awajuk 14.03.05, 12:45 Poszukuję solidnego Zarzadcy do malej Wspolnoty Mieszkaniowej. Prosze o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vars2 Re: Zarzadca 14.03.05, 16:03 A w Warszawie, jaki jest renomowany Zarzadca? Czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Zarzadca 14.03.05, 16:24 Jeśli "solidni" zawiodą lub nie będą zainteresowani schylać się po jakieś drobiazgi, a jest to w W-wie, to proszę o mail do mnie. Może moja solidność jest drugiej świeżości (jak kawior w "Mistrzu i Małgorzacie")ale i tak pewnie nie będzie zła. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Zarzadca 16.03.05, 15:41 dozorca1 napisał: > Jeśli "solidni" zawiodą lub nie będą zainteresowani schylać się po jakieś > drobiazgi, a jest to w W-wie, to proszę o mail do mnie. Może moja solidność > jest drugiej świeżości (jak kawior w "Mistrzu i Małgorzacie")ale i tak pewnie > nie będzie zła. Dozorco1 ,pomagaj jak się da i w czym ja się da, bo rekiny zjedzą ...płotki. I w tym masz me poparcie. Większość właścicieli patrzy na piękne słowa zarządów czy zarzadców, a potem.......budza sie z ręką w... nocniku. Niestety. Mało kto patrzy interesu tych co ich wybrali........ale tylko swego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś