barbara592 29.06.07, 08:28 --moze odwiedzimy nasze schroniska , i opiszemy je , a przy okazji zawieziemy kocie lakocie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47814 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: wycieczka do schroniska 29.06.07, 18:20 Niektórzy robią to bez publikacji swoich relacji z takiej 'wycieczki'. Zresztą po każdej wizycie człowiek raczej ma problemy z zaśnięciem. No i wycieczką na pewno bym tego nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: wycieczka do schroniska 29.06.07, 20:46 tez zaczelam sie zastanawiac czy 92 z nicka nie oznacza roku urodzenia. no i barbara pojawila sie na forum w okolicach konca roku szkolnego. jesli moja dedukcja jest sluszna to trzeba tylko odliczac dni do konca wakacji i liczyc ze we wrzesniu barbara zajmie sie nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: wycieczka do schroniska 29.06.07, 21:31 nie chciałam jej urazić, ale dokładnie to miałam napisać, że dyskutujemy z dzieckiem - chociaż moja córka rocznik 95 jest dużo bardziej wrażliwa na potrzeby zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
jul-kot Re: poczytaj Barbaro ... 29.06.07, 21:58 Witam, Proszę bardzo. Dzisiaj do Azylu w Konstancinie przyjechali studenci weterynarii na zajęcia praktyczne, które się tam odbywają. Przywieźli ze sobą dwie reklamówki z kilkutygodniowymi kociętami ( w sumie 9 ), które troskliwi opiekunowie wywieszają na śmietnikach ... Piekne, kolorowe, maleńkie kocięta, skazane na śmierć. Kilka dni temu ktoś przywiózł do Azylu kocięta znalezione w lesie w eleganckim pudełku po butach. Nie wiadomo, ile dni tam głodowały. Ssały się wzajemnie, udało się uratować tylko jednego ... Jakim trzeba być potworem, żeby tak traktować żywe istoty, skazywać na powolne konanie. A to pewnie ukochane domowe kotki je urodziły, karmiły, pielęgnowały przez kilka tygodni ... Przeczytaj to uważnie, Barbaro. To nie są odosobnione przypadki. W tej chwili w Azylu jest ponad 60 takich maleństw. A Ty chcesz rozmnażać koty ... Pozdrawiam, Juliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja juz czas, zeby ten watek zaczal spadac 29.06.07, 23:05 bo nie dotyczy weterynarii i dalsza dyskusja jest niecelowa. Podobnie jak w przypadku innych watkow tejze autorki. Z mojej strony EOT. Odpowiedz Link Zgłoś