20.01.18, 14:40
Czesc bede pisac krotko i zwiezle i licze na wasza pomoc.Jestem nie uleczalnie chora i bardzo cierpie.Mam w domu morbital,prosze was powiedzcie mi ile musze go wypic zeby zasnac bezbolesnie i sie juz nie obudzic,podkreslam jestem nie uleczalnie chora i strasznie cierpie,nie chodzi o jakies widzimisie,tylko o brak szansy na jakakolwiek poprawe stanu,z gory dziekuje empatycznym i wspolczujacym osobam za kazdą rzetelną informacje.

Pozdrawiam Matyldka
Obserwuj wątek
    • addart Re: Morbital 20.01.18, 15:55
      Wątpię, czy ktoś zechce Ci w ten sposób pomóc. Wątpię też, czy ktoś wie, jak działa ten specyfik podany doustnie, a weterynarz tez Ci tego nie powie, nawet gdyby tu był. Nie ma żadnej gwarancji, że zaśniesz bezboleśnie, to nie taki lek...
      Może jeszcze porozmawiaj z lekarzami, nic nie tracisz, a może nie jest tak beznadziejnie, jak Ci się wydaje.
      • matyldka54 Re: Morbital 20.01.18, 18:00
        Ale przeciez ludzie na świecie używają weterynarynego nembutalu do bezbolesnej śmierci,morbital to to samo,ale nie jestem pewna czy skład jest ten sam więc szukam odpowiedzi gdzie się da.
        • addart Re: Morbital 20.01.18, 18:10
          Obawiam się, że śmierć nie jest bezbolesna. Matyldko, ile masz lat? Może chciałabyś z kimś porozmawiać? Jeśli chcesz, napisz na addart w gazecie, dam Ci telefon do mojej żony.
    • sp9tcu Re: Morbital 20.01.18, 21:48
      witam, chciałbym ci jakoś pomóc czy możesz mi podać swój kontakt tel. lub email - porozmawiamy jestem lekarzem znajdziemy jakies rozwiązanie
      • addart Re: Morbital 20.01.18, 21:57
        Ten model nie jest żadnym lekarzem, sam ma problemy ze sobą a jego "porady" są bzdurne.
      • matyldka54 Re: Morbital 21.01.18, 10:08
        t.r_mcmurphy@wp.pl
    • dr.joint1933 Re: Morbital 01.04.19, 16:56
      A gdzie kupiłaś ten lek, bo przydałby mi się tez
    • jjb1974 Re: Morbital 03.08.21, 18:14
      witaj czy jesteś tu jeszcze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka