dzenifer 10.07.04, 13:40 Chcialabym w tym roku zabrac ze mna moja suczke-rotke. Czy ktos z juz przewosil psiaka samolotem i jak to zniosl? Ja sie troche boje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola201 Re: Pies w samolocie? 10.07.04, 17:19 Moja rada, jezeli masz taka mozliwosc, to psa zostaw w domu. Sam przelot jest juz horrorem. Ciemne,zimne, glosne pomieszczenie /bagazownia / i w dodatku w klatce sam. Nie napisalas dokad lecisz, ale zakladam ze na wakacje na poludnie, wiec ten okres urlopu tez nie bedzie latwy dla twojej suczki ze wzgledu na upaly. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.pietron Re: Pies w samolocie? 11.07.04, 12:50 Oczywiście wszystko zalezy od psa - jak najbardziej polecam jeśli pies jest mały i może lecieć na pokładzie dużym odradzam - rzeczywiście bagazownia to niemiłę miejsce więc może lepiej zostawić ja pod czyjąś opieka w szczególności jeśli nie chodzi o wyjazd na dwa miesiące lub dłużej - stres związany z podróża i tak zepsuje krótki urlop najpierw w tamtą stronę potem z powrotem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: Pies w samolocie? 16.07.04, 18:29 dziekije za odpowiedz. pies to poltoraroczna suczka rottweiler... podroz jest dosc dluga: malaga-krakow, z przesiadka... stad tez moje obawy. zostaiwie wiec ja z miomi tesciami, ktorzy jednak nie kwapia sie do spacerkow... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś