mariolka99 23.02.06, 19:45 Dziś w sklepie zoologicznym kupiłam wszelkie możliwe karmy które tu polecacie (nie pytajcie o nazwy, ale wsszystkie znałam z forum;)) A Pulpet bojkotuje i łapą wygrzebał spod miski chrupke whiskasa...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habibeti Re: Sucha karma-ciąg dalszy;/ 23.02.06, 20:30 pare lat temu bylo glosno o ty, ze whiskas uzaleznia. nie wiem ile w tym prawdy, chociaz jak sie slucha takich opowiesci... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie3 Re: Sucha karma-ciąg dalszy;/ 23.02.06, 20:49 Coś do tych tańszych karm dodają. Moja je każdą sucha, ale najchetniej, kiedy nędza w domu i musze kupić cos tańszego. Ale metoda jest prosta. Do puszki, czy torby z tym co je, dodaj i dobrze wymieszaj to, co chcesz, żeby jadł. Zapach przechodzi i tak wymieszane po dniu mu podaj. Pewnie najpierw tez będzie wybierał, ale po trzech dniach zrezygnuje. Ja tak moją przestawiam na karmę odchudzajacą (te z najwyzszsej półki) i juz żre wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Sucha karma-ciąg dalszy;/ 23.02.06, 21:32 Je tylko suche. Wymieszałam. Bojkotuje:( Dobrze ze pulpet;))) Odpowiedz Link Zgłoś
g.i.jane Re: Sucha karma-ciąg dalszy;/ 24.02.06, 09:36 Jest takie Royala dla wybrednych (opakowanie biale z rozowym). Udalo mi sie kupiec w promocji 400+400 gratis za 15 zl. Moje koty wcinaja bez gadania a na inne Royale tez potrafily narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Friskies 24.02.06, 17:42 No popatrzcie, tyle sie tu pisze o Purinie, a to friskies poprostu:) Wypatrywałam logo Purina a tu niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
habibeti Re: Friskies 24.02.06, 18:56 friskies to nie purina. niby firma ta sama, ale inny procent miesa. we friskies jest okolo 4% a w purinie z wyzszej polki minimum 40. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Friskies 24.02.06, 19:54 Zaraz zaraz. Na opakowaniu które trzymam przed sobą jak byk stoi purina. Na dole wymienione są rodzaje:junior, dla dorosłych, dla kastratów itp. Więc nie można powiedziec ze friskies to nie purina. Odpowiedz Link Zgłoś
maricia_gno Re: Friskies 01.03.06, 19:28 Purina ma lepsze karmy, przez to że nie dodają dużej ilości supstancji smakowych, porównaj sobie nawet kolory karmy, jak kupiłaś Friskies ma wszystkie kolory teńczy, a purina? jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Friskies 01.03.06, 20:01 Nie rozumiesz. Friskiesa jest pod szyldem puriny. Odpowiedz Link Zgłoś