mrozik.jarek 26.12.05, 23:59 Wódz na gwiazdkę zrobił kupę... Za to Babczyk go nawet polubił. Kupa ma duże wartości, których będzie bronił Kibobbo do ostatnich chwil swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babczyk Re: Świąteczna Kupa Wodza 27.12.05, 09:38 A co, może miałem płakać. W końcu mamy święta. Powiem tak. Odgryzłeś się Waść jak pies na kości a teraz, to myślisz sobie jak maggi w zupie mlecznej. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Świąteczna Kupa Wodza 27.12.05, 11:28 Do Jarka Chłopie – mazgaisz się jak stara skarpeta. Daj sobie w żyłkę i weź na luz. Niektórzy tak się zachowują jakby byli Guru i co powiedzą to zaraz inni płaczą? Przywodzi mi to ma myśl dzieciństwo, jak jeden drugiemu coś zrobił, zaraz krzyczał i do mamusi leciał. Synu masz moje pozwolenie, Kopni Serafina pod stołem w kostkę – jak ci to pomoże! Czy wiesz, co to oznacza? Że robi z Ciebie Wała. Ja to przynajmniej Buraka miele na różne postacie i Wał się zrzuca na wszystkie strony – na tym to Kolego polega a że mi to wszystko zwisa bo inaczej nie może! Dam nie tykam – bo z życia wiem, jak Kobiecie zajdziesz za skórę to masz przechlapane a z drugiej strony nie wypada. Więc nie gdacz jak kura, złap się za jaja i głowa do góry! Rób swoje! Pozd. Miro Ps. Mnie też możesz nie lubić i nawet na listę wpisać! (;-() Może autograf! :-) Nie ma sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik.jarek Re: Świąteczna Kupa Wodza 27.12.05, 19:50 miro_mx napisał: > Do Jarka > Chłopie – mazgaisz się jak stara skarpeta. Daj sobie w żyłkę i weź na luz > . > Niektórzy tak się zachowują jakby byli Guru i co powiedzą to zaraz inni płaczą? > > Przywodzi mi to ma myśl dzieciństwo, jak jeden drugiemu coś zrobił, zaraz > krzyczał i do mamusi leciał. Synu masz moje pozwolenie, Kopni Serafina pod > stołem w kostkę – jak ci to pomoże! Czy wiesz, co to oznacza? Że robi z C > iebie > Wała. Ja to przynajmniej Buraka miele na różne postacie i Wał się zrzuca na > wszystkie strony – na tym to Kolego polega a że mi to wszystko zwisa bo i > naczej > nie może! Dam nie tykam – bo z życia wiem, jak Kobiecie zajdziesz za skór > ę to > masz przechlapane a z drugiej strony nie wypada. Więc nie gdacz jak kura, złap > się za jaja i głowa do góry! Rób swoje! > Pozd. > Miro > > Ps. > Mnie też możesz nie lubić i nawet na listę wpisać! (;-() > Może autograf! :-) Nie ma sprawy! > Dzięki za ciekawą wypowiedź. Będę ją miał na uwadze. A z tego forum nie lubię tylko tego młota i frustrata, który prawdopodobnie się do mnie przywalił w związku z moim postem "10-15 proc. prowizji". Poza tym, wszystko jest w porzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Świąteczna Kupa Wodza- Cytru-sika 27.12.05, 20:02 CYTRU-siku (miro_mx) brawo wreszcie proza!!! hahahahahahaha. Ja tak robię ty zgniłku cytru-.... Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Świąteczna Kupa Wodza- Cytru-sika 27.12.05, 20:08 Gdy plujesz w górę, zasłoń twarz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:14 Co za korzyść z mądrej głowy, skoro nogi nie potrafią jej udźwignąć Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:18 lepiej ci wychodzi..)- ...prozą. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:18 Każde miasto ma swojego głupca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:21 kazde miasto ma sewgo prymusa Geja - Cytru - siku. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:23 Jeśli nie stać cię na kurę, jedz śledzia Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:39 Jesli nie stać cie na geja to udaj sie do cytru-sika on jest ochoczy i chętny. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:44 Stanowczo wolę śledzia:-))) I grzać kości ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 20:51 tylko dużo sikaj na oparach da się cokolwiek ograzć nawet Cytru-sika. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik.jarek Re: Świąteczna Kupa Geja- Cytru-sika 27.12.05, 22:07 miro_mx napisał: > Stanowczo wolę śledzia:-))) > I grzać kości ;-)))) Topór woli drobne rybki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik.jarek Drobne rybki 27.12.05, 22:09 mrozik.jarek napisał: > miro_mx napisał: > > > Stanowczo wolę śledzia:-))) > > I grzać kości ;-)))) > > Topór woli drobne rybki :-) Sorki. Trzeba zmienic podtytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
kikibobo Re: Świąteczna Kupa Wodza 27.12.05, 12:16 Jareczku! Musiałeś mieć strasznie smutne święta jak się tak tym przejąłeś i tak wszystko na poważnie. Uśmiechnij się!. broniła będę, ja to dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś