1andzika
16.02.12, 18:50
witajcie dwa dni temu nabyłam szczeniaczka shih tzu 9 tyg i szukam wszystkich potrzebnych informacji. Staram się przeczytać wszystko co jest w temacie na forum ale ... jest tego troche:))) Dodam że decyzja o piesku była przemyślana i wybór rasy tez nie był przypadkowy. Na początek prosiłabym o pomoc z imieniem, narazie wołamy Leo ale nie jesteśmy pewni czy to imie zostanie więc jeśli macie coś ciekawego to napiszcie prosze lub link. Nasz chłopiec jest niesamowicie żywy, nie odstępuje nas na krok, dosłownie, nawet jak jest mega zmęczony i juz leży to też potrafi się podnieść jak jak tylko krok zrobię. Ponadto pogryzuje wszystko i wszystkich i stąd moje pytanie kolejne:) czy pozwalać mu na gryzienie kapcie i spodni czy od razu stanowczo się nie zgadzać, pytam bo wiem że to maluch i się bawi ale nie chciałabym popełnić za wczesnie jakiegoś błędu.
Wogóle nie wiedziałam że takie fora istnieją i chciałabym podziękować Wam za tworzenie Go już baaardzo mi pomogło choć mam piesaka dopiero dwa dni
Pozdrawiam