wg10 16.07.05, 18:37 Proszę o odpowiedź, czy ktoś widział pampersy dla psów? Pytałam w kilku miejscach ale nie wiedzą. Może jednak gdzieś są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avasawaszkiewicz Re: Pampersy dla psa 16.07.05, 22:30 Na ogół większość właścicieli korzysta z ludzkich pampersów w których wycina trochę miejsca na nogi, można również używać majtek dla psów z podpaskami. Wszystko jednak zależy od płci i problemu. Pozdrawiam - ava Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: Pampersy dla psa 18.07.05, 10:15 Co do pampersów, to nie wiem, jak Twojemu pieskowi da się umocować. Wiem z drugiego postu, że to już staruszek. Mojemu moczącemu się kotkowi kupiłam w aptece takie specjalne podkładki ceratowe+lignina (świetne) do łóżka, dla moczących się ludzi. Są one w dwóch rozmiarach. Coś około 5 złotych. Spróbuj jako podkładki na legowisko. Naprawdę bardzo przydatne. Trzymaj się! Wiesia Odpowiedz Link Zgłoś
wg10 Re: Pampersy dla psa 18.07.05, 20:51 Dziękuję za podpowiedź. Próbowałam zakładać duże pampersy ale jest problem z ogonem. Znalazłam jednak sposób. Kupiłam duże podpaski które przyklejam do pieluchy z tetry a pieluche spinam na grzbiecie takim specjalnym spinaczem do bandaża elastycznego (dwa metalowe haczyki + gumka w środku). Dzisiaj dostałam pieluchy jednorazowe dla dzieci, zobaczę jak się sprawdzą. Może komuś przyda się ta informacja o "wynalazkach". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś