handzia55 25.02.10, 16:44 Lorduś, słoneczko moje! Dziś minął rok jak odeszłeś za Tęczowy Most.Smutno i żle mi bez Ciebie ale wierzę, że jesteś w psim niebie.Kochałam Cię tak bardzo. Byłeś moją miłością, moją ostatnią radością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa_ja Re: Rocznica 27.02.10, 22:45 Handzia, rozumiem Twój ból, ale wierz mi, Twój ostatni piesio nie powinien być Twoim ostatnim i ostatnią Twoją radością. Weź ze schroniska jakąś znajdę. Cierpienie tych piesków, których nikt nie chce, jest bezmierne.. Od trzech lat mam Funię. Której nikt nie chciał. Ja też nie chciałam. Ale od trzech lat Rudi nie żyje. I od trzech lat budzi mnie moja Funia. I kocham ją. Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Rocznica 28.02.10, 12:21 Iwa-ja diękuję za dobre słowo. Jesteś cudownym człowiekiem. Nie znam Cię a jesteś mi bliska jak ktoś z kim się zjadło beczkę soli.Ale wracając do meritum: bardzo bym chciała znowu mieć psa.Ale to nie takie proste. Mam już 60 lat, mieszkam sama i boję się co by się stało z psem w razie mojej choroby (szpital!!!). Ten strach mnie powstrzymuje, a z drugiej strony dom bez psa jest jak grobowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Rocznica 28.02.10, 22:35 Ja też jestem w okolicach sześćdziesiątki. Najważniejsze to zapewnić, że rodzina jakoś zaopiekuje się psem, jakby mi się coś stało. Pracuję w tej sprawie nad rodziną i mam postępy. Ale bez pieska nie da się żyć. Weź go, proszę. Nie rozprostujesz nóg rano, jak nie widzisz, że nie musisz. Nie wstaniesz bladym świtem, jak Cię zwierzę nie wyciągnie z pościeli... Tak sobie myślę, że ja dla Rudolfa, Ty dla Lorda jesteśmy coś winne. Na przykład to, że nie odtrącamy kolejnych psich bidulków. Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Rocznica 01.03.10, 22:06 Dziękuję za post. Jesteś kochana. Bardzo lubię czytać Twoje posty, jakoś tak mi sie cieplej na sercu robi. Widzisz, kochana, ja nawet nie mam kogo przekonywać, żeby się zajął psem jakby mnie się coś stało. Moja jedyna córka mieszka 50 km ode mnie, ojciec ma 84lata i nie znosi psów. Z Twoich wcześniejszych postów zorientowałam sie, że czasami podróżujesz na trasie: Warszawa-Kraków. Jeżeli jedziesz krajową 7 to przejeżdżasz przez moje miasto. Gdybys zechciała mnie kiedyś odwiedzić, z Funią, jako gościem honorowym, to serdecznie zapraszam. Podaję mój nr gadu-gadu 9186010 ewentualnie e-mail handzia55@gazeta.pl Broń Boże nie narzucam się, ale polubiłam Cię bardzo i ucieszyłabym się niezmiernie gdyby nasze kontakty się zacieśniły chociaż troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Rocznica 01.03.10, 22:51 Odpisałam na pocztę. Całuski i trzymanie kciuków. PS. Weź zwierzątko ze schroniska, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś