Dodaj do ulubionych

ulubione sklepy zoologiczne

22.08.14, 15:18
Kochani, gdzie kupujecie dla swoich zwierzaków akcesoria, karmy itp?
Ja polecam ze swojej strony www.hurtowniazoologiczna.net.pl/pokarmy,142.html bo mają tanio i fajny wybór :)
Ktoś coś może jeszcze na ten temat?
Obserwuj wątek
    • owocowa15 Re: ulubione sklepy zoologiczne 22.08.14, 15:21
      Ja kupowałam stamtąd jedynie takie przenośne pudełeczko na chomika: www.hurtowniazoologiczna.net.pl/362,domek-alcova.html ale daje plus :szybka przesyłka no i niedrogo :)
    • zla_baba_jaga Re: ulubione sklepy zoologiczne 28.08.14, 10:37
      my ostatnio przerzuciliśmy się na www.bokser-zoo.pl
      Nie dość, że maja świetne ceny, to bardzo dużo promocji i świetne gratisy.
      Kiedyś potrzebowałam wiaderka na karmę, napisałam czy mają w sprzedaży to dorzucili mi za darmo do zamówienia.
      My stosujemy karmę Canivera, ostatnio dostaliśmy gratis obrożę na kleszcze Bayer Kiltix, wcześniej smycz automatyczną flexi. Koleżanka zamówiła tam kilka dni temu worek royal canin i dostała jako niespodziankę kupon na 40zł na kolejny worek:)
      Naprawdę fajny sklep:)
    • zuzowa Re: ulubione sklepy zoologiczne 07.09.14, 15:22
      Mi się podoba ten sklep: www.e-pazur.com/ . Jest przejrzysty, ceny ma przystępne a i na terenie Białegostoku dostawa gratis :)
      • dzedlajga Re: ulubione sklepy zoologiczne 05.10.14, 22:20
        zuzowa - SPAM SPAM SPAM
    • lukasz5050 Re: ulubione sklepy zoologiczne 15.10.14, 11:41
      www.animaldogfood.eu
    • lukasz5050 Re: ulubione sklepy zoologiczne 15.10.14, 11:42
      www.animaldogfood.eu Polecam
    • elgado1 Re: ulubione sklepy zoologiczne 29.10.14, 01:06
      Ja polecam www.zoomado.pl , mają szeroki wybór karm weterynaryjnych i realizują nawet bardzo wydziwione zamówienia. Ponadto sklep jest zrobiony z humorkiem - kierownikiem sklepu jest Owczarek niemiecki
    • roman_100 Re: ulubione sklepy zoologiczne 19.04.15, 11:14
      Sklep z drapakami dla kota (przeróżne drapaki i inne od wszystkich) na www.domekdlakota.pl
    • epik73 Re: ulubione sklepy zoologiczne 12.05.15, 08:24
      Jeżeli nie chcecie truć swoich psów to polecam najlepszą karmę na rynku - angielską holistyczną Natural Dog Food Company. na zooholistic.pl
    • 4pets Re: ulubione sklepy zoologiczne 24.06.15, 08:28
      www.4pets.pl kilka unikalnych produktów - Cool Pad mata chłodząca z w technologii HCM i Fur Remover narzędzie do usuwania podszerstka z podwójną głowicą do długich i krótkich włosów, nowość na rynku :) zapraszam
    • roman_100 Re: ulubione sklepy zoologiczne 29.12.15, 21:22
      Jesli szukasz drapaka dla kota, to sprawdź

domekdlakota.pl/sklep.html#

Jest to e-sklep z drapakami, możesz drapak zamówić wg własnych wytycznych - dobrać kolor i rodzaje obicia.
    • just_94 Re: ulubione sklepy zoologiczne 21.03.16, 20:07
      Od kilku miesięcy zamawiam z www.lemur.com.pl Duży wybór asortymentu, szybka dostawa, fajna przejrzysta strona internetowa :)
    • lw73 Re: ulubione sklepy zoologiczne 05.05.16, 16:05
      Polecam sklep zooholistic.pl Karmy tylko bezzbożowe i holistyczne
    • marzenakrkr Re: ulubione sklepy zoologiczne 28.04.17, 17:24
      Ja polecam internetowy sklep zoologiczny www.krakvet.pl tani dobry i na czas !!!
      • epik73 Re: ulubione sklepy zoologiczne 07.05.17, 15:27
        KarmaPupila.pl
    • reade11 Re: ulubione sklepy zoologiczne 11.09.17, 21:01
      Osobiście nie kupuję przez internet, nie ma nic lepszego jak iść pogadać ze sprzedawcą. W mojej miejscowości jest taki sklep zoologiczny Zawsze czegoś ciekawego się dowiem i jakiś gratis dla zwierzaka dadzą. Ostatnio dostałem gryzaki wołowe dla psa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka