ada500 22.10.04, 13:10 Czy ktoś zna może przepisy regulujące jakie samochody mogą parkować w podziemnych garażach. Jesli tak proszę o podanie, chodzi głównie o samochody na gaz. Pozdrawiam Ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkanie.i.wspolnota Re: samochody na gaz 24.10.04, 14:22 ada500 napisała: > Czy ktoś zna może przepisy regulujące jakie samochody mogą parkować w > podziemnych garażach. Jesli tak proszę o podanie, chodzi głównie o samochody > na gaz. > > Pozdrawiam > Ada Nie jest mi znany żaden przepis, który by dyskryminował samochody na gaz - ale może za mało się na tym znam. Odpowiedz Link Zgłoś
xlscom Re: samochody na gaz 25.10.04, 09:07 Ja słyszałem że samochody na LPG nie mogą w Polsce parkować w garażach podziemnych. Kiedyś czytałem o tym na forum gaziarzy lub Auto moto na gazecie.pl. Ale nie znam, niestety, szczegółow Odpowiedz Link Zgłoś
mooj Re: samochody na gaz 25.10.04, 09:57 próbowalem znaleźć przepis ale nie znalazłem na forum Gaziarza i automoto tez wszystko było w kategorii "słyszałem" "podobno" może w strazy pożarnej zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
bohdan8080 Re: samochody na gaz 25.10.04, 11:18 nie istnieje taki przepis ; możecie próbować uchwałą - ale ona przepadnie w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
ada500 Re: samochody na gaz 25.10.04, 14:37 Dziękuję bardzo za wszystikie głosy. Dostałam ustną informację ze straży pożarnej, ze nie ma przepisu zabraniającego parkowania w garażu podziemnym samochodów na gaz. Chyba spróbuję uzyskać to na piśmie. Pozdrawiam Ada Odpowiedz Link Zgłoś