mandarynka-is-one
25.01.11, 14:01
Witam.mam sunie,ma 11 lat.tydzień temu piesek nie zauważył na dworze ostatniego schodka i spadł. to było w niedzielę.weterynarz przyjechał w poniedziałek.dał zastrzyki i tabletki które podawałam do soboty. nie przeszło wiec dziś pojechaliśmy na rtg. lekarz podejrzewa zerwanie więzadła w tylnej łapce w kolanie.dał namiary na pana doktora z innego miasta który to takie operacje wykonuje.i moje pytanie-czy piesek wybudzi się z narkozy?nie chcę jej stracić,wiadomo. nie chorowała dotąd,wazy prawie 11 kg...jest to mały pies.odnośnie wagi proszę się na mnie nie wściekać ale to jest sprytna sroka-złodziejka i mojemu drugiemu psiakowi i i kotu zawsze podkrada jedzenie...podejrzewam ze jej to pozostało w nawyku, znalazłam ja jak miała ok. roku pod śmietnikiem...dzisiaj do rtg dostała ''jasia'' o 10.20 ,obudziła się godzinę temu.zniosłam ja żeby się wysikała bo doktor dał jej coś i prosił żeby częściej wychodzić.miałam wyjść z tym drugim właśnie a ta bidulka wykulała się ze swojego legowiska jak tylko brzdęk smyczy usłyszała.