umfana 08.09.04, 17:33 Sa to krople homeopatyczne do oczu-Euphrasia Świetlik. Kot byl leczony na koci katar i ma uszkodzony kanal lzawowy, oraz skaze(plamke bielma) na teczowce. Obecnie mocno lzawi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: Czy moge podac kotu - krople do oczu ze swiet 09.09.04, 14:02 1. osobiscie nie wierze w homeopatie. 2. poza tym, nie podalabym lekow bez konsultacji z lekarzem prowadzacym ewentualnie okulista. pozdroofka i zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Witaj Rezurekcja! 09.09.04, 14:34 Ja tez nie ufam lekom homeopatycznym. Szczerze mowiac, chcialam dla siebie kupic kroplki do oczu, poniewaz czesto mi wzrok mi sie zmeczy od pracy z komputerem.Masc ze swietlika nic nie pomaga :)) Farmaceutka wcisnela mi takie kropelki, bo to ponoc jedyne bez recepty, jakie miala. Moja wet poleca Borasol, ktory nic nie pomaga kotu przy przemywaniu slepia. Podrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Witaj Rezurekcja! 09.09.04, 16:20 umfana napisała: > Szczerze mowiac, chcialam dla siebie kupic kroplki do oczu, poniewaz czesto mi > wzrok mi sie zmeczy od pracy z komputerem. a, to warto isc do ludzkiego okulisty i sie poskarzyc, ze oczy od pracy przed komputerem bola. Twierdzi sie, ze komputer wysusza oczy i dlatego trzeba je nawilzac kroplami typu sztuczne lzy. Poza tym nie nalezy przesiadywac przed ekranem zbyt dlugo i trzeba sie wysypiac. > Farmaceutka wcisnela mi takie kropelki, bo to ponoc jedyne bez recepty, jakie > miala. teraz moda na homeopatie. ja tego nie stosuje. > Moja wet poleca Borasol, ktory nic nie pomaga kotu przy przemywaniu slepia. moze na efekty trzeba troche poczekac? a moze po prostu idz jeszcze raz do lekarki i przedstaw sytuacje. moze jakie badanie trzeba jeszce zrobic? caluski dla kota. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Witaj Rezurekcja! 09.09.04, 16:55 Fakt! Musze isc z kotem do naszej pani wet a z soba do okulisty i juz. Kot ucalowany macha lapka a ja przesylam usmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.pietron Re: Czy moge podac kotu - krople do oczu ze swiet 10.09.04, 15:15 Możesz podac nie zaszkodzą - ztak jak przemywanie oczu parzonym świerlikiem lekarskim - ale jesli z oczami coś się dzieje i trwa już długo może rzeczywiście należałoby je pokazac lekarzowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś