Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz

17.04.13, 21:14
Mam wielką prośbę czy ktoś miał może styczność z lek.wet. Janem Plasotą bądz Wojciechem Sierakowskim moja sunia ma zerwane więzadło krzyżowe i musi iść na operacje i nie wiem który wet. będzie lepszy. Może ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tymi Panami.Lub ma sprawdzonego innego weterynarza ortopedę Błagam pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • wrexham Re: POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz 18.04.13, 07:12
      tych lekarzy o których napisałaś nie znam, ale my zawsze chodzimy do dra janickiego; przyjmuje na książęcej w środy i piątki; jest drogi, ale to fachowiec, który nie boi się trudnych przypadków (sprawdzone z pozytywnym skutkiem na moich dwóch psach);
      • amparito1 Re: POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz 19.04.13, 19:26
        Polecam dr Żurawskiego Maxi Wet, przyjmuje na KEN (Ursynów), zawsze trafna diagnoza, to dobry i doświadczony lekarz. Doskonałe podejście do zwierząt, no i ogromna wiedza.
    • aanna6 Re: POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz 18.04.13, 07:13
      skad jestes
      • 0monika2315 Re: POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz 18.04.13, 07:50
        Przepraszam nie dodałam chodzi o Warszawę
        • rezurekcja Re: POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz 18.04.13, 10:56
          Dr Janicki też jest w Warszawie.
          • wrexham Re: POMOCY!!!!!DOBRY weterynarz 19.04.13, 10:02
            zanim zaproponowałam janickiego, sprawdziłam skąd są wymienieni lekarze; ponieważ byli z wawy, to uznałam, że w grę wchodzi warszawa i okolice ;)
            jest jeszcze dr sterna; przyjmuje na sggw w klinice małych zwierząt i na bemowie;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka