malpazuza 16.07.05, 09:32 Czasmi naszej suczce drży szczeka tak kołacze nie z zimna tylko tak po prostu suczka ma 7 miesięcy.Czy może to być objaw jakiejś choroby?dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpazuza Re: Drżąca szczęka 16.07.05, 13:13 Dodam jeszce ze czasami jak siedzi drża jej przednie łapki.Była szczepiona na wszystko i jest regularnie odrobaczana. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Drżąca szczęka 25.07.05, 17:26 podciagam watek i rowniez prosze eksperta o odpowiedz. Mojej suczce tez drzy szczeka - dolna, jakby z zimna, ale nie z zimna. Dosc wyraznie jej drzy. Co to znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zakazanaherbatka Re: Drżąca szczęka 25.07.05, 18:20 Mojej jamniczce tez sie to zdarza , zaobserwowalam to gdy robila sobie tzw.higiene osobista. A najbardziej drży jej dolna szczeka gdy ma cieczke i od czasu do czasu sama się myje.Wygląda to trochę smiesznie ,ale osobiscie nie widze w tym nic groznego ,poniewaz wiem po czym to wystepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Drżąca szczęka 26.07.05, 15:34 Czy ekspertki mozna prosic o odpowiedz na to pytanie? Moze troche dziwne, ale jednak to jest jakis nietypowy objaw, wiec dziwne, nie dziwne, warto zapytac specjaliste pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś