naturella 09.01.03, 16:33 Napisałam topik o moim kocie wylegującym się w mokrej wannie, pojawił się na stronie, a teraz go nie ma... co jest grane? haloooo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jul-kot Re: Gdzie mój topik? 09.01.03, 17:21 Jest na forum "zwierzęta". Oj, te dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Gdzie mój topik? 09.01.03, 18:29 Chachacha! A ja zajrzałam w ten wątek, bo dla mnie "topik" to tylko i wyłącznie pająk, który buduje pod wodą dzwon z pajęczyny. Patrzę, komuś topik zaginął. Ktoś hoduje topika????? Trzeba poczytać! Topiki są fascynujące A tu takie rozczarowanie..... Och te dziewczyny.... Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Gdzie mój topik? 10.01.03, 08:44 He he he! Ale się uśmiałam... i z "topika" i z Jul-Kota "ech, te dzieczyny...". Przepraszam za zamieszanie, to chyba z roztargnienia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Gdzie mój topik? 10.01.03, 22:37 Topiki sa fajne, zwlaszcza te, ktore wystepuja w kreskowce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś