zielony_groszek Re: Ratunku pszczoła!!! 23.06.05, 10:54 cholera za szybko enter. Mojego 3,5 kg bolończyka ugryzła wlaśnie pszczoła. pies się robi senny a ja nie wiem co się dzieje. Lecieć do weterynarza? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: Ratunku pszczoła!!! 23.06.05, 11:10 w pyszczek ugryzła ale nie wygląda żeby puchła tylko takl oczka jej się same zamykają... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: Ratunku pszczoła!!! 23.06.05, 11:12 w pyszczek ugryzła, ale nie widać żeby puchło tylko o czka się same zamykają... oddycha normalnie. boze jaka ja panikara jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
avasawaszkiewicz Re: Ratunku pszczoła!!! 23.06.05, 11:08 Zmykaj, zmykaj!!! Może być uczulony. nie napisałas poza tym w które miejsce go ugryzł. Może opuchlizna utrudnia mu oddychanie??? Zgłoś sie lepiej profilaktycznie do weta. Pozdrawiam - ava Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: Ratunku pszczoła!!! 23.06.05, 11:15 w nos ugryzła! właśnie żądło wyjęłam. ale nos nie puchnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: Ratunku pszczoła!!! 23.06.05, 11:22 dzwoniłam do veta. jak nie puchnie to nie panikować. sięgnęłam po ulubiona zabawkę to pomachała ogonkiem... chyba będzie życ. Odpowiedz Link Zgłoś