Dodaj do ulubionych

Jestem zachwycona

28.10.11, 21:55
W poniedziałek na krakowskich Bielanach umarł Misiek, siedemnaście lat, ledwo się toczył, oczywiście płacz itede. Dzisiaj sąsiedzi, ktorzy pochowali Miśka, maja nową sunie, ze schronu, dwuletnią.
Bidulkę.
Fajnie.
Kocham tych moich sąsiadów.
Obserwuj wątek
    • pamama Re: Jestem zachwycona 29.10.11, 00:52
      Fajnie, najczęściej słyszę że już następnego nie będzie, a psiaków i kociejów tyle czeka.
      Kochane ludziska ;-)
    • ajaksiowa Re: Jestem zachwycona 30.10.11, 11:14
      Też ich KOCHAM!!!!
    • kostana też tak mam :) 30.10.11, 11:55
      Rozumiem Twoich sąsiadów:). Moja sunia odeszła na naszych kolanach 6 września. Była dużym psem, miała 13 lat. Wzięliśmy ją ze schroniska gdy miała 4 lata. Byliśmy razem prawie 9 cudownych lat, ze wspólnymi corocznymi wakacjami, radością każdego dnia. A potem przyszło choróbsko, ponad miesiąc walki, codzienne kroplówki, noszenie ze schodów, nadzieja przeplatana łzami...I diagnoza : rak szpiku.... Potem straszna pustka, i leszczyna na działce.... A 9 września nasza wizyta w schronisku, i nowa psia dusza u nas :). To najlepsze, co mogliśmy zrobić. Mamy 2 letnią sunię, jest urocza i kochana, wiele już się nauczyła, jednak czeka nas porada behawiorysty, bo są agresywne zachowania w stosunku do innych psiaków. Potrafi je spokojnie minąć, ale przy próbie bliższego poznania pojawia się agresja. Ale damy radę ! Sunia w schronisku była zdominowana przez dwa inne psy i stąd pewnie to wszystko. Wierzymy w nią, i w siebie, że damy radę. A wracając do tematu - jest pamięć o naszej Toli, jeżdżąc na działkę zawsze się z nią witamy i zawsze łza kręci się w oku... Ale myślimy sobie, że Tola jest z nas dumna i zza TM patrzy na nas z radością :). I na swoją następczynię także :). Pozdrawiam.
    • majenkir 17 lat 01.11.11, 13:21
      Piekny wiek..... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka