Dodaj do ulubionych

czy to mozliwe

10.03.07, 19:40
Gdzies mi sie obiło o uszy że środek STRONGHOLD likwiduje pchły i odrobacza.
Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • angieblue26 Re: czy to mozliwe 11.03.07, 09:41
      Zajrzyj tutaj :
      www.emea.eu.int/vetdocs/PDFs/EPAR/stronghold/V-050-PI-pl.pdf
      • muraszka1 Re: czy to mozliwe 11.03.07, 13:36
        juz nie wiem,moze kiedy zwierzatko nie ma innych schorzen,to preparat jest
        prawie bezpieczny,sadze ze dobilam moja chora kicie podobnym preparatem na
        wszystko,wyciskanym na karczek zwierzaczka,jezeli cos dzialajace na skore ma
        zabic wszelkie badziewie,to tez chyba zabija zwierzaczka:(
    • avasawaszkiewicz Re: czy to mozliwe 11.03.07, 14:06
      Rozumiem, że już wszystko o tym prepacie już wiesz ze storny internetowej
      podanej wyżej. Co do posta dotyczącego kociaka - watpię aby to Strondhold tego
      psiaka uśmiercił :).
      Pozdrawiam - ava
      • madziula861 Re: czy to mozliwe 11.03.07, 21:45
        tak tak :) juz wszystko wiem, mam jeszcze jedno pytanie, jak często odrobaczac
        psa? od czego to jest uzależnione? moj pies nie saneczkuje, nie ma problemow z
        załatwianiem sie, nie ma kontaktu z bezpańskimi zwierzętami... ma 8 mies i byl
        juz odrobaczany kilkakrotnie
        • avasawaszkiewicz Re: czy to mozliwe 12.03.07, 18:31
          Zależnie od wieku. Najlepiej jest odrobaczać kiedy trzeba :). Jestem więc
          zwolenniczką wykonywania raz na rok czy też raz na pół roku - u młodszych, badań
          kału i ewentualnie w razie potrzeby odrobaczać - nie ma co truć psiaka bez
          potrzeby. Uwarunkowane jest to tym czy pies je śmieci, z kim się spotyka (z
          jakimi psami :) jaki ma tryb życia czy jest psem pracującym, kanapowym :). Czy
          wykazuje jakieś niepokojące objawy jak ciągła biegunka, nie wiadomo po czym inne
          problemy dotyczące układu pokarmowego. Jest to też uwarunkowane pchłami, które
          roznoszą tasiemce itp
          Pozdrawiam - ava
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka