Dom Technet. Czy ktoś z Was tego używa[ł] i jakie ma wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j666 Re: Oprogramowanie Dom Technet - jakie wrazenia? 17.10.14, 23:02 Dla wyp..... administracji. ----- > Dlaczego przechodzić? > Dla samego przechodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Oprogramowanie Dom Technet - jakie wrazenia? 18.10.14, 11:48 j666 napisał: > Nowa firma księgowa proponuje, aby wspólnota przeszła na > oprogramowanie Dom Technet. > Czy ktoś z Was tego używa[ł] i jakie ma wrażenia? blade , bladziutkie .... Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Oprogramowanie Dom Technet - jakie wrazenia? 21.10.14, 12:06 A jaki ma to związek z tytułowym pytaniem? Do tej pory mieliśmy kradnącą administrację. Odpowiedz Link Zgłoś
nk45 Re: Oprogramowanie Dom Technet - jakie wrazenia? 09.11.14, 12:58 j666 napisał: > A jaki ma to związek z tytułowym pytaniem? > Do tej pory mieliśmy kradnącą administrację. Jeżeli chcesz wiedzieć czy kradli: 1) Zasłoń wszystkie dane "osobowe" Wspólnoty w dokumentach finansowych,bankowych i CIT-8 2) Zrób ksero i prześlij na moją pocztę z takich samych, kolejnych i ostatnich lat (najlepiej wszystkie) Bilanse, Rachunki wyników i CIT-8 za takie same lata 3) Podaj stan na 31.12.14r (z naciskiem na wszystkie - czyli cz.wspólna i pozostała): a) WSZYSTKIE Należności b) WSZYSTKIE Zobowiązania c) Stan WSZYSTKICH kont bankowych łącznie 4) Jeżeli nie masz wszystkich dokumentów - prześlij to co masz 5) Otrzymasz odpowiedź po analizie dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś
nk45 Re: Oprogramowanie Dom Technet - jakie wrazenia? 09.11.14, 13:02 j666 napisał: > A jaki ma to związek z tytułowym pytaniem? > Do tej pory mieliśmy kradnącą administrację. Oczywiście zrobiłem błąd w poprzednim moim poście w p.3: miało być 31.12.2013r Jeżeli chcesz wiedzieć czy kradli: 1) Zasłoń wszystkie dane "osobowe" Wspólnoty w dokumentach finansowych,bankowych i CIT-8 2) Zrób ksero i prześlij na moją pocztę z takich samych, kolejnych i ostatnich lat (najlepiej wszystkie) Bilanse, Rachunki wyników i CIT-8 za takie same lata 3) Podaj stan na 31.12.13r (z naciskiem na wszystkie - czyli cz.wspólna i pozostała): a) WSZYSTKIE Należności b) WSZYSTKIE Zobowiązania c) Stan WSZYSTKICH kont bankowych łącznie 4) Jeżeli nie masz wszystkich dokumentów - prześlij to co masz 5) Otrzymasz odpowiedź po analizie dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś
nk45 Re: Oprogramowanie Dom Technet - jakie wrazenia? 09.11.14, 13:02 j666 napisał: > A jaki ma to związek z tytułowym pytaniem? > Do tej pory mieliśmy kradnącą administrację. Oczywiście zrobiłem błąd w poprzednim moim poście w p.3: miało być 31.12.2013r Jeżeli chcesz wiedzieć czy kradli: 1) Zasłoń wszystkie dane "osobowe" Wspólnoty w dokumentach finansowych,bankowych i CIT-8 2) Zrób ksero i prześlij na moją pocztę z takich samych, kolejnych i ostatnich lat (najlepiej wszystkie) Bilanse, Rachunki wyników i CIT-8 za takie same lata 3) Podaj stan na 31.12.13r (z naciskiem na wszystkie - czyli cz.wspólna i pozostała): a) WSZYSTKIE Należności b) WSZYSTKIE Zobowiązania c) Stan WSZYSTKICH kont bankowych łącznie 4) Jeżeli nie masz wszystkich dokumentów - prześlij to co masz 5) Otrzymasz odpowiedź po analizie dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś